Arkadaşlar bizde
Tüp bebek tedavisine başladık hadi hayırlısı
Amin inş canım şu an adet olmayı bekliyorum doktor yüzde 60 70 tutar dedi bakalım
4 yıllık evliyim normal yolla olmayınca doktor tüp bebek dedi
iyi yapıyosun kız boşverdün temizliğe başlayım hava iyi dedim öldüm bittim bugünde dinleniyorum
Dün akşam geldi kırmızılar((( Neyse ilk denememizdi. Sonraki aylara bakacağız artık. 38s beni günceller misin? 26 Mayıs
Hehehh hakediyor pis herifyaa oldum bittim en sevmediğim iş temizlik... Dün doktora gittim iyi geçti oda.
Kırmızıları gördüm ya ilk yaptığım iş üst üste istediğim kadar çay içtim. Sonra bugün saçlarımı boyattım (Fena halde beyazlarım var) Şimdi de kahve keyfi yapıyorum.
koyu kahve renk değiştirmiyorum kendi saç rengime boyatıyorum
benim kasıklarımda batmalar oluyordu. idrar renginin çok farkında değilim. bide ilişki esnası ağrı olmuştu. adetime 3 gün kala kırmızı, sonradan kahverengiye dönen akıntılarım oldu. birde gece mide bulantılarım vardı. belirtilerden hatırlayabildiğim bunlar.
bu kasık batmasını ilk yarım saatte hissetmek psikolojikmidir sence
mrb kızlar bayadır giremiyodum ama takip etmeye çalışıyorum.benim hala kırmızılar gelmedi batım 21 nisandı idrar tahlili yaptırmıştım negatifti cdün en sonunda kan tahlili yaptırdım o da negatif bugün de doktoruma gidicem artık sorun ne acaba uff hiç sevmiyorum doktora gitmeyi ( ama mecburum...
mrb canım inşallah bi sorun yoktur.. sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay olur..
Canımmmmm,sana çok teşekkür ederim ...
Ama bir tek sen cevap verdin
Değerim yüksek çıktı ve bu gebe kalmama engel diye çok üzülüyorum
bu kasık batmasını ilk yarım saatte hissetmek psikolojikmidir sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?