günaydın kızlarrr
38 test yaptın mı naptın durumlar ne adet olmadın inşallah
sealion tatlım sen bugün görmedin kırmızıları dimi öyle olsun lütfennn
ben bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdim yarın öğleden sonra alıcakmışım sonucu
ohaaa dedim
heralde cuma sabahına kalır sonuçlar 4 te kapanıomuş çünkü sanırım yetişemem
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaç gündür giremiyordum ben yokken güzel haberler geldimi ya eşim telefonu elime almama yasak koydu çok fazla kullanmıyorum o yüzden yazamıyorum buraya
batım 21 nisan dı hala gelmedi...:18: yaş da 30
iyiyiz canım sen nasılsın?? benim eşimde öyle bende o işteyken giriyorum
çok şükür bende iyiyim :) teşekkür ederim sen hamilesin şu telefonu şu kadar eline alıp durma diye diye bıktırdı tamam artık almıyorum dedim bende :)
sizi düşünüyo işte bak:)) ama kendini de özletme yani
gerçektende eşimin hakkını ödeyemem benim seni düşümdüğüm kadar sen kendini düşünsen benim bir şey söylememe gerek kalmayacak diyor her zaman yani hamile olduğum için değil her zaman için böyle neyse canım ben şimdi çıkayım gene gelirim kendinize çok iyi bakın sizleri seviyorum iyiki varsınız bu topik başka bir güzel
selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli neler yaptınız
slm canım aynı valla ne olsun senden naber?
adetimi bekliyorum canım heycanla yarın bakalım inşallah kırmızı kartı yemem bakalım hayırlısı.Bu araa sık sık giremiyorum misafirim çok oluyor özlüyorum yeni ve iyi haberler almayada çok ihtiyacım var :)
günaydın kızlarrr
38 test yaptın mı naptın durumlar ne adet olmadın inşallah
sealion tatlım sen bugün görmedin kırmızıları dimi öyle olsun lütfennn
ben bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdim yarın öğleden sonra alıcakmışım sonucu
ohaaa dedim
heralde cuma sabahına kalır sonuçlar 4 te kapanıomuş çünkü sanırım yetişemem
aman boşver gelmesinler de hamiş ol:)) ayy canım sağol bizde seni özlüyoruzinşallah sen ve diğer arkadaşlarım güzel haber verir
isdeğim olmamamdan yana ama gelirsede yapacak bişey yok adetimin 2 günü doktora gidecektim iğnelere başlıcaz çünkü hayırlısı bakalım.rüyamdada çok güzel mavi gözlü bi kız cocuğu gördüm benim değildi ama iyi haber alıcam heralde :)
bu arada dua okuyalım arkadaşlar hep birlikte aramızda dağıtırız yakınlarımada söylerim onlarda okur
isdeğim olmamamdan yana ama gelirsede yapacak bişey yok adetimin 2 günü doktora gidecektim iğnelere başlıcaz çünkü hayırlısı bakalım.rüyamdada çok güzel mavi gözlü bi kız cocuğu gördüm benim değildi ama iyi haber alıcam heralde :)
bu arada dua okuyalım arkadaşlar hep birlikte aramızda dağıtırız yakınlarımada söylerim onlarda okur
Canım merhaba ismin DENİZ mi? Öyleyse adaşız yani
Benim BAT ımda bugün,sende durumlar nasıl hissiyat olarak? Ağrı sızı vs var mı?
Bende çoookk az adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve çoka yakın bel ağrısı var
arkadaşlar 22 nısanda hastalanmam lazımdı test ıcın daha kac gun beklemelıyım
bence tam zamanı test için hadi yap yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?