günaydın doktora gidicem kızlar bugün benim için dua edin...çarpıntım için gidiyorum ama belki keseyi görürüm...5.haftada görülür mü ki sizce?
Günaydın kızlar,
Benimde günüm 28 siydi. Kırmızıları görmedim. Ama ne olur ne olmaz diye de test yapmadım. Umarım uzun bir süre de görmem kırmızıları
Günaydın kızlar,
Benimde günüm 28 siydi. Kırmızıları görmedim. Ama ne olur ne olmaz diye de test yapmadım. Umarım uzun bir süre de görmem kırmızıları
ben süt içmeyi çok sevmeminanır mısın daha bugün 1 bardak sütü zor içtim. ama mecbur içmem gerekiyor hamile kalmadan önce o tarz şeylere hiç dikkat etmedim
ee anlat bakalım bebiş var mı? yoksa seninde mi ilk olacak
ben süt içmeyi çok sevmeminanır mısın daha bugün 1 bardak sütü zor içtim. ama mecbur içmem gerekiyor hamile kalmadan önce o tarz şeylere hiç dikkat etmedim
yok hayatım ilk olacak en son 24 nisanda regli oldum bugün yarın ilk denemelere başlayacağız. tüm kontrollerimi yaptırdım yakşalık 2 aydır folik asidimi ve sütümü içiyorum. tğm ultrason tahlillerde falan sorun çıkmadı çok şükür her şey temiz ama bakalım görücez. acaba ilk denemeden bu kadar heveslenmememmi gerekir bilemiyorum ya. bu aralar o kadar yoğunumki sürekli buraya girip sizlerle konşmak istiyorum algıda seçİcilik hryerdeki bebişler dikkatimi seçiyor sürekl rüyalar falan görüyorum ne önerirsiniz
afiyet olsun canım nasılsın bakimbebişine alıştın mı
iyiyim canım benim çok şükür 2 haftadır izindeydim bugün işe başladım :) bebişe alışıyorum kendini her fırsatta hissettiriyor. Kalpt atışını duysam bide iyice rahatlayacağım :)
Rabbim inşallah isteyen herkese tattırsın, yaşatsın bu duyguyu :)
iasi canım mecbur içmek zorundayım benimde kasıklarımda sürekli batmalar var kramp yok ama düzenli beslenemiyorum bulantılar yüzünden bari vitaminli şeylere ağırlık vereyimde en azından bebeğim iyi olsun
aman iyi olun canım benimne zaman kalp atışını duymaya gideceksin peki?
geçen pazartesi muayene olmuştum. doktor 1 hafta sonra belli olur dedi ama ben genede garantiye almak istiyorum 1 hafta daha bekleyeceğim :) bu haftada aile hekimliğinde gerekli tahlilleri falan yaptıracağım. henüz aile hekimine bildirim yapmadım :) haberdar ederim sizleri mutlaka
ayy çok hoşuma gitti şimdi sen şimdi böyle deyince :)) annesi yer onu :) 1mm'lik falan dinlemem valla ısırırımmm
bu arada hepınıze günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?