Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vajinal ultrasonla baktılarmı canım

ediyorum tabi etmez miyim? :)) niye takip ediyorum hala bu başlığı en çok sevdiğim başlık bu başlık inanın ki? dört gözle hepinizi bekliyorum valla

canım benim bu süreçte birbirimize yoldaşız. hep birlikte güzel haberleri alacağız allahın izniyleee. yalnız canım bir şey sorucam erken belirtilerden neler yaşadın sen idrar rengi değişme falan oldumu sende

günaydın arkadaşlar nasılsınız? inşallah güzel bir güne uyanmışsınızdır

günaydın canımm
dün giremedim ama aklım burdaydı varmı yeni mutlu haber
sealion dün test yapıcaktın canım noldu

buschy canım biras sabır bak görüceksiniz mutlaka sıkma canını

günaydın canımm
dün giremedim ama aklım burdaydı varmı yeni mutlu haber
sealion dün test yapıcaktın canım noldu

buschy canım biras sabır bak görüceksiniz mutlaka sıkma canını

valla tatlım en son canesra arkadaşımız hamişliğini ilan etti:))

arkadaşım nasılsın nerelerdesin sen ya???

ooo süpper o zaman darısı başımıza diyerek canesra arkadaşımızı tebrik ediyoruz

selam canım işler çok yoğun canım ya yazılanları okuyorum ama cevap yazmaya zaman bulamıyorum. sen naıslsın ?

hmm anladım tatlım.. bende iyiyim çok şükür canım hafta sonu sınavım var bana dua et şekerim

seni listeye ekledim dün ekleyememiştim biraz işim vardı:)

vajinal ultrasonla baktılarmı canım

yok canım üstten baktı salak herif söylüyorum daha çok yeni olduğunu görünmesini beklemediğimi ama...boşuna üzdü beni de.neden görünmedi diye telaş yaptım gebelik testi aldım eczaneden kendimi tekrar inandırmak için :)

ben açıktan üniv. okuyorum ya bahar dönemi ara sınavına gireceğim

allah yardımcın olsun calış calıs sınavlara :) sınavlar hala kabusum üni biteli baya oldu ama halla arada sınava gırecekmnıs gıbı hıssedıp ders calısmam gerekıyormus hissi ile uyandıgım geceler oluyor :)

merhaba yenı olusan gebelıkler karından gozukebılmesi için hamılelık hormonunun galıba 2000 olması lazım yada 1500 buda ancak adet gecıkmesı 10 gun olunca oluyor. altan buayene olmaman en ıyısı benım doktorumda pek onermıyor hamılelıkte altan bakmaya bellı olmaz rahmi kurcalamamak lazım demıstı gerekmedikce.

adetim gecikeli 7 gün oldu henüz....ben batımdan birgün sonra öğrendim de hemen bayan sabırsız olarak

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

38s canım allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer sınavın benim eşimde girecek sınava

adetim gecikeli 7 gün oldu henüz....ben batımdan birgün sonra öğrendim de hemen bayan sabırsız olarak

canım benim biliyorum beklemem zor ama sabret 6 cı haftanın sonunda karından görünür merak etme ben 7 ci haftada gittim biraz zor geldi beklemek ama bebeğim için bekledim sırf alttan bakmasın diye geç gittim doktora o yüzden kendini rahat bırak karından görünecek inşallah bir hafta sonra

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

38s canım allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer sınavın benim eşimde girecek sınava

sağol güzelim inşallah eşinin sınavı da iyi geçer.. sen nasılsın bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…