- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
Merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum malum okullar açıldı...inşallah hamişler artmıştır bende maalesef yok hala bişi cok üzgünümBilgisi olanlara bikaç soru sormak istiyorum.Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım adetin 3. günü gittim doktora baktı ve kist olmadığını söyledi 13. gün gel yumurtalarına bakalım dedi bana acayip geldi arada niye bakmıyo diye neyse bi
şey demedim ogün.Aynı zamanda incir kürüne dewam ettim ve ovulasyon testiyle de takip ediyordum.10. günde çift çizgi cıktı ama yinede bekledim diğer gün de yaptım çizgi silikti tamam dedim 11. günde yumurtaladım ve ilişki oldu o günlerde.13. gün doktora gittim yumurtam 13mm ve 8mm idi.Büyümemişler dedi doktor...Benim aklıma takılan acaba ben 10. günde yumurtladım mı doktor eger 10. günde yumurtalasam bunu görür müydü?O morel bozukluğuyla sormadan çıktım doktordan..Çünkü yumurtan büyümüyo demekki klomene başlayalım dedi bilmiyorum ne diyosunuzzz?Teşekkürler şimdiden...
Canım benim bildiğim kadarıyla ovulasyon testlerinde çift çizgi çıktığı gün yumurtan oluşup çatlayacağı gün demek ; yani LH salgılanıyor (yumurtayı çatlatsın diye) Ovulasyon testinde de çift çizgi gördükten sonra o gün ve sonraki günler girmek gerek, Bu çift çizgi 24 saat içinde kadının yumurtlamasına işaret oluyor.. Döllenmesi gereken yumurta kaç mm büyüklüğünde olmalı bi fikrim yok ama araştır bir netten, kafana yatmadıysa da doktoru değiştir, sıkma canını yeter ki..
merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum malum okullar açıldı...inşallah hamişler artmıştır bende maalesef yok hala bişi cok üzgünümbilgisi olanlara bikaç soru sormak istiyorum.ben bu ay yumurta takibi yaptırdım adetin 3. Günü gittim doktora baktı ve kist olmadığını söyledi 13. Gün gel yumurtalarına bakalım dedi bana acayip geldi arada niye bakmıyo diye neyse bi
şey demedim ogün.aynı zamanda incir kürüne dewam ettim ve ovulasyon testiyle de takip ediyordum.10. Günde çift çizgi cıktı ama yinede bekledim diğer gün de yaptım çizgi silikti tamam dedim 11. Günde yumurtaladım ve ilişki oldu o günlerde.13. Gün doktora gittim yumurtam 13mm ve 8mm idi.büyümemişler dedi doktor...benim aklıma takılan acaba ben 10. Günde yumurtladım mı doktor eger 10. Günde yumurtalasam bunu görür müydü?o morel bozukluğuyla sormadan çıktım doktordan..çünkü yumurtan büyümüyo demekki klomene başlayalım dedi bilmiyorum ne diyosunuzzz?teşekkürler şimdiden...
Kizlar telefondan giriyorum harfler tam cikmayabilir nasilsiniz bakalim
Hastaneye gittik esimin muayenesinde dr az bi varikosel var gibi dedi ama ameliyatlik degilmis ben güvenemedim pek baska bi dr a yine gitmesini istiyorum test icinde bir hafta sonraya gün verdiler bana gelince 3 gün sonra gidip kan vericem
aman canım dr lara bakma ya.bütün yumurtaya küçük diyolar.bence gününe göre gayet normal bide 2 tane oluşmuş çok iyi.
öyle mi dersin ozaman ben çalışmalara dewam ediim ne olur ne olmaz gerçi bu morelle biraz zor ama inş hayırlısıolur hepimiz için canım
kızlar merhaba,bu ayın başında hamile olduğumu öğrendim, şimdi sizinle işinize yarayacak birkaç bilgi paylaşayım,gerçi herkesin bünyesi farklıdır ama en azından benim hamile kalmamı kolaylaştırıcı şeyleri yazayım:
öncelikle geçen ay artık gebelik düşündüğüm için doktora gittim durumu anlattım ultrasonda muayene etti iyi buldu hiç kist vs yok dedi,sonra smear testi yaptık onun da sonuçları temiz çıktı.bir de adetinin 3. Günü gel o zaman yine bakalım ultrasonla dedi yine gittim baktık ve tamam her şey tertemiz hiç kistin vs yok zaten eger olsa bugun yani adetinin 3. Gününde kesin çıkardı ultrasonda dedi. Hamile kalmana engel bi durum yok denemelere başlayabilirsin dedi, eğer acele ediyorsan yumurtlama takibi yapalım dedi ve ben adetimi 10 gün geçince yine gittim,tamam bugün yumurtan tam olması gereken büyüklükte ve 1-2 gün içinde çatlayacak şimdi artık gün aşırı ilişkiye girin dedi.. Tabii ben eve kendim ovulasyon testleride almıştım,o günden itibaren ben evde ovulasyon testi ile de takip ettim ve çift çizgiyi gördüğüm sabah ilişki oldu, sonra aynı günün akşamı yine testi yaptım ikinci çizgi kaybolmuştu yani çatlama oldu o saatler içinde sanırım ama biz garantiye alalım dedik ve o günün akşamında yine ilişki oldu ve adetime 2 gün kalada kan testiyle hamile olduğumu öğrendim,bu şekilde ilk aydan hamile kalabildim.
Biraz uzun yazdım ama inşallah işe yarayacak bilgilerdir. Ama kesinlikle ve kesinlikle ovulasyon testlerini tavsiye edıyorum,bana çok çok büyük yararı oldu,laboquick mi öyle bi markaydı benim kullandığım,kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir de yok eğer kafanı çok takarsan ilişki esnasında çocuk olmasını düşünürsen strese girersen olmazz diyorlar ama benim gayette aklımda vardı yani acaba şimdi olacak mı tutacak mı vs die,o yüzden o da biraz hurafe bana kalırsa çünkü ister istemez insanın aklına gelior ve zaten o niyetle başlıyor ilişki yani ama tabii çok abartmamak lazım o stresi sanırım,belki o etkiliyordur.
Tüm yazımı sıkılmadan okuyana madalya vericemHerkese bol şans Hayırlı haberler
kızlar merhaba,bu ayın başında hamile olduğumu öğrendim, şimdi sizinle işinize yarayacak birkaç bilgi paylaşayım,gerçi herkesin bünyesi farklıdır ama en azından benim hamile kalmamı kolaylaştırıcı şeyleri yazayım:
Öncelikle geçen ay artık gebelik düşündüğüm için doktora gittim durumu anlattım ultrasonda muayene etti iyi buldu hiç kist vs yok dedi,sonra smear testi yaptık onun da sonuçları temiz çıktı.Bir de adetinin 3. günü gel o zaman yine bakalım ultrasonla dedi yine gittim baktık ve tamam her şey tertemiz hiç kistin vs yok zaten eger olsa bugun yani adetinin 3. gününde kesin çıkardı ultrasonda dedi. Hamile kalmana engel bi durum yok denemelere başlayabilirsin dedi, eğer acele ediyorsan yumurtlama takibi yapalım dedi ve ben adetimi 10 gün geçince yine gittim,tamam bugün yumurtan tam olması gereken büyüklükte ve 1-2 gün içinde çatlayacak şimdi artık gün aşırı ilişkiye girin dedi.. Tabii ben eve kendim ovulasyon testleride almıştım,o günden itibaren ben evde ovulasyon testi ile de takip ettim ve çift çizgiyi gördüğüm sabah ilişki oldu, sonra aynı günün akşamı yine testi yaptım ikinci çizgi kaybolmuştu yani çatlama oldu o saatler içinde sanırım ama biz garantiye alalım dedik ve o günün akşamında yine ilişki oldu ve adetime 2 gün kalada kan testiyle hamile olduğumu öğrendim,bu şekilde ilk aydan hamile kalabildim.
Biraz uzun yazdım ama inşallah işe yarayacak bilgilerdir. Ama kesinlikle ve kesinlikle ovulasyon testlerini tavsiye edıyorum,bana çok çok büyük yararı oldu,laboquick mi öyle bi markaydı benim kullandığım,kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir de yok eğer kafanı çok takarsan ilişki esnasında çocuk olmasını düşünürsen strese girersen olmazz diyorlar ama benim gayette aklımda vardı yani acaba şimdi olacak mı tutacak mı vs die,o yüzden o da biraz hurafe bana kalırsa çünkü ister istemez insanın aklına gelior ve zaten o niyetle başlıyor ilişki yani ama tabii çok abartmamak lazım o stresi sanırım,belki o etkiliyordur.
Tüm yazımı sıkılmadan okuyana madalya vericemHerkese bol şans Hayırlı haberler
selam kızlar biz geldik..
cinsiyetimiz belli oldu :) pembiş pembiş şeyler alabilicez artık inşallh :)
21 cm 400 gr olmuşuz ilk defa kalp atışını duyduk çok garip bi duygu Allah herkese tattırsın inşallah :)
canlarımmm listedeki tüm arkadaşlarım için 707 Ya Varis çektimm...
Allah kabul etsinn inşşş
günaydın canımmm iyi diyelm iyi olalmmm sen nasılsnnn ??herkese günaydın nasılsınız bakalım
günaydın canımmm iyi diyelm iyi olalmmm sen nasılsnnn ??
selam kızlar biz geldik..
cinsiyetimiz belli oldu :) pembiş pembiş şeyler alabilicez artık inşallh :)
21 cm 400 gr olmuşuz ilk defa kalp atışını duyduk çok garip bi duygu Allah herkese tattırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?