kızlar döndüm ben eve ama tam tahmin ettiğim gibi çok erken olduğundan keseyi göremedim..5 tüp kan 1 tüp idrar örneği aldı bakalım ne çıkıcak iki gün izinliymiş perşembe çıkıcam artık bi daha...
ediyorum tabi etmez miyim? :)) niye takip ediyorum hala bu başlığı en çok sevdiğim başlık bu başlık inanın ki? dört gözle hepinizi bekliyorum valla
günaydın arkadaşlar nasılsınız? inşallah güzel bir güne uyanmışsınızdır
günaydın canımm
dün giremedim ama aklım burdaydı varmı yeni mutlu haber
sealion dün test yapıcaktın canım noldu
buschy canım biras sabır bak görüceksiniz mutlaka sıkma canını
ooo süpper o zaman darısı başımıza diyerek canesra arkadaşımızı tebrik ediyoruz
arkadaşım nasılsın nerelerdesin sen ya???
selam canım işler çok yoğun canım ya yazılanları okuyorum ama cevap yazmaya zaman bulamıyorum. sen naıslsın ?
hmm anladım tatlım.. bende iyiyim çok şükür canım hafta sonu sınavım var bana dua et şekerim
inşallah iyi gecer canım sınavın ne sınavıydı ?
vajinal ultrasonla baktılarmı canım
ben açıktan üniv. okuyorum ya bahar dönemi ara sınavına gireceğim
yok canım üstten baktı salak herif söylüyorum daha çok yeni olduğunu görünmesini beklemediğimi ama...boşuna üzdü beni de.neden görünmedi diye telaş yaptım gebelik testi aldım eczaneden kendimi tekrar inandırmak için :)
merhaba yenı olusan gebelıkler karından gozukebılmesi için hamılelık hormonunun galıba 2000 olması lazım yada 1500 buda ancak adet gecıkmesı 10 gun olunca oluyor. altan buayene olmaman en ıyısı benım doktorumda pek onermıyor hamılelıkte altan bakmaya bellı olmaz rahmi kurcalamamak lazım demıstı gerekmedikce.
adetim gecikeli 7 gün oldu henüz....ben batımdan birgün sonra öğrendim de hemen bayan sabırsız olarak
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
38s canım allah yardımcın olsun inşallah güzel geçer sınavın benim eşimde girecek sınava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?