ağrım var ıs fln yapamıyom ne yapıcam ben
şimdi dinlen canım sonra yaparsın.. fazla yorma kendini[/QUOTE neyse canım ben sımdıılık çıkıyorum sonra gorusuruz kendınıze ıyı bakın optumm
görüşürüz canım
ayy canım benim sende bizim gibisin:)) bu bebiş sevgisi bizide çok tuhaf bi şekilde sardırüyalar hayaller havada uçuşuyo valla inşallah en kısa zamanda inatçı bebişlerimiz gelir daha ilk denemen olacakmış umarım hemen olur sen sabırlı ol stres yapma bol bol dua et tamam mı tatlım
canı evet haklısın dua edeceğiz hepimiz için bol bolll allah aratmasın. isteyen herkesi olsun inşallah. sen ne kadarlık evlisin canım kaçıncı deneme
iyiyim canım benim çok şükür 2 haftadır izindeydim bugün işe başladım :) bebişe alışıyorum kendini her fırsatta hissettiriyor. Kalpt atışını duysam bide iyice rahatlayacağım :)
Rabbim inşallah isteyen herkese tattırsın, yaşatsın bu duyguyu :)
iasi canım mecbur içmek zorundayım benimde kasıklarımda sürekli batmalar var kramp yok ama düzenli beslenemiyorum bulantılar yüzünden bari vitaminli şeylere ağırlık vereyimde en azından bebeğim iyi olsun
bu arada hepınıze günaydın kızlar
ağrım var ıs fln yapamıyom ne yapıcam ben
amin canım:)) 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yılı geçti bekliyoruz bakalım.. sen kaç yaşındasın canım
canım biliyorsunki hayırlı işin vaktide önemli. hayırlı vakitte olacak inşallah. ben 27 yaşımdayım canım sen
kızlar sitede çok yeniyim benide listenize eklermisiniz SAT 19 nisan beklenen 16 mayıs
Nasilsiniz kizlarrrr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?