- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
Günaydın hanımlarrr,
Nasılsınız bakalım ?
bende iyiyim tatlım hayır gitmedim
neden gitmedin tatlım tedavi falan demiştin ben cumartesi gidicem inşallah
son anda vazgeçtim gitmedim( iyi bakalım inşallah herşey yolundadır:))
keşke gitseydin be kuzumartık yavaş yavaş başlamamız gerekiyor
günaydın canım nasılsın? ılerdeki sayfada tedaviden bahsediliyor. hayırdır canım ?bende iyiyim tatlım hayır gitmedim
ya eşim sinir etti beni. biraz umursamaz bi tavır takınınca bende inat ettim gitmedim. çok uğraştı gidelim hadi diye ama ben gidermiyim hiç... artık bekleyeceğim valla..
günaydın canım nasılsın? ılerdeki sayfada tedaviden bahsediliyor. hayırdır canım ?
olur bazen öyle eşler arasında :) umursamaz olurmu hiç canım ya benimkide öyle yapıyo bazen boşver yani onu boşverde bebişi boşverme :) git sen kontrollerine
Bende iyiyim tatlım,
Bugün BAT günüm heyecan bastı valla :)
Bende iyiyim tatlım,
Bugün BAT günüm heyecan bastı valla :)
aman ne bilim tatlım dünüm zehir oldu resmen. gitmek istemiyorum artık bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum
ayy hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin
hadi hayırlısı tatlım inşallah yüzün güler bu ay :)
canım günaydın,herşeyin hayırlısı pko nunu tedavisi vardır elbet erteleme canım bence...bende doktora bi kere gittim doğum kontrol hapını sormak için sadece ultrasonda baktı bikere bişi yok dedi başka bi tahlil kontrol gerekiyomu acaba
Ayyy dua edin bana canlarım,kırmızıları görmeyeyim :44:
canım sendede mi pko var? valla banada vermişti doğum kontrol hapı ilk gittiğimde ama ben içemedim yan etki yapıyodu. dha sonra gittiğimde yumurtalıklarıma baktı biraz tembel çıktılarkan vermiştim değerlerime baktı normal yolla hamile kalabilirsin bi sorunun yok demişti. ovulasyon oluşması için klomen vermişti 1 ay kullanmıştım sonra devam edemedim işte
valla demediki doktor bişi işte anlamadım :))) bende 4 ay kullandım hapı korunma amaçlı çocuk düşününce bıraktım bi daha doktora gitsemmi bilemedim kontrol amaçlı
daha önce neden gitmiştin tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?