kızlar günaydın..
38s canım hayırlısı olsun, sen inançlı bi insansın.
hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin Rabbim.
inan ki adet olduğumda üzülsem bile hep böyle dua ettim ben.
Allah'ım dedim, beni hataya düşürme, isyan ettirme her şeyin hayırlısını nasip et diye dua ettim..
Pkosu olanlar, soğan kürü başka bir problem yoksa gerçekten derde deva.
3-5 ayda bir adet gören bir yakınım denedi önce adetleri düzene girdi sonra bebeği oldu.
Adetleri 35 günde bir aslında düzenli olan bir arkadaşım da denedi, adetleri 28 günde bir olmaya başladı sonra da bebeği oldu.
Tabi ki Allah'ın takdiri. önce şükredeceğiz sonra dua edeceğiz ve şifa arayacağız.
pko için soğan kürü birebir.
doğum kontrol hapı için gitmiştim korkuyodum zararlımıdır die onu sordum ultrasonda falan baktı yumurtalıklarıma iyi dedi bide kan istedi onunu sonucunuda telefonda sordum meğersem gebelik için kan almış bide adetliyim şuan demiştim korunuyoduk bide.
hmm anladım canım:)) ilgilenmediği ne kadar da belli.. insan bi sorar hasta mısın değil misin diye:))) sen yine de bi git hastayken değerlerine baktır canım
sağol bitanem ya valla bende hep hayırlısını istiyorum hayırsızsa da hiç olmasın diyorum. senin gibi bende hep dua ediyorum rabbim dualarımızı bi gün kabul eder inşallah. benim adetlerim düzenli ama bu ay kullanabirim soğan kürünü. hem sen nasılsın güzelim bebişin ne yapıyo? çok acıkıyor musun hala miden bulanıyo mu
canım sağolasın iyiyim, bulantılar hafifledi çok şükür.
ya da ben alıştım:)
önceden evde hazırlar işyerinde kahvaltı ederdim, mesaiye yarım saat kala işyerinde oluyoruz çünkü.
artık biraz daha erken uyanıp evde yapıyorum kahvaltımı mecburen.
yola aç çıkamıyorum.
2 saatte bir bir şeyler atıştırmam gerekiyor.
ben de kalorisiz şeylere yöneldim.
beyaz leblebi, salatalık filan yiyorum :)
bebiş de iyidir inşallah, büyüyordur hızla sanırım..
haftaya cuma görmeye gidicez :)
Canım yaşımı girmişsin teşekkür ederim ama 2 yazıoeksik çıkmış herhalde ...
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN
:)
teşekkür ederim tatlım...
:)
38s..
Doktora gittim pazartesi...daha günüm dolmamış yani adet söktürücü içtikten sonra 10 gün falan diolar ya benim o gün 6 gün geçmişti ...bugün 8.ci gün biteli kaldı geriye 2 ...
ama yine de gelmezse aynı doktora gitmem çünkü hiç ama hiç memnun kalmadım...
umarım doktora gerek kalmaz da gelir bıktım yawww
şimdi hesapladım da en son 48 gün önce regl olmuşum
ayyy yerim ben onu tabi annesinide:)) ne güzel diyosun öyle görmeye gidicez diye:)) allah mutluluğunu arttırsın güzelim ya inşallah herşey yolundadır:)) afiyet olsun tatlım ye ye de bebişin de göbişinde büyüsün:)) dikkat et kendine fazla yorma kendini tamam mı şekerim
evdeki halimi görsen çok gülersin.
güya iş yapıyorum, "şunu getirir misin, şunu kaldırır mısın" sürekli eşimle böyleyim :)
ben çok tezcanlıyımdır, yemek salata filan yaparken hiç öyle masaya geçeyim tv izliyim diyemem
ama şimdi çok farklı..
bir patates soyacağım törenle soyuyorum resmen :))
eşim de şaşırıyor bu halime.
napıyım diyorum, içim geçiyor ayakta, başım dönüyor..
valla iyi nazlandım yani :))
bebişi son gördüğümde, aynı takvimdeki gibiydi.. küçücük ama başı sırtı poposu belli oluyodu..
o yüzden görmeye gideceğiz diyorum :))
canım ya hiç düşünme olacak mıyım olmayacak mıyım diye.. o zaman hiç geçmek bilmez günler.. strese girersen daha da geç olursun
canım haklısın da elimde değil işte...şu yaşıma kadar ilk defa başıma geliyor..günü gününe gelen adetim bu ay nedense sapıttı gitti...
hani ara ara olsa dicem ki oluo arada bir...ama öyle bir durum da söz konusu değil...gecikince acaba hamilemiyim diye meraklanıorsun...gebeliğin olmadığını öğrenince de bu sefer neden adet göremiyorum hala diye strese giriosun...düşünmemeye çalışıyorum...ama aklımdan çıkmıyr işteneyse ki 2 günüm kaldı...oldum oldum olmadım doğru doktora şansıma da hftasonu giricek araya yinee
batım 21 nisan dı hala gelmedi...:18: yaş da 30
biliyorum ama işte verebileceğim tavsiye de buHayırlısı olsun bakalım vardır bundada bi hayır
haklısın ne diyebilirim ki...
Bunda da vardır bir hayır...hiç bir yaşadığımız şey sebepsiz değil...
Sonra görşüürz yine...öptmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?