arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın cuma günü görümek üzere inşallah güzel haberlerle gelebilirim buraya
henüz yok ama istiyorum günüm geçti bekliyorum sabırla
ben 24 yaşındayım canım
canım kaç gün gecti? birde belkirti kendinde bir farklılık hissediyormusun ?
kızlar kırmızılar benim yine peşimi bırakmadı regl oldum bgncanım çok sıkıldı... hafta sonu yatılı misafirim gelcek uzuuun bi süre olmicam aranızda herkesse mutlu günler kendinize çok iyi bakın önümüzdeki ay inş. güzel haber bizimle olur öpüldünüz dostlar
hım tamam canım ben gecıktın sanmıstım :) neyse bu ay gelmez insallah ):canım ben regl oldum p.tesi:))
hım tamam canım ben gecıktın sanmıstım :) neyse bu ay gelmez insallah ):
Merhaba kızlar artık bende kendimi anne olmaya hazır hissediyorum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Geçen ay ilk denememiz olmuştu. Eşim asker olduğu için istediğimiz zaman birlikte olamıyoruz tabii ilk ve tek denemede zor olduğunu biliyorum ama reglim 10 gün gecikti testlerde çıkmadı sonuç negatif. Bu ay regli olduktan 1 hafta sonra bir denememiz daha oldu bekliyorum hayırlısı
p.tesi oldum tatlım:)) diğer aya kaldım yani:)) hadi hayırlısı bakalım canım olmazsa tlf'la öğren sonucunu
Merhaba tatlım , öyleeeeeeeeeeeeeeeHenüz gelen giden bişey yok
Çok hafif adet olacak gibi karın ağrım var...Ama o da varla yok arası...
Sende durumlar nasıl peki? Ağrı sızı vs vs :44:
Hamileyiiiimmmm
kızlar kırmızılar benim yine peşimi bırakmadı regl oldum bgncanım çok sıkıldı... hafta sonu yatılı misafirim gelcek uzuuun bi süre olmicam aranızda herkesse mutlu günler kendinize çok iyi bakın önümüzdeki ay inş. güzel haber bizimle olur öpüldünüz dostlar
ah bebeğimm benim mayıs ayı uğurlu gelsin kucağında bebiş getirsin sana emi
bu ay çok güsel olucak bak gör:
ağzından bal damlıyo güzelim ya çok teşekkür ederim inşallah uğurlu gelirinşallah sende müjde verirsin bize
amin dicem canım ama ben burada o kadar adet oldum kırmızı kart yedim gibi üzücü yazılar okurken nasıl sevincem bilemiorum
hep birlikte olsun mesela mayısta 10 kişi aynı anda hamileyim yazsın topiğe ooo coşalım
haklısın tatlım ya birine sevinirken diğerine üzülüyoruz. en iyisi topluca hamiş kalmak ama ne güzel olur ya bi düşündümde
aynen valla böyle halay çekelim hepimiz
buschy ay dını doğru yazdımmı
anlat bakalım neler hissediosun nasıl bi duygu
merhaba arkadaşlar bende 4yıllık evliyim hiç hamile kalamadım yarın tüpbebek için hastahaneye gidicez ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?