Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın doktora gidicem kızlar bugün benim için dua edin...çarpıntım için gidiyorum ama belki keseyi görürüm...5.haftada görülür mü ki sizce?

benim 5. haftada gözükmemişti

7. haftada görüldü kese kalp atışı duyulmadı daha çok küçük dedi doktor bende merakla beklemedeyim. Zaman hiç geçmiyo inan ki :)

Günaydın kızlar,

Benimde günüm 28 siydi. Kırmızıları görmedim. Ama ne olur ne olmaz diye de test yapmadım. Umarım uzun bir süre de görmem kırmızıları

bayanlar günaydınnnnnnn kırmızısız günlerr :)
bu arada arkadaşlar herkes benim gibi süt içiyormu acaba hamiş olmadan yoksa benmi evham yapıyotum bu konuda

ben süt içmeyi çok sevmem inanır mısın daha bugün 1 bardak sütü zor içtim. ama mecbur içmem gerekiyor hamile kalmadan önce o tarz şeylere hiç dikkat etmedim

ben süt içmeyi çok sevmem inanır mısın daha bugün 1 bardak sütü zor içtim. ama mecbur içmem gerekiyor hamile kalmadan önce o tarz şeylere hiç dikkat etmedim

afiyet olsun canım nasılsın bakim bebişine alıştın mı

ee anlat bakalım bebiş var mı? yoksa seninde mi ilk olacak

yok hayatım ilk olacak en son 24 nisanda regli oldum bugün yarın ilk denemelere başlayacağız. tüm kontrollerimi yaptırdım yakşalık 2 aydır folik asidimi ve sütümü içiyorum. tğm ultrason tahlillerde falan sorun çıkmadı çok şükür her şey temiz ama bakalım görücez. acaba ilk denemeden bu kadar heveslenmememmi gerekir bilemiyorum ya. bu aralar o kadar yoğunumki sürekli buraya girip sizlerle konşmak istiyorum algıda seçİcilik hryerdeki bebişler dikkatimi seçiyor sürekl rüyalar falan görüyorum ne önerirsiniz

arkadaşım hamileyken günde 2 bardak içmezse sürekli kırampları oluyordu o biraz ürküttü beni bende şimdiden başladım içmeye. içine sevdiğin bir şeyer ilave ederek içebilirsin canım (pekmez nesquıck falan)

ayy canım benim sende bizim gibisin:)) bu bebiş sevgisi bizide çok tuhaf bi şekilde sardı rüyalar hayaller havada uçuşuyo valla inşallah en kısa zamanda inatçı bebişlerimiz gelir daha ilk denemen olacakmış umarım hemen olur sen sabırlı ol stres yapma bol bol dua et tamam mı tatlım

afiyet olsun canım nasılsın bakim bebişine alıştın mı

iyiyim canım benim çok şükür 2 haftadır izindeydim bugün işe başladım :) bebişe alışıyorum kendini her fırsatta hissettiriyor. Kalpt atışını duysam bide iyice rahatlayacağım :)

Rabbim inşallah isteyen herkese tattırsın, yaşatsın bu duyguyu :)

iasi canım mecbur içmek zorundayım benimde kasıklarımda sürekli batmalar var kramp yok ama düzenli beslenemiyorum bulantılar yüzünden bari vitaminli şeylere ağırlık vereyimde en azından bebeğim iyi olsun

aman iyi olun canım benim ne zaman kalp atışını duymaya gideceksin peki?

aman iyi olun canım benim ne zaman kalp atışını duymaya gideceksin peki?

geçen pazartesi muayene olmuştum. doktor 1 hafta sonra belli olur dedi ama ben genede garantiye almak istiyorum 1 hafta daha bekleyeceğim :) bu haftada aile hekimliğinde gerekli tahlilleri falan yaptıracağım. henüz aile hekimine bildirim yapmadım :) haberdar ederim sizleri mutlaka

hmm anladım tatlım evet haber vermeyi sakın unutma canım merak ederim ben

ayy çok hoşuma gitti şimdi sen şimdi böyle deyince :)) annesi yer onu :) 1mm'lik falan dinlemem valla ısırırımmm

görülür canım ben gecende gıttım cok erken dedı doktor ama mınıcık bı kese gorundu bıde kalp atışını duysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…