ne iğnesi bu canım çatlatma iğnesi mi? ay inşallah ya ben rüyamda çocuk görünce hasta oluyorumokuyalım tatlım zaten burda herkes birbirine dua ediyo. allah razı olsun herkesten. valla çocuk istemeyen biri bile burayı görse yani bu ortamı hemen çocuk ister:)))
yarın yapmayı düşünüyorum ıns hastalanmam
Hamileyiiiimmmm
Hamileyiiiimmmm
evet canım çatlama iğneleri 6 ay kadar öyle deneyeceğiz oda olmazsa aşılama hayırlısı.ben 70,000 lem yelid okudum geçenlerde sohbet hocamız söylemişti suya üfleyip içilecekmiş çok faydalı olduğunu duydum hem kolay hemde çabul bitiyor isteyen arkadaşlarım okusunlar.bu arada her hafta 4444 tefriciye yapalım bir arkadaşımız için bende dağıtırım bizde okuyan çok :)
inşallah canımm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hamileyiiiimmmm
inşallah canım hayırlısyla hamiş kalırsın umarım en kısa zamanda:)) olur diğer arkadaşlarımızla da konuşalım da bi çok dua var aslında bebiş için.. ben bu sayı olayına takmıyorum pek
ister bir kere ister bin kere dua edelim
ama yeter ki gönülden isteyelim rabbim verir isterse
inşallah canım bu sayı konusunda benimde terddütlerim olmuyo değil ama bizde duyduğumuza inanıyoruz toplum olarak duadan zarar gelmez rabbim tez vakitte tüm bekleyenlere nasip etsin
gözün aydınallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
canım tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
tebrık ederım canım
Hamileyiiiimmmm
:)) artık onlar için bile küçük dıgıtal tesbihler var :))
merhaba canım evet adaşız seninle :) benim yumurtlama dönemim çok ağrılı olmuştu ve 4 gün öncede tansiyon düşüklüğünden bayıldım kanda baktırmıştık ama negatifti onun dışında kahvaltıdan sonra midemde yanma ağzımda kötü bi tat ve göğüslerimde hafif bi acı onun dışında pek bişey yok.bakalım kısmet ama benim tıbbi arızam da var :) tek tüpüm bağlı inşallah seninde iyi haberlerini alırız test yapmadınmı sen
Hamileyiiiimmmm
Canım Batın dünmüş,eczanelerdeki idrar testinde mi çıktı? Belirtilerin nelerdi? Adet olacakmış gibi karnın ağrıyor muydu?
sağlık ocağında kan testi yaptırdım canım idrarda çıkmaz bukadar erken :) kan değerlerine bakarsak bir haftalık dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?