tatlım ne işle meşgulsun yorucu bir işin yoktur umarım. önemli olan bebişin ilk zamanlar özellikle çok dikkat et. mucizenin sesinide tez zamanda duyacaksın inşallah. sihirli bahçe olmanın tadını çıkar ve sütünü iç tamammııı :)
bu arada ilaç falan verdimi doktor ne kullanıyosun bu süreçte
Nasilsiniz kizlarrrr ?
çook teşekkür ediyorum canım benim :) şu anda folic asit plus kullanıyorum sadece. Bulantılarım içinde metpamit verdi doktor ama hiç içmedim mecbur kalmadıkça ilaç kullanmamaya gayret ediyorum.
iş konusuna gelince tarım bakanlığında çalışıyorum yorucu bir işim yok çok şükür :)
aynen ilaç kullanmama konusuna çok katılıyorum en doğrusunu yapıyorsun... işinin ağır olmamasına sevindim canım. bizim içinde dua et bebişine arkadaşlar gelsin tamammı
kızlar döndüm ben eve ama tam tahmin ettiğim gibi çok erken olduğundan keseyi göremedim..5 tüp kan 1 tüp idrar örneği aldı bakalım ne çıkıcak iki gün izinliymiş perşembe çıkıcam artık bi daha...
iyi canım senden naberrr:)
iyiyiz çok şükür asıl sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik bakalım?
Eki Görüntüle 698813 kızlar 1 saat önce yaptım arka arkaya 3 test pozitif cıktı.. kan vermeye gittik 3 saat sonra öğrenicem
Iyim canim hersey yolunda allaha cok sukur :) bulanti falan yok :) sen nasilsin nasil giidiyo senin
hamileligin ?
günaydın arkadaşlar nasılsınız? inşallah güzel bir güne uyanmışsınızdır
çok şükür bulantı, uyku hali, halsizlik dışında gayet iyi gidiyor. Bu ufak tefek şikayetlerde bu işin tadı tuzu sanırım :)
günaydııınnn canım benim herkese günaydınben bugün acaip yorgun ve uykusuz uyandım. kafamı hep koyacak bir yer arıyorum dün akşam 6.30 dan beri uyuyorum az ateşim vardı.
uykucu arkadaşım benim hamilelik mi etkiliyo seni böylegeçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın ateşin düştü mü?
düştü çok şükür ama hala uykum varsen napıyosun nasılsın?
şu an elimde laptop yataktan kalkmaya çalışıyorumama hiç kalkasım yok
ooohhhh ne güzel kalkma işte uyu ve benim yerime de uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?