Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim bildiğim kadarıyla ovulasyon testlerinde çift çizgi çıktığı gün yumurtan oluşup çatlayacağı gün demek ; yani LH salgılanıyor (yumurtayı çatlatsın diye) Ovulasyon testinde de çift çizgi gördükten sonra o gün ve sonraki günler girmek gerek, Bu çift çizgi 24 saat içinde kadının yumurtlamasına işaret oluyor.. Döllenmesi gereken yumurta kaç mm büyüklüğünde olmalı bi fikrim yok ama araştır bir netten, kafana yatmadıysa da doktoru değiştir, sıkma canını yeter ki..

Canım cok teşekkür ederim cevabın için galiba haklısın benim doktor değiştirmem lazım bu soru işretleriyle olmuycak..

aman canım dr lara bakma ya.bütün yumurtaya küçük diyolar.bence gününe göre gayet normal bide 2 tane oluşmuş çok iyi.

Kizlar telefondan giriyorum harfler tam cikmayabilir nasilsiniz bakalim
Hastaneye gittik esimin muayenesinde dr az bi varikosel var gibi dedi ama ameliyatlik degilmis ben güvenemedim pek baska bi dr a yine gitmesini istiyorum test icinde bir hafta sonraya gün verdiler bana gelince 3 gün sonra gidip kan vericem

Kuşum bu doktor tanıdık olan doktor değil miydi? güvenilir değilse sana göre başka birine daha görünsün eşin,Bi de ameliyatlık değilse ilaçla mı giderecek varikoseli? Allah şifasnı versin bir an önce inşallah

aman canım dr lara bakma ya.bütün yumurtaya küçük diyolar.bence gününe göre gayet normal bide 2 tane oluşmuş çok iyi.

Öyle mi dersin ozaman ben çalışmalara dewam ediim ne olur ne olmaz gerçi bu morelle biraz zor ama inş hayırlısıolur hepimiz için canım

öyle mi dersin ozaman ben çalışmalara dewam ediim ne olur ne olmaz gerçi bu morelle biraz zor ama inş hayırlısıolur hepimiz için canım

aynen canım sen devam et çalışmalar Benimde 12. Gün 10mm di yumurtam bi taneydi.serophen içtiğim halde.3 gün sonra 21 mm olmuş.bide 6mm vardı ki seninki güzel hiç sıkma canını.belki 10. Gün yumurtlamışındır ondan görememiştir dr.bi kaç gün sonra bida git bence.

kızlar merhaba,bu ayın başında hamile olduğumu öğrendim, şimdi sizinle işinize yarayacak birkaç bilgi paylaşayım,gerçi herkesin bünyesi farklıdır ama en azından benim hamile kalmamı kolaylaştırıcı şeyleri yazayım:

Öncelikle geçen ay artık gebelik düşündüğüm için doktora gittim durumu anlattım ultrasonda muayene etti iyi buldu hiç kist vs yok dedi,sonra smear testi yaptık onun da sonuçları temiz çıktı.Bir de adetinin 3. günü gel o zaman yine bakalım ultrasonla dedi yine gittim baktık ve tamam her şey tertemiz hiç kistin vs yok zaten eger olsa bugun yani adetinin 3. gününde kesin çıkardı ultrasonda dedi. Hamile kalmana engel bi durum yok denemelere başlayabilirsin dedi, eğer acele ediyorsan yumurtlama takibi yapalım dedi ve ben adetimi 10 gün geçince yine gittim,tamam bugün yumurtan tam olması gereken büyüklükte ve 1-2 gün içinde çatlayacak şimdi artık gün aşırı ilişkiye girin dedi.. Tabii ben eve kendim ovulasyon testleride almıştım,o günden itibaren ben evde ovulasyon testi ile de takip ettim ve çift çizgiyi gördüğüm sabah ilişki oldu, sonra aynı günün akşamı yine testi yaptım ikinci çizgi kaybolmuştu yani çatlama oldu o saatler içinde sanırım ama biz garantiye alalım dedik ve o günün akşamında yine ilişki oldu ve adetime 2 gün kalada kan testiyle hamile olduğumu öğrendim,bu şekilde ilk aydan hamile kalabildim.

Biraz uzun yazdım ama inşallah işe yarayacak bilgilerdir. Ama kesinlikle ve kesinlikle ovulasyon testlerini tavsiye edıyorum,bana çok çok büyük yararı oldu,laboquick mi öyle bi markaydı benim kullandığım,kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bir de yok eğer kafanı çok takarsan ilişki esnasında çocuk olmasını düşünürsen strese girersen olmazz diyorlar ama benim gayette aklımda vardı yani acaba şimdi olacak mı tutacak mı vs die,o yüzden o da biraz hurafe bana kalırsa çünkü ister istemez insanın aklına gelior ve zaten o niyetle başlıyor ilişki yani ama tabii çok abartmamak lazım o stresi sanırım,belki o etkiliyordur.

Tüm yazımı sıkılmadan okuyana madalya vericem Herkese bol şans Hayırlı haberler

rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin canım.bende merak ediyodum o stresle hamile kalan varmı diye.ben çok stres yapıyorum
ne güzel bebişin seni çok bekletmemş canım.bizim 2.5 yıl oluyo isteyeli.haylaz gelmedi hala.bide cinsiyetini öğrenince yaz buraya olurmu.yumurtlama günü ilişki erkek olurmuş büyük ihtimal.seninkide erkek gibi sanki

Sağlıkla kucağına al canım demekli bende kalabilirim herkes aynı şeyi söylüyoo ama stres yapmadan kesinlikle olmuyo yapmıcam diyorum yine yapıyorum neyse rabbim inşallah bizede nasip eder :))

kuzum rabbim sağlık sıhhat versin sağlıcakla cimcimeyi kucağına almayı nasib etsin inşallah artık pembişleri sıralarsın :)

Sılam canocano kuzular dilerim allahtan ikinizde aynı zamanlarda hamile kalın ve güzel müjdeli haberiniz tez zamanda alalım inşallah artık hayal yada gerçek ben içimden geçen dileği söyliyim inşallah her ay başka bir arkadaşımız burada hamile olduğu müjdesini verir

günaydın kızlaarr sinem cinsiyeti öğrenmişsin.hislerinde yanılmadın desene. rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda. bende bugün gidecem kısmetse cinsiyeti için

canlarımmm listedeki tüm arkadaşlarım için 707 Ya Varis çektimm...
Allah kabul etsinn inşşş

günaydın kızlarrrrr... bayadır yine giremiyordum. malum çok yogun geçiyor günlerim gecelerim.. sılammm naptı onu çok merak ediyorum açıkcası. bende yine tedaviye başladık bakalım bu ay da denicez.. bu gece rüyamda ikiz erkek bebek doğurduğumu gördümmm okadar tatlı ve tosuncuklardı ki.. biri çok güler yüzlü diğeri az mızmızdı eşime dönüp benım bu cocuktan çekeceğm war. şu uslu olcakta bu cok yaramaz olcak flan diye konuşuodk ay ne güsel bi duygu ya. anne olmak.. annelik.. inşallah birgün hepimiz annelik duygusunu tadar gönlümüzden gecen herşey hayırlısyla olur inşallah...

bnde bildim bendeee :) herhalde kız demiştim
canımm hayırlısı olsun ınsallah haydi artık alışverişe buyumus senın kocaman olmus minik kızın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…