Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol güzelim inşallah:)) ayy canım benim demek öyle oluyo hemi acaba benim okul bitince bana da olur mu?

canım ya iyi olmuş bakmadığı ilk zamanlarda iyi değil diyorlar azıcık sabır pozitifi gördün ya onuda göreceksin inşallahhh

mayısın 6sında git demişti sağlık ocağındaki doktorum...ama ben en geç o hafta gitmeliyim doktora çünkü memlekete gidicez o haftasonu.güzel haberlerle gitmek istiyoruz.mayısın 6sı p.tesi...ha ne olur cuma günü giderim 10unda...evet ya madem öle yapayım ben...

bayanlar benim 2 sorum olacak
ilki bir kaç yerde ilişki temposuna yumurtlama gününden 4-5 gğn önce başlayın yumurta çatladığında sperm ulaşmış olur vakit kaybı olmaz gibi şeyler okudum konu ile ilgili bilgisi olan varmı
ikinciside hamiş arkadaşlarım ve bilgisi olan arkadaşlarım erken gebelik belirtilerinde idrarda renk değişimi diye okumuştum bu belirtiyi yaşayanlarınız varmı varsa kaşıncı günden sonra olur bu

sağol güzelim inşallah eşinin sınavı da iyi geçer.. sen nasılsın bakim?

inşallah canım bende iyiyi hamdolsun şu ana kadar hiç kusmam olmadı ama sürekli hafif hafif mide bulantım var yemek yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor bir tek meyvelerle aram iyi yemeklerle anlaşamıyoruz :) iki lokma yiyiyorum üçüncüde midem bulanıyor yiyemiyorum

adetim gecikeli 7 gün oldu henüz....ben batımdan birgün sonra öğrendim de hemen bayan sabırsız olarak

çok normal canım ama artık her kontrole gıttıgınde farklı goreceksın oncebır karartı sonra karartının içinde mercimek tanesi ve her gıttıgınde yavas yavas olusan bir bebeiş her ay farklı guzellıklerle karsılasacaksın hamilelekte sabırlı olmayı öğreneceksın :) ben doktoruma soyle demıstım herseyı buldunuz bır bu hamılelık donemeını kıslatamadınız demıstım bır ıgne yapsanız da hemen doğursam demıstım drumda sabırlı ol ve hamileliğin tadını cıkart demişti :)

allah iyilik versin güzelim bebişin kendini hissettiriyo yani canının istediklerini ye tatlım zorlama kendini

evet canım 10 nunda git o zaman göreceksin inşallah bebeğini

sağol güzelim inşallah:)) ayy canım benim demek öyle oluyo hemi acaba benim okul bitince bana da olur mu?

bilmiyorum canımya oldum olası sınavlardan nefret ederdim :) bide ben oyle oturup ders calısabılen bırı hıc olmadım hep sınav oncesı konuları okuyup bir girerdim sınava uluslararası ilişkiler de okudugumdan yoruma dayalı olması kurtardı benı yoksa kolay kolay gecemezdım :)

allah iyilik versin güzelim bebişin kendini hissettiriyo yani canının istediklerini ye tatlım zorlama kendini

amin cümlemize inşallah canım evet hissetiriyor yavrum :) bende sırf bebek için yemek yerken zorluyorum kendimi hani güçsüz düşmek istemiyorum

bölümün iyiymiş canım yorumcu bi kişiliğin var demek ki bu da güzel bişey :) ben hemen kavrayan biriyim o avantajım var zaten sınav korkum olmaz benim allahın izniyle geçerim ya

mrb biz artik bebek sahibi olmaya karar verdk..ve ben biraz arastirms yaptim sadece yumurtlama gunlernde hamile kalabiliyonusz ancak duzensz regl olur yada gec yumurtarsak baska gunlerde ihtimal olabilirms..Ben duzenli regl olan biriyim 32 gunde olurum bazn yaz donemlernde 3 gun once olurm ama hep duzenlidir beklemdgim zamanda olmz..Yumurtlama akintisi dedignz bu siviyi ben 8-9 gun once fark ettim gayet bol seffaf uzayan turden 1-2 gun surdu ve bitti yani 8-9 gun once geldi..Su an regl olmama bi hafta var hatta bugun goguslerm sismeye baslamis..Ben calismalara baslasam faydasi olmz dimi bende yumurta falan kalmamistir cunku resmn goguslerm adet zamani gibi sis. cok uzun anlattim ama yani 1 hafta ksls iliskiden bisi olmz ysnlis zaman dimi

bölümün iyiymiş canım yorumcu bi kişiliğin var demek ki bu da güzel bişey :) ben hemen kavrayan biriyim o avantajım var zaten sınav korkum olmaz benim allahın izniyle geçerim ya

:) ben sınavlara karsıyım ya gereksiz bence :) gecersın tabii . kavrayan bırıysen helekı hıc korkma.

amin cümlemize inşallah canım evet hissetiriyor yavrum :) bende sırf bebek için yemek yerken zorluyorum kendimi hani güçsüz düşmek istemiyorum

hmm anladım canım daha yeni ya bulantıların geçince rahat edersin bi de bakmışsın kocaman olmuş göbişin

:) ben sınavlara karsıyım ya gereksiz bence :) gecersın tabii . kavrayan bırıysen helekı hıc korkma.

evet tatlım zaten 4 yıllığı 3 yılda verecem yani 1 sene kar edecem :)) yani çocukluğumdan beri durmadan sınava giriyorum kim çıkarttı acaba bu sınavı? bak merak ettim şimdi

yumurtlama zamanı onemlı ama hıc belli olmaz hamıle kalabılırsın. yanı sen istersen başla şımdıden calısmalara birşey kaybetmezsin. ama buaydan ıtıbaren sana sunu onerırım gün asırı beraber olun yumurtlama zamanındada ust uste bır ıkı gun sonra hasta olana kadar gun asırı :) şimdiden bol şanslar inşallah kısa sürede hamıle kalırsın.

olur veya olmaz stresine girme hiç bir zaman yumurtlama zamanını iyi takip et ama kimi kadınlarda bir ayda iki defada yumurtlayabiliyormuş o yüzden gün aşırı ilişki yaşayın canım inşallah güzel haberleri sende alacaksın

mrb canım evet yumurtlama zamanın geçmiş diğer aya daha dikkatli olursun.. ama belli de olmaz yani bu ayda hamiş olabilirsin Allahtan ümit kesilmez..

Merhaba Hanımlar,

Dün reglimin 3. günüydü,doktorum tahlil istemişti ve sonuçta Prolaktin yüksek çıktı... 1 ay kullanmam için doktorum ilaç verdi,1 ay sonra yine regli olduğunda gel tekrar bakalım dedi... Sizce benim gebe kalamıyor oluşuma Prolaktinin yüksek çıkması mı sebep oluyor? Bu sıkıntıyı yaşayan başka kimse var mı acaba?

hmm anladım canım daha yeni ya bulantıların geçince rahat edersin bi de bakmışsın kocaman olmuş göbişin

:) ben razıyım her şeye yeterki bebeğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun canım ya sendende en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…