Arkadaşlar merhabalar;
naber nasılsınız?
bayadır yoktum geçen hafta seminerdeydim hiç giremedim. aklım hep burdaydı. Bu haftada işten izin alıp memlekete ailemin yanına geldim. Eşimden fırsat bulup bilgisayarı kapamıyorum
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
cduruer hamileliğini tebrik ederim canım. Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bu haftada çok giremeyebilirim günde 1 kez girebilirsem ne alaama haftaya bol bol yanınızda olucam inşallah :)
bu arada acaip derecede bulantılarım var yemek yiyemiyorum. kasıklarımda batmalar çok fazla gerinme esnasında özellikle. bugün doktora gittim hala kalp atışı duyulmadı bebeğimimin. ama keseyi gördü doktor. 32.5 mm mişküçücük bulantı ilacı verdi bol bol salatalık yiyorum salatalık tarlası çıkıcak içimde
benden haberler bu kadar sizleri, muhabbetinizi özledim :)
Arkadaşlar merhabalar;
naber nasılsınız?
bayadır yoktum geçen hafta seminerdeydim hiç giremedim. aklım hep burdaydı. Bu haftada işten izin alıp memlekete ailemin yanına geldim. Eşimden fırsat bulup bilgisayarı kapamıyorum
cduruer hamileliğini tebrik ederim canım. Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bu haftada çok giremeyebilirim günde 1 kez girebilirsem ne alaama haftaya bol bol yanınızda olucam inşallah :)
bu arada acaip derecede bulantılarım var yemek yiyemiyorum. kasıklarımda batmalar çok fazla gerinme esnasında özellikle. bugün doktora gittim hala kalp atışı duyulmadı bebeğimimin. ama keseyi gördü doktor. 32.5 mm mişküçücük bulantı ilacı verdi bol bol salatalık yiyorum salatalık tarlası çıkıcak içimde
günaydın arkadaşlar.. benim bat 21 nisandı ve 3 gündür kahverengi lekenlenmelerim varkanamaya dönüşmese bari diyorum ama dönüşecek sanırım... umutlar önümüzdeki aya artık...
yarın kan testi sonuçlarımı alıcaaammmm
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım allah olmayan herkese nasip eder inş.
Caniiiim, gormemisiim, pas vermez miyim yoksa hic :) selamlar, saygilar, yogunluktan cok bakamiyorum bebisim.
Selam arkadaşlar hayde hayırlı güzel minik haberleri veren yok mu yahu??? Bugün dürtünüz baya! S38nerdesin canım sen yaa çatlatacaksın meraktan bizi sen:)))) hadi nolar güzel haberlerle gel buraya!
Canım benim yaşımı da ekleyebilirsin... 29
Arkadaşlar merhabalar;
naber nasılsınız?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım allah olmayan herkese nasip eder inş.
herkese günaydın nasılsınız bakimmm
günaydıınn
iyi canım sen nasılsın gittinmi doktora
herkese günaydın nasılsınız bakimmm
günaydıınn
iyi canım sen nasılsın gittinmi doktora
Günaydın hanımlarrr,
Nasılsınız bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?