Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bildiğim kadarıyla engel oluyor ama tedavisi olan bi rşey hormonu düşürüyorlar ve hamile kalıyorsun.

mrb canım evet yumurtlama zamanın geçmiş diğer aya daha dikkatli olursun.. ama belli de olmaz yani bu ayda hamiş olabilirsin Allahtan ümit kesilmez..
Cok tsk ederim hepinize cevaplarnz icin peki ben simdi hamile kalsam 2 hafta kala regl olurmuyum yinede hamile kalmis olsam bile bi dahaki aymi ogrenorim..Bi yerde okudm kadinin biri 1 hafta kala hamile kaldim ama regl oldum diger ay ogrendm falan yazmus ama sacma degilmi..Yani simdi 1 hafta kala hamile kalsam regl olmazmiyim olurmuyum

belli olmaz canım tutabilir...ayrıca adet belirtileri bende de oldu ama gelen giden bir kırmızı olmadı...

:) ben razıyım her şeye yeterki bebeğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun canım ya sendende en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah

tam bi anne gibi konuştun canım yaaa inşallah canım yüz yüze tanışmamış olsakta yinede sizleri tanımak çook güzel.. ayrıca ne kadar güzel dua ediyosunuz allah gönlünüze göre versin

Evli_Mutlu_Huzurlu...............24............... ..........1 mayıs

Artık
Evli_Mutlu_Çocuklu oldum inşAllah. Listeyi güncelleyebilirmiyiz :)

üstüne görme gibi bir olay varmıs bende bunu doktoruma sormustum normal adet kanaması gibi olmuyor aslında daha az akan bir kan oluyormus. yani adetinin nasıl olduguna dikkat eden bir bayan mutlaka farkedermıs diye de ekledi

üstüne görme gibi bir olay varmıs bende bunu doktoruma sormustum normal adet kanaması gibi olmuyor aslında daha az akan bir kan oluyormus. yani adetinin nasıl olduguna dikkat eden bir bayan mutlaka farkedermıs diye de ekledi
Ben normalde 5-6 gun yohun olurum yani az okrsam supheleniyim diyorsnz normal olyrsam gerek yok dimi duphe etmeme

tam bi anne gibi konuştun canım yaaa inşallah canım yüz yüze tanışmamış olsakta yinede sizleri tanımak çook güzel.. ayrıca ne kadar güzel dua ediyosunuz allah gönlünüze göre versin

ay canım benim rabbim cümlemizin gnlüne göre versin bir birini sevmek için yüz yüze görmek gerekmezki biz kalben allah rızası için seviyoruz birbirimizi hep dualarımdasınız

Günaydın kızlar herkese koskocaman güzel mutlu bir gün.nasılsınız bakalım??

ay canım benim rabbim cümlemizin gnlüne göre versin bir birini sevmek için yüz yüze görmek gerekmezki biz kalben allah rızası için seviyoruz birbirimizi hep dualarımdasınız

evet canım bende bunu söylemeye çalışıyodum hislerime tercüman oldun bitanem:)) bizlerde senin için dua ediyoruz canım emin ol

iyiyiz bebeğim sen nasılsın bakimm

Nasıl olsun.patronumla papazım bu aralar ama mutlu ve keyfiliyim hee:)) hakkımı yemeye çalışanı affetmem patronu da affetmiyorum:)) sen nasılsın kuzucummm??

Nasıl olsun.patronumla papazım bu aralar ama mutlu ve keyfiliyim hee:)) hakkımı yemeye çalışanı affetmem patronu da affetmiyorum:)) sen nasılsın kuzucummm??

iyi yapıyosun kız boşver dün temizliğe başlayım hava iyi dedim öldüm bittim bugünde dinleniyorum

Neyse canlarım muhabbetinize sıcaklığınıza doyum olmuyor ama ben artık çıkıyorum sonra görüşürüz kendinize çokkkkkkk iyi bakın en güzele rabbime emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…