allah yardımcın olsun calış calıs sınavlara :) sınavlar hala kabusum üni biteli baya oldu ama halla arada sınava gırecekmnıs gıbı hıssedıp ders calısmam gerekıyormus hissi ile uyandıgım geceler oluyor :)
yok canım üstten baktı salak herif söylüyorum daha çok yeni olduğunu görünmesini beklemediğimi ama...boşuna üzdü beni de.neden görünmedi diye telaş yaptım gebelik testi aldım eczaneden kendimi tekrar inandırmak için :)
canım benim biliyorum beklemem zor ama sabret 6 cı haftanın sonunda karından görünür merak etme ben 7 ci haftada gittim biraz zor geldi beklemek ama bebeğim için bekledim sırf alttan bakmasın diye geç gittim doktora o yüzden kendini rahat bırak karından görünecek inşallah bir hafta sonra
sağol güzelim inşallah eşinin sınavı da iyi geçer.. sen nasılsın bakim?
adetim gecikeli 7 gün oldu henüz....ben batımdan birgün sonra öğrendim de hemen bayan sabırsız olarak
inşallah canım bende iyiyi hamdolsun şu ana kadar hiç kusmam olmadı ama sürekli hafif hafif mide bulantım var yemek yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor bir tek meyvelerle aram iyi yemeklerle anlaşamıyoruz :) iki lokma yiyiyorum üçüncüde midem bulanıyor yiyemiyorum
mayısın 6sında git demişti sağlık ocağındaki doktorum...ama ben en geç o hafta gitmeliyim doktora çünkü memlekete gidicez o haftasonu.güzel haberlerle gitmek istiyoruz.mayısın 6sı p.tesi...ha ne olur cuma günü giderim 10unda...evet ya madem öle yapayım ben...
sağol güzelim inşallah:)) ayy canım benim demek öyle oluyo hemiacaba benim okul bitince bana da olur mu?
allah iyilik versin güzelimbebişin kendini hissettiriyo yani canının istediklerini ye tatlım zorlama kendini
bilmiyorum canımya oldum olası sınavlardan nefret ederdim :) bide ben oyle oturup ders calısabılen bırı hıc olmadım hep sınav oncesı konuları okuyup bir girerdim sınava uluslararası ilişkiler de okudugumdan yoruma dayalı olması kurtardı benı yoksa kolay kolay gecemezdım :)
bölümün iyiymiş canım yorumcu bi kişiliğin var demek ki bu da güzel bişey :) ben hemen kavrayan biriyim o avantajım var zaten sınav korkum olmaz benim allahın izniyle geçerim ya
amin cümlemize inşallah canım evet hissetiriyor yavrum :) bende sırf bebek için yemek yerken zorluyorum kendimi hani güçsüz düşmek istemiyorum
:) ben sınavlara karsıyım ya gereksiz bence :) gecersın tabii . kavrayan bırıysen helekı hıc korkma.
mrb biz artik bebek sahibi olmaya karar verdk..ve ben biraz arastirms yaptim sadece yumurtlama gunlernde hamile kalabiliyonusz ancak duzensz regl olur yada gec yumurtarsak baska gunlerde ihtimal olabilirms..Ben duzenli regl olan biriyim 32 gunde olurum bazn yaz donemlernde 3 gun once olurm ama hep duzenlidir beklemdgim zamanda olmz..Yumurtlama akintisi dedignz bu siviyi ben 8-9 gun once fark ettim gayet bol seffaf uzayan turden 1-2 gun surdu ve bitti yani 8-9 gun once geldi..Su an regl olmama bi hafta var hatta bugun goguslerm sismeye baslamis..Ben calismalara baslasam faydasi olmz dimi bende yumurta falan kalmamistir cunku resmn goguslerm adet zamani gibi sis. cok uzun anlattim ama yani 1 hafta ksls iliskiden bisi olmz ysnlis zaman dimi
mrb biz artik bebek sahibi olmaya karar verdk..ve ben biraz arastirms yaptim sadece yumurtlama gunlernde hamile kalabiliyonusz ancak duzensz regl olur yada gec yumurtarsak baska gunlerde ihtimal olabilirms..Ben duzenli regl olan biriyim 32 gunde olurum bazn yaz donemlernde 3 gun once olurm ama hep duzenlidir beklemdgim zamanda olmz..Yumurtlama akintisi dedignz bu siviyi ben 8-9 gun once fark ettim gayet bol seffaf uzayan turden 1-2 gun surdu ve bitti yani 8-9 gun once geldi..Su an regl olmama bi hafta var hatta bugun goguslerm sismeye baslamis..Ben calismalara baslasam faydasi olmz dimi bende yumurta falan kalmamistir cunku resmn goguslerm adet zamani gibi sis. cok uzun anlattim ama yani 1 hafta ksls iliskiden bisi olmz ysnlis zaman dimi
hmm anladım canım daha yeni ya bulantıların geçince rahat edersinbi de bakmışsın kocaman olmuş göbişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?