Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çook teşekkür ediyorum canım benim :) şu anda folic asit plus kullanıyorum sadece. Bulantılarım içinde metpamit verdi doktor ama hiç içmedim mecbur kalmadıkça ilaç kullanmamaya gayret ediyorum.

iş konusuna gelince tarım bakanlığında çalışıyorum yorucu bir işim yok çok şükür :)

aynen ilaç kullanmama konusuna çok katılıyorum en doğrusunu yapıyorsun... işinin ağır olmamasına sevindim canım. bizim içinde dua et bebişine arkadaşlar gelsin tamammı

aynen ilaç kullanmama konusuna çok katılıyorum en doğrusunu yapıyorsun... işinin ağır olmamasına sevindim canım. bizim içinde dua et bebişine arkadaşlar gelsin tamammı

ediyorum tabi etmez miyim? :)) niye takip ediyorum hala bu başlığı en çok sevdiğim başlık bu başlık inanın ki? dört gözle hepinizi bekliyorum valla

CANIM :)

Nihayet adet söktürücüyü bitirmemin üzerinden tam iki hafta geçmişken bu sabah adet oldum...

bu geçtiğimiz cumartesi doktora gittim ama ilk gittiğim doktora değil...çok memnun kaldım...benden kan aldılar hormonlarım için..ve bugün zaten adet oldum ama tabii ki gittim yine de sonuçlarıma bakarken zaten hemen adet oldun mu dedi bende evet dedim...
çünkü sonuçlarında zaten belli dedi...bana klomen yazdı...Mayısın ikisinde başlicakmışım..
9 mayıs da vajinal ultrason yapıcaklarmış ki bu beni biraz gerdi korktum..ama okuduklarım kadarıyla korkulcak birşey de yokmuş..sonuçta herşeyim bebişim olması için..katlanmak zorundayım...
Hakkımızda hayırlısı hepimiz için..

53 gün sonra gelen regl için de çok mutluyum açıkcası..şimdi yeni umutlar zamanı :)

kızlar döndüm ben eve ama tam tahmin ettiğim gibi çok erken olduğundan keseyi göremedim..5 tüp kan 1 tüp idrar örneği aldı bakalım ne çıkıcak iki gün izinliymiş perşembe çıkıcam artık bi daha...

hayırlısı olsun canım ben gıttımdede erkendı alttan ultrasyonla baktı kese gorundu bende perşembe gunu gıdecem ağrılar ıcın bakalım ne dıcek

kızlar 1 saat önce yaptım arka arkaya 3 test pozitif cıktı.. kan vermeye gittik 3 saat sonra öğrenicem

Gs:5.03 mm gs avg:13.19 mm kızlar bu tam olarak ne demek bılmıyorummmm

günaydın arkadaşlar nasılsınız? inşallah güzel bir güne uyanmışsınızdır

Eki Görüntüle 698813 kızlar 1 saat önce yaptım arka arkaya 3 test pozitif cıktı.. kan vermeye gittik 3 saat sonra öğrenicem

hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) benim testimde o şekilde çıkmıştı adetime 1 gün kala yapmıştım çok mutlu oldum çok sevindim senin adına

Iyim canim hersey yolunda allaha cok sukur :) bulanti falan yok :) sen nasilsin nasil giidiyo senin
hamileligin ?

çok şükür bulantı, uyku hali, halsizlik dışında gayet iyi gidiyor. Bu ufak tefek şikayetlerde bu işin tadı tuzu sanırım :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız? inşallah güzel bir güne uyanmışsınızdır

günaydııınnn canım benim herkese günaydın ben bugün acaip yorgun ve uykusuz uyandım. kafamı hep koyacak bir yer arıyorum dün akşam 6.30 dan beri uyuyorum az ateşim vardı.

uykucu arkadaşım benim hamilelik mi etkiliyo seni böyle geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın ateşin düştü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…