Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke gitseydin be kuzum artık yavaş yavaş başlamamız gerekiyor

ya eşim sinir etti beni. biraz umursamaz bi tavır takınınca bende inat ettim gitmedim. çok uğraştı gidelim hadi diye ama ben gidermiyim hiç... artık bekleyeceğim valla..

ya eşim sinir etti beni. biraz umursamaz bi tavır takınınca bende inat ettim gitmedim. çok uğraştı gidelim hadi diye ama ben gidermiyim hiç... artık bekleyeceğim valla..

olur bazen öyle eşler arasında :) umursamaz olurmu hiç canım ya benimkide öyle yapıyo bazen boşver yani onu boşverde bebişi boşverme :) git sen kontrollerine

olur bazen öyle eşler arasında :) umursamaz olurmu hiç canım ya benimkide öyle yapıyo bazen boşver yani onu boşverde bebişi boşverme :) git sen kontrollerine

aman ne bilim tatlım dünüm zehir oldu resmen. gitmek istemiyorum artık bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum

aman ne bilim tatlım dünüm zehir oldu resmen. gitmek istemiyorum artık bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum

canım günaydın,herşeyin hayırlısı pko nunu tedavisi vardır elbet erteleme canım bence...bende doktora bi kere gittim doğum kontrol hapını sormak için sadece ultrasonda baktı bikere bişi yok dedi başka bi tahlil kontrol gerekiyomu acaba

canım sendede mi pko var? valla banada vermişti doğum kontrol hapı ilk gittiğimde ama ben içemedim yan etki yapıyodu. dha sonra gittiğimde yumurtalıklarıma baktı biraz tembel çıktılar kan vermiştim değerlerime baktı normal yolla hamile kalabilirsin bi sorunun yok demişti. ovulasyon oluşması için klomen vermişti 1 ay kullanmıştım sonra devam edemedim işte

valla demediki doktor bişi işte anlamadım :))) bende 4 ay kullandım hapı korunma amaçlı çocuk düşününce bıraktım bi daha doktora gitsemmi bilemedim kontrol amaçlı

valla demediki doktor bişi işte anlamadım :))) bende 4 ay kullandım hapı korunma amaçlı çocuk düşününce bıraktım bi daha doktora gitsemmi bilemedim kontrol amaçlı

daha önce neden gitmiştin tatlım?

kızlar günaydın..
38s canım hayırlısı olsun, sen inançlı bi insansın.
hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin Rabbim.
inan ki adet olduğumda üzülsem bile hep böyle dua ettim ben.
Allah'ım dedim, beni hataya düşürme, isyan ettirme her şeyin hayırlısını nasip et diye dua ettim..

Pkosu olanlar, soğan kürü başka bir problem yoksa gerçekten derde deva.
3-5 ayda bir adet gören bir yakınım denedi önce adetleri düzene girdi sonra bebeği oldu.
Adetleri 35 günde bir aslında düzenli olan bir arkadaşım da denedi, adetleri 28 günde bir olmaya başladı sonra da bebeği oldu.
Tabi ki Allah'ın takdiri. önce şükredeceğiz sonra dua edeceğiz ve şifa arayacağız.
pko için soğan kürü birebir.

daha önce neden gitmiştin tatlım?

doğum kontrol hapı için gitmiştim korkuyodum zararlımıdır die onu sordum ultrasonda falan baktı yumurtalıklarıma iyi dedi bide kan istedi onunu sonucunuda telefonda sordum meğersem gebelik için kan almış bide adetliyim şuan demiştim korunuyoduk bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…