inşallah sorun yoktur.ben bi de 6 ay önce düşük yapmıştım zor günlerdi allah tekrar nasip eder inş hamiş kalmamı tabi sağlıkla bu sefer ....
Mart ayında gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Vajinadan muayene etti. Smear testi için örnek aldı. Birde gebelik sırasında sorun oluşturabilecek enfeksiyon var mı diye kan testi yaptılar. Sonuçlara göre smear temiz, enfeksiyon yok, ancak sol yumurtalıkta su görünüyor dedi. Gün aşırı folik asit kullanabilirsin dedi. Gebeliğe engel olup olmadığı bilinmiyor dedi. Önce altı ay deneyeceğiz dedi. Eğer altı ay sonra hala gebelik yok ise sol yumurtalığı araştıracağız, gerekirse tedavi edeceğiz, hala altı ay daha gebelik olmazsa eşinin sperm sayısına ve hareketliliğine bakacağız dedi. En önemlisi ise asla stres yok dedi. Ben avukatım. İşimin her anı stres.... Sorunlardan biri de yaşımın 32 olması.
Doktorun dediği şu, araba var benzini koyacağız ve çalışıp çalışmadığına bakacağız dedi. Bu benzetmeden hoşlanmadım. Ben araba, spermlerde benzin oluyor :) ilk ay denememizde olmadı.Dün akşam kırmızları görünce anlamış olduk. Ancak moralimi bozmuyorum. Daha ilk deneme. Bu yüzden stres de yapmış olabilirim. Bakalım hep beraber bekleyeceğiz.
Evli_Mutlu_Huzurlu...............24............... ..........1 mayıs
Artık Evli_Mutlu_Çocuklu oldum inşAllah. Listeyi güncelleyebilirmiyiz :)
benimde evlenmeden önce göğüslerimden süt geliyordu bir sürü tahlil yapıldı guatr var mı yok mu diye, prolaktin seviyesini ölçtüler. ultrasondan baktılar. prolaktin biraz yüksek çıkmıştı. ilaç falan vermediler ama. 2 aylık evliyim ilk ay korundum 2. ay korunmadım ve hemen hamile kaldım. ben yaşım dolayısı ile korkuyordum hemen hamile kalamam diye çocuk istememizin öncelikli sebebi yaş çünkü yaşım 32. o yüzden sende sıkıntı yapma ilaç kullanman gerekiyorsa kullanırsın Rabbim tedavisiz dert vermesin önemli olan bu :) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
valla bilemiyorum bende belirtiler dolayısı ile internette kısa bi araştırma yaptım ve ondan sonra bu başlık ve bir kaç başlığa yazdım nihayetinde burdayımhaa birde belirtilerden birisi de göğüslerimde de ağrı vardı benim ve hala geçmedi dolgunluk hissi var. ve o kasık batmaları halen devam ediyor. hamile olduğumu öğrendikten sonra da geçmedi.
ama temizlik gibisi de yok dimiee ne dedi doktorun
Evet bebeğim temizlik gibisi yok ama başkası yaparsa:))))) doktor baktı yumurtlamam çok iyiymiş burası kaynıyo!! Dedi:))))))) yarın tatil Perşembe gideceğim tekrar kontrole bakalım hayırlısı) farkında mısın ne kadar kalabalık ve güzel insanlarla dolu bir tipik in oldu:)
merhaba arkadaşlar. 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım. ve 3 aydır korunmuyoruz. sizce kaçıncı ayda hamile kalırım? reglime 1 hafta var ve 3 gündür yaşadığım bel ağrısından başka belirti yok. acaba bu ay hamile kalmışmıyımdır?
merhaba arkadaşlar. 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım. ve 3 aydır korunmuyoruz. sizce kaçıncı ayda hamile kalırım? reglime 1 hafta var ve 3 gündür yaşadığım bel ağrısından başka belirti yok. acaba bu ay hamile kalmışmıyımdır?
ohhh iyi iyi çok sevindim bol bol yumurtan varmış bi de bebiş olsaevet yaa çook mutlu oluyorum topiğime girdikçe bi buçuk ayda böyleyse 1 sene sonrasını düşünemiyorum bile... oyyy canlarımm benimmm
hamile kalmış olayım çok istiyorum. ama başka belirti olmaması kafamı kurcalıyor. 1 hafta nasıl beklicem ben:)
Walla canım ben stresli bir adamım açıkcası bu hamilelik olurmu stresini bıraktım artık ama başka problemleri stres yapmayı ihmal etmiyorum off bilmiyorum yaa baya sıkıldım artık!! Sağolun bi burada mutlu olabiliyorum
hamile kalmış olayım çok istiyorum. ama başka belirti olmaması kafamı kurcalıyor. 1 hafta nasıl beklicem ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?