Neyse canlarım muhabbetinize sıcaklığınıza doyum olmuyor ama ben artık çıkıyorum sonra görüşürüz kendinize çokkkkkkk iyi bakın en güzele rabbime emanet olun
hepimizden razı olsun canım sende iyi ki varsınbizim inatçılar gelse de beraber büyüseler bebişlerimiz
gelecekler allah'ın izniyle inşallah sen meark etme
canım benim bu süreçte birbirimize yoldaşız. hep birlikte güzel haberleri alacağız allahın izniyleee. yalnız canım bir şey sorucam erken belirtilerden neler yaşadın sen idrar rengi değişme falan oldumu sende
inşallah canım bende iyiyi hamdolsun şu ana kadar hiç kusmam olmadı ama sürekli hafif hafif mide bulantım var yemek yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor bir tek meyvelerle aram iyi yemeklerle anlaşamıyoruz :) iki lokma yiyiyorum üçüncüde midem bulanıyor yiyemiyorum
Kizlar her zamanki yogunlukta yine 5-6'gun regl olursam suphe etmeme gerek yok.dimi uzerine gormeden..Birde benim bazen ozellikle yaz aylarina dogru 3 gun once regl oluyrm arada sizdede erken regl oluyomu onemli degldir dimi
Yahu benim yazdıklarıma niye kimse cevap verip yardımcı olmaya çalışmıyor anlam veremiyorum
canım bu konuda hiç bi bilgim yok o yüzdende cvp vermedim
kızlaaaarr..ben hala adet olmadım 2 gün geçti..kasıklarım da sürekli hafif ağrılar var..kabızlık ve göğüslerde şişkinlik ve ağrı var...ama bunlar bana hep oluyo ve adet oluyorum o yüzden umutlanamıyorum bile..eğer bikaç gün daha olmazsam bi kan testi yaptırayım diyorum.
Cok tsk ederim icim rahatladi iki konudada..bahar aylarbdan itibaren hep 3 gun one gelince kafam karisiyordu..Duzensz adet goruyor sayilmiyorm ama dimi bu durumda..evet canım o zaman şüphe etme. canım mevsimsel olarak adet düzeni değişir kafana takmana bile gerek yok
ama ama ben cevap yazmıstım bildiğim kadarıyla hatta soyle yazayım süt hormonun yuksek o nedenle hamile kalmanı etkiloyor verdıkleri ilaçla düşürecekler ve inşallah hamile kalacaksın.
canım umarım hamişsindir.. adet belirtileri hamilelik belirtileriyle aynı oluyo genelde.. bi idrar testi yap istersen yarın sabah ki idrarla sonra kan testi yaparsın
ama ama ben cevap yazmıstım bildiğim kadarıyla hatta soyle yazayım süt hormonun yuksek o nedenle hamile kalmanı etkiloyor yani yumurtlamana engel oluyor verdıkleri ilaçla düşürecekler ve inşallah hamile kalacaksın. birde aklına takılan soruları doktoruna danısmanı tavsıye ederim :)
Canımmmmm,sana çok teşekkür ederim ...
Ama bir tek sen cevap verdin
Değerim yüksek çıktı ve bu gebe kalmama engel diye çok üzülüyorum
Çok teşekkür ederim tekrar canımcım,
Haklısın doktoruma sormalıyım... Benim öğrenmek istediğim ; bu sorunu yaşayıp kısa sürede ilaç tedavisi ile gebe kalan var mı aramızda
canım yapmıştım aradan süre geçince 2.çizgi oluşmuş sonradan farkettim..ama ikinci bi test yaptım o negatifti..bu olay cumartesi günü oldu..
Cok tsk ederim icim rahatladi iki konudada..bahar aylarbdan itibaren hep 3 gun one gelince kafam karisiyordu..Duzensz adet goruyor sayilmiyorm ama dimi bu durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?