ilk kırmızıları görünce üzülüyorumda sonra geçiyor..Allah gönlümüze göre versin bekliycez
hep öyle oluyor zaten adet döneminde de bebek fikri insanın aklına bile gelmiyor ne zaman yumurtlama dönemini girdiğin an başlıyor gene
:))) valla öyle ya kızlar ben niye şuu ıconları yapamıyorum ayy
evet canım benimhayırlısı diyorum yine napıyım ayın 27sinde doktora gidicem artık umarım mevsimsel değil bebekseldir canım yaa :)
canım benim kırmızılar gelir bi saate filan:)))
ayy maşallah..benimde 17 aylık oğlum var..bende ikinciyi düşünüyorum..hayırlısı artık bakalım
smraydogan batını söyler misin değiştireyim:)bi de neden 27sinde gidiyosun dr'ye
19/05/13 tatlım.. ee ancak bitmiş olurum öyle giderim diye düşündüm yanlışmı yaparım?
BAT günümde yani 24 nisanda yapıcam kısmetse canım, Senin belirtilerinde böylemiydi cidden
bende dün gece öğrendim test yaptım anın da iki koyu çizgi eşimin ısrarıyla 20 dakka sonra bi daha yaptım yine çizgimiz o kadar koyu ki kontrol çizgisinden daha belirgindi :) Allahım hbekleyen dileyen herkese yaşattırsın ben eylülde 5 haftalık düşük yapmıştım keseyi bile görememiştik bende 1 hafta daha bekleyip kese görülebilecek bi zamanda doktora gitcem çünkü eylüldeki düşüğümde öğrenir öğrenmez kendimi doktora atmıştım ve sürekli kan vermekten gidip gelmekten helak olmuştum inş. bu kes rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
canım yarın git hem 2. günün olmuş oluyo kan ver değerlerine baksın doktorun ben öyle yapacağım
çalışıyorum canım ya doktoru aradım ben farketmez dedi adetli adetsiz sorun değil dedi
Seesozden nasilsin tatliskom benim ??
Selam kızlar nasılsınız bakalım??2gündür girmemiyordum nete özlemişim sizi:)) s38cim nasılsın tatlım adet olmadığını görüyorum ama geliyorlar fln demişsin ne iş içine mi doğdu kız:))) yok öyle inşallah bol akıntıdır o da mutlu haberler verirsin bize kısa zamanda. Bende bu gün doktora gittim ama deli etti beni!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?