Evet canim boyleydi insallah sende hamilesindir ! Mutlaka yaz buraya sonucu merak ederim :))
slm tatlım bende giremedim valla bende özledim kızcanım kırmızılardan önce olan lekelenmem başladı o yüzden dedim öyle. kesin başlar yani öbür aya inşallah:)) doktorun ne dedi ki?
Yaa canım inşallah hayırlısı olsun diyelim bakalım .bak bizim şansımız birlikte dönecek ben sana söyleyim:)))) inşallah hamilesindir adet başlangıcı değildir.ayıp kelimeler kullanmayacağım burada ama çok sinirlendim.ben kocamı almışım yanıma işyerinden izin almışım,adetin 3.günü gitmiştim kadına adetlerin düzenliyse problem yok tahlile 8ay daha bekleriz öyle bakarız senin kana da eşinin spermiyogramına da dedi ultrasonla baktı herşey güzel görünüyor yumurtaların çok yumurta takibi yapalım dedi gönderdi.özellikle kanadık hormon değerlerine bakacakmısınız dedim gerek yokkkiiiiiiii daha çok erken dedi!!!!
Yaa canım inşallah hayırlısı olsun diyelim bakalım .bak bizim şansımız birlikte dönecek ben sana söyleyim:)))) inşallah hamilesindir adet başlangıcı değildir.ayıp kelimeler kullanmayacağım burada ama çok sinirlendim.ben kocamı almışım yanıma işyerinden izin almışım,adetin 3.günü gitmiştim kadına adetlerin düzenliyse problem yok tahlile 8ay daha bekleriz öyle bakarız senin kana da eşinin spermiyogramına da dedi ultrasonla baktı herşey güzel görünüyor yumurtaların çok yumurta takibi yapalım dedi
gönderdi.özellikle kanadık hormon değerlerine bakacakmısınız dedim gerek yokkkiiiiiiii daha çok erken dedi!!!!
teşekkür ederim pek iyi değilim.. 4 gün önce 13,6 hcg değeri pozitif gibi görünse de bugün kahverengi lekelenmem var sanırım adetim başlıyortales_and_legends nasılsın canım ne var ne yok nerelerdesin kayboldun? :)))
teşekkür ederim pek iyi değilim.. 4 gün önce 13,6 hcg değeri pozitif gibi görünse de bugün kahverengi lekelenmem var sanırım adetim başlıyoryarın adet günüm
arkadaşlar meraba sürekli bişeler yazamasam da herkesin gelişmelerinden haberdarım...nasılsınız bakalım?
Ayy iyiyim çok canımcım sen nasılsın?? Bebiş iyi dimi?? Artık alış seni gören önce bebeği soracak.bi arkadaşım demişti bebek var olduğundan beri kendimi ikinci planda hissediyorum diye:))))
iyi çok şükür sen nasılsın :) batına az kalmış hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayy inşallah canım,mutlaka yazıcam buraya
Ya ben 5 aydır her ay stres yapıyordum,aman adet olmayayım diye dua ediyordum... ve haliyle hüsranla kırmızıları karşılıyordum
Bu ay nedendir anlam veremiyorum çok rahatım kesin var gibi hissediyorum ne hikmetse
Kırmızıları görsemde üzülmeyeceğim gibi geliyor hatta bu sefer
evet canım az kaldı ama karnımda müthiş bi şişlik var sanırım adet olucam..sen nasılsın bakalım görüşmeyeli?
Canim benim odaklanmaman gerek aslinda bende hamile kaldigil ay dusunmedim hic aklimda bile yoktu ve cok dua ettim.. Dedigin gibi hissettim bebegimi. O kadar emindimki gittim en pahali testi aldim ne kadar haftalik oldugunu falan gosteriyodu. Ne bilim sanki icime dogdu :)
evet canım hayırlısı olsun:)) bencede beraber hamiş kalcazvalla sinirmiş doktorun ya ben bişey demeden duramazdım1:)) niye tahlil yapmıyomuş sanki bedava yapacak bende yarın gidecem eşimle kan vercem değerlerime baktıracağım ona göre tedaviye başlayacağım hayırlısıyla.
Evettt canim benim bebis iyi herhalde hahah bulantilar gelmeye basladi :) persembe gununu iple cekiyorum insallah hayirli haberler soyler doktor :))
Evet arkadasin hakli cunku beni bebegi sormak icin ariyolar hersey yolundami diye :))
ah canım ya ne sinir bozucu dimi banada 4 ay önce gittiğim doktor böyle şeyler söylemişti ayyyy ne acelecisin kuzum seeen daha 8 ay deniyceksin olmazsa bakıcaz ne deli olmuştum yaa bende gitmiyorum artık ona :)
O Hangi testki kaç haftalık olduğunu bile gösteriyor canım benim :)
Sen batın geçince mi test yaptın peki?
Hehehh sen takma onları sen iyi ol ki oda Allah'ın izniyle iyi olur zaten.hadi bakalım gidip gelip haber vereceksin bize dimi merakta bırakma bizi hee:)))
vücudunu dinlememeye çalış canım ya stres yapma ben iyiyim bugün hasta oldum malesef önümüzdeki aya kaldım yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?