Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün akşam geldi kırmızılar ((( Neyse ilk denememizdi. Sonraki aylara bakacağız artık. 38s beni günceller misin? 26 Mayıs

iyi yapıyosun kız boşver dün temizliğe başlayım hava iyi dedim öldüm bittim bugünde dinleniyorum

Hehehh hakediyor pis herif yaa oldum bittim en sevmediğim iş temizlik... Dün doktora gittim iyi geçti oda.

Kırmızıları gördüm ya ilk yaptığım iş üst üste istediğim kadar çay içtim. Sonra bugün saçlarımı boyattım (Fena halde beyazlarım var) Şimdi de kahve keyfi yapıyorum.

Kırmızıları gördüm ya ilk yaptığım iş üst üste istediğim kadar çay içtim. Sonra bugün saçlarımı boyattım (Fena halde beyazlarım var) Şimdi de kahve keyfi yapıyorum.

ohhh keyfine diyecek yok yani güle güle kullan saçlarını:)) hangi renk peki?

mrb kızlar bayadır giremiyodum ama takip etmeye çalışıyorum.benim hala kırmızılar gelmedi batım 21 nisandı idrar tahlili yaptırmıştım negatifti c dün en sonunda kan tahlili yaptırdım o da negatif bugün de doktoruma gidicem artık sorun ne acaba uff hiç sevmiyorum doktora gitmeyi ( ama mecburum...

mrb canım inşallah bi sorun yoktur.. sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay olur..

mrb canım inşallah bi sorun yoktur.. sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay olur..

inşallah sorun yoktur.ben bi de 6 ay önce düşük yapmıştım zor günlerdi allah tekrar nasip eder inş hamiş kalmamı tabi sağlıkla bu sefer ....

Canımmmmm,sana çok teşekkür ederim ...
Ama bir tek sen cevap verdin
Değerim yüksek çıktı ve bu gebe kalmama engel diye çok üzülüyorum

benimde evlenmeden önce göğüslerimden süt geliyordu bir sürü tahlil yapıldı guatr var mı yok mu diye, prolaktin seviyesini ölçtüler. ultrasondan baktılar. prolaktin biraz yüksek çıkmıştı. ilaç falan vermediler ama. 2 aylık evliyim ilk ay korundum 2. ay korunmadım ve hemen hamile kaldım. ben yaşım dolayısı ile korkuyordum hemen hamile kalamam diye çocuk istememizin öncelikli sebebi yaş çünkü yaşım 32. o yüzden sende sıkıntı yapma ilaç kullanman gerekiyorsa kullanırsın Rabbim tedavisiz dert vermesin önemli olan bu :) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

bu kasık batmasını ilk yarım saatte hissetmek psikolojikmidir sence

valla bilemiyorum bende belirtiler dolayısı ile internette kısa bi araştırma yaptım ve ondan sonra bu başlık ve bir kaç başlığa yazdım nihayetinde burdayım haa birde belirtilerden birisi de göğüslerimde de ağrı vardı benim ve hala geçmedi dolgunluk hissi var. ve o kasık batmaları halen devam ediyor. hamile olduğumu öğrendikten sonra da geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…