Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canı evet haklısın dua edeceğiz hepimiz için bol bolll allah aratmasın. isteyen herkesi olsun inşallah. sen ne kadarlık evlisin canım kaçıncı deneme

canı evet haklısın dua edeceğiz hepimiz için bol bolll allah aratmasın. isteyen herkesi olsun inşallah. sen ne kadarlık evlisin canım kaçıncı deneme

amin canım:)) 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yılı geçti bekliyoruz bakalım.. sen kaç yaşındasın canım

tatlım ne işle meşgulsun yorucu bir işin yoktur umarım. önemli olan bebişin ilk zamanlar özellikle çok dikkat et. mucizenin sesinide tez zamanda duyacaksın inşallah. sihirli bahçe olmanın tadını çıkar ve sütünü iç tamammııı :)
bu arada ilaç falan verdimi doktor ne kullanıyosun bu süreçte

amin canım:)) 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yılı geçti bekliyoruz bakalım.. sen kaç yaşındasın canım

canım biliyorsunki hayırlı işin vaktide önemli. hayırlı vakitte olacak inşallah. ben 27 yaşımdayım canım sen

canım biliyorsunki hayırlı işin vaktide önemli. hayırlı vakitte olacak inşallah. ben 27 yaşımdayım canım sen

tabii ki canım zamanı gelince rabbim verir.. biz isteyip bekliyoruz.. bende 21 yaşındayım canım

offff hani bana bebek yaaa ne zaman belli olacak hamile olup olmadığım regli öncesi anlaşılmazmı yani şöyle deneme yaptıktan 1 hafta sonra filan anlayan bir test yokmu çokmu saçmalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…