Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
smraydogan batını söyler misin değiştireyim:)bi de neden 27sinde gidiyosun dr'ye

benim için dua edin arkadaşlar su ıkı gunu atlatsam hemen doktora gidecem inşallah adet olmam ıkıncı cocugu cok ıstıyorum

bende dün gece öğrendim test yaptım anın da iki koyu çizgi eşimin ısrarıyla 20 dakka sonra bi daha yaptım yine çizgimiz o kadar koyu ki kontrol çizgisinden daha belirgindi :) Allahım hbekleyen dileyen herkese yaşattırsın ben eylülde 5 haftalık düşük yapmıştım keseyi bile görememiştik bende 1 hafta daha bekleyip kese görülebilecek bi zamanda doktora gitcem çünkü eylüldeki düşüğümde öğrenir öğrenmez kendimi doktora atmıştım ve sürekli kan vermekten gidip gelmekten helak olmuştum inş. bu kes rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder

19/05/13 tatlım.. ee ancak bitmiş olurum öyle giderim diye düşündüm yanlışmı yaparım?

canım yarın git hem 2. günün olmuş oluyo kan ver değerlerine baksın doktorun ben öyle yapacağım

Son düzenleme:

tebrik ederim canım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

Selam kızlar nasılsınız bakalım??2gündür girmemiyordum nete özlemişim sizi:)) s38cim nasılsın tatlım adet olmadığını görüyorum ama geliyorlar fln demişsin ne iş içine mi doğdu kız:))) yok öyle inşallah bol akıntıdır o da mutlu haberler verirsin bize kısa zamanda. Bende bu gün doktora gittim ama deli etti beni!!!!

Seesozden nasilsin tatliskom benim ??

Ayy iyiyim çok canımcım sen nasılsın?? Bebiş iyi dimi?? Artık alış seni gören önce bebeği soracak.bi arkadaşım demişti bebek var olduğundan beri kendimi ikinci planda hissediyorum diye:))))

slm tatlım bende giremedim valla bende özledim kız canım kırmızılardan önce olan lekelenmem başladı o yüzden dedim öyle. kesin başlar yani öbür aya inşallah:)) doktorun ne dedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…