Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

p.tesi oldum tatlım:)) diğer aya kaldım yani:)) hadi hayırlısı bakalım canım olmazsa tlf'la öğren sonucunu

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaç gündür giremiyordum ben yokken güzel haberler geldimi ya eşim telefonu elime almama yasak koydu çok fazla kullanmıyorum o yüzden yazamıyorum buraya

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaç gündür giremiyordum ben yokken güzel haberler geldimi ya eşim telefonu elime almama yasak koydu çok fazla kullanmıyorum o yüzden yazamıyorum buraya

iyiyiz canım sen nasılsın?? benim eşimde öyle bende o işteyken giriyorum

çok şükür bende iyiyim :) teşekkür ederim sen hamilesin şu telefonu şu kadar eline alıp durma diye diye bıktırdı tamam artık almıyorum dedim bende :)

sizi düşünüyo işte bak:)) ama kendini de özletme yani

sizi düşünüyo işte bak:)) ama kendini de özletme yani

gerçektende eşimin hakkını ödeyemem benim seni düşümdüğüm kadar sen kendini düşünsen benim bir şey söylememe gerek kalmayacak diyor her zaman yani hamile olduğum için değil her zaman için böyle neyse canım ben şimdi çıkayım gene gelirim kendinize çok iyi bakın sizleri seviyorum iyiki varsınız bu topik başka bir güzel

allah mutluluğunuzu bozmasın canım.. tamam tatlım çok sağol ya bende seni seviyorum sende iyiki varsın kendine iyi bak görüşürüz

slm canım aynı valla ne olsun senden naber?

adetimi bekliyorum canım heycanla yarın bakalım inşallah kırmızı kartı yemem bakalım hayırlısı.Bu araa sık sık giremiyorum misafirim çok oluyor özlüyorum yeni ve iyi haberler almayada çok ihtiyacım var :)

aman boşver gelmesinler de hamiş ol:)) ayy canım sağol bizde seni özlüyoruz inşallah sen ve diğer arkadaşlarım güzel haber verir

Merhaba tatlım , öyleeeeeeeeeeeeeee Henüz gelen giden bişey yok
Çok hafif adet olacak gibi karın ağrım var...Ama o da varla yok arası...
Sende durumlar nasıl peki? Ağrı sızı vs vs :44:

aman boşver gelmesinler de hamiş ol:)) ayy canım sağol bizde seni özlüyoruz inşallah sen ve diğer arkadaşlarım güzel haber verir

isdeğim olmamamdan yana ama gelirsede yapacak bişey yok adetimin 2 günü doktora gidecektim iğnelere başlıcaz çünkü hayırlısı bakalım.rüyamdada çok güzel mavi gözlü bi kız cocuğu gördüm benim değildi ama iyi haber alıcam heralde :)
bu arada dua okuyalım arkadaşlar hep birlikte aramızda dağıtırız yakınlarımada söylerim onlarda okur

Canım merhaba ismin DENİZ mi? Öyleyse adaşız yani

Benim BAT ımda bugün,sende durumlar nasıl hissiyat olarak? Ağrı sızı vs var mı?
Bende çoookk az adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve çoka yakın bel ağrısı var

ne iğnesi bu canım çatlatma iğnesi mi? ay inşallah ya ben rüyamda çocuk görünce hasta oluyorum okuyalım tatlım zaten burda herkes birbirine dua ediyo. allah razı olsun herkesten. valla çocuk istemeyen biri bile burayı görse yani bu ortamı hemen çocuk ister:)))

arkadaşlar 22 nısanda hastalanmam lazımdı test ıcın daha kac gun beklemelıyım

merhaba canım evet adaşız seninle :) benim yumurtlama dönemim çok ağrılı olmuştu ve 4 gün öncede tansiyon düşüklüğünden bayıldım kanda baktırmıştık ama negatifti onun dışında kahvaltıdan sonra midemde yanma ağzımda kötü bi tat ve göğüslerimde hafif bi acı onun dışında pek bişey yok.bakalım kısmet ama benim tıbbi arızam da var :) tek tüpüm bağlı inşallah seninde iyi haberlerini alırız test yapmadınmı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…