Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tesekur ederm canim bende seni tebrik ederim insallah allah kucaginada almayi nasip eder :)

kızlar merhabaaa :)) benimde batım bugün yarın geçen aya göre ama gelmicek gibi. tabi 3 aydır düzensiz olduğum için umutlanamıyorum aslında. çünki geçen ay da bayaa bi geçti 9 10 gün ama bişey yoktu hap verdi onunla regl olmuşdum .. bu ay nasıl olucak bakalım dua bekliyorum hepimiz için bu ay hayrlısı olsun gönlümüzdeki ömrümüzde olur inşAllah :)

günaydın arkadaşlar.. benim bat 21 nisandı ve 3 gündür kahverengi lekenlenmelerim var kanamaya dönüşmese bari diyorum ama dönüşecek sanırım... umutlar önümüzdeki aya artık...

tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın ınsallah bebeğini

günaydın arkadaşlar.. benim bat 21 nisandı ve 3 gündür kahverengi lekenlenmelerim var kanamaya dönüşmese bari diyorum ama dönüşecek sanırım... umutlar önümüzdeki aya artık...

günaydın

aynen benimde öyle oldu üzülme denemeye devam :) hayırlısı olsun

günaydın arkadaşlaar :)

bu arada geçen konuşmalarda yaş muhabbet, olmuş sanırsam en büyüğünüz benim çünkü yaşım 32

Selam arkadaşlar hayde hayırlı güzel minik haberleri veren yok mu yahu??? Bugün dürtünüz baya! S38nerdesin canım sen yaa çatlatacaksın meraktan bizi sen:)))) hadi nolar güzel haberlerle gel buraya!

inşAllah verebilirizz canım :) ben perşembe kan vericem nasipse o zamana kadar bekleyim diyorum. yani zaten yapacakda bişe yok. birde ben şu karbonat tesitni yaptım ilk 4-5 gün önce yaptım köpürme değilde kabarcıklar oluştu çok az birde dün ile bugün yaptım kabarcıklar artıyo :S ne anlama geliyo acaba umutlansammı bilemedim ilk de 2-3 ay önce yapmışdım o zamanda direk çökmüşdü. acaba şimdi bat günlerindeyim yaa hormonlar dolayısı ile mi oluyo ki ?

Caniiiim, gormemisiim, pas vermez miyim yoksa hic :) selamlar, saygilar, yogunluktan cok bakamiyorum bebisim.

önemli değil tatlım ee nasılsın bakalım nasıl gidiyo??

Selam arkadaşlar hayde hayırlı güzel minik haberleri veren yok mu yahu??? Bugün dürtünüz baya! S38nerdesin canım sen yaa çatlatacaksın meraktan bizi sen:)))) hadi nolar güzel haberlerle gel buraya!

canım dün eşim evdeydi giremedim nasılsın??.. ben regl oldum bebişim pazartesi kırmızı kartı yedim inşallah diğer aya beraber hamiş kalırız düşünceli arkadaşım benim çok sağol

Canım benim yaşımı da ekleyebilirsin... 29

tamam tatlım ekliyorum

mrb güzelim nasılsın? bebişin nasıl?? bizde seni özledik tatlım yaa:))) benim yerimede ye salatalığı çook severim

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım allah olmayan herkese nasip eder inş.

mrb hoş geldin kaç yaşındasın bebişin var mı yoksa ilk mi olacak canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…