Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım çatlama iğneleri 6 ay kadar öyle deneyeceğiz oda olmazsa aşılama hayırlısı.ben 70,000 lem yelid okudum geçenlerde sohbet hocamız söylemişti suya üfleyip içilecekmiş çok faydalı olduğunu duydum hem kolay hemde çabul bitiyor isteyen arkadaşlarım okusunlar.bu arada her hafta 4444 tefriciye yapalım bir arkadaşımız için bende dağıtırım bizde okuyan çok :)

inşallah canım hayırlısyla hamiş kalırsın umarım en kısa zamanda:)) olur diğer arkadaşlarımızla da konuşalım da bi çok dua var aslında bebiş için.. ben bu sayı olayına takmıyorum pek
ister bir kere ister bin kere dua edelim
ama yeter ki gönülden isteyelim rabbim verir isterse

inşallah canım bu sayı konusunda benimde terddütlerim olmuyo değil ama bizde duyduğumuza inanıyoruz toplum olarak duadan zarar gelmez rabbim tez vakitte tüm bekleyenlere nasip etsin

inşallah canım bu sayı konusunda benimde terddütlerim olmuyo değil ama bizde duyduğumuza inanıyoruz toplum olarak duadan zarar gelmez rabbim tez vakitte tüm bekleyenlere nasip etsin

yani öyle canım aha karıştırdık sayıyı unuttuk ne olcak:))

Ya henüz cesaret edemiyorum test yapmaya,ctesi'ye kadar bekleyeyim kesin olmazsam yapayım diyorum
Valla tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızıları görürüm diye
İnşallah hepimiz evlatlarımızı en kısa zamanda kucağımıza alırız canım benim

Canım Batın dünmüş,eczanelerdeki idrar testinde mi çıktı? Belirtilerin nelerdi? Adet olacakmış gibi karnın ağrıyor muydu?

sağlık ocağında kan testi yaptırdım canım idrarda çıkmaz bukadar erken :) kan değerlerine bakarsak bir haftalık dedi doktor

arkadaşlar bacaklarıma cok agrı fln gırıyo ve belım agrıyo arada karnım azcık agrıyo korkuyorum cok hastalanacam dıye bana dua edın bebek ıstıyorum

dün felaket karnım ağrıdı adetim gelecekmiş gibi akıntım da çok yoğundu. korkarak gittim hep tuvalete dün...kimi insana olurmuş bu adet ağrısı çekermiş ama ortada bişey yok hatta aramızda kalsın kızlar o kadar etkili bi adet göstergesi ki bu ağrılar şuan bile ped var üzerimde doktordan gelir gelmez size haber vereyim derken unuttum tuvalate gitmeyi pede veda etmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…