Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah sorun yoktur.ben bi de 6 ay önce düşük yapmıştım zor günlerdi allah tekrar nasip eder inş hamiş kalmamı tabi sağlıkla bu sefer ....

geçmiş olsun canım inşallah rabbim sağlıklı bi hamilelik yaşamayı nasip eder

Mart ayında gebelik düşünüyorum diye doktora gittim. Vajinadan muayene etti. Smear testi için örnek aldı. Birde gebelik sırasında sorun oluşturabilecek enfeksiyon var mı diye kan testi yaptılar. Sonuçlara göre smear temiz, enfeksiyon yok, ancak sol yumurtalıkta su görünüyor dedi. Gün aşırı folik asit kullanabilirsin dedi. Gebeliğe engel olup olmadığı bilinmiyor dedi. Önce altı ay deneyeceğiz dedi. Eğer altı ay sonra hala gebelik yok ise sol yumurtalığı araştıracağız, gerekirse tedavi edeceğiz, hala altı ay daha gebelik olmazsa eşinin sperm sayısına ve hareketliliğine bakacağız dedi. En önemlisi ise asla stres yok dedi. Ben avukatım. İşimin her anı stres.... Sorunlardan biri de yaşımın 32 olması.

Doktorun dediği şu, araba var benzini koyacağız ve çalışıp çalışmadığına bakacağız dedi. Bu benzetmeden hoşlanmadım. Ben araba, spermlerde benzin oluyor :) ilk ay denememizde olmadı. Dün akşam kırmızları görünce anlamış olduk. Ancak moralimi bozmuyorum. Daha ilk deneme. Bu yüzden stres de yapmış olabilirim. Bakalım hep beraber bekleyeceğiz.

Rabbim inşallah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bekleyen, isteyen herkesin gönlünün dileğini versin. Ben çocuk işinin bir mucize olduğunu düşünüyorum. O mucize bekleyen herkese ulaşsın

Canım , benim herhangi bir şikayetim olmadan gittim doktora göğsümden süt falan gelmedi yani... 5 aydır deniyoruz bir sorun mu var diye kontrole gittim, Prolaktin seviyem yüksek çıktı,doktora sordum "seviye yüksek diye mi gebe kalamıyorum" dedim, şimdilik ciddi bir durumun yok,ilacını kullan,önümüzdeki ay regli olunca gel tekrar kanda bakalım dedi :S
Ama asıl sebebi stres ve bu durumu çok kafaya takmakmış meğerse... Artık takmıycam inşallah

ama temizlik gibisi de yok dimi ee ne dedi doktorun

Evet bebeğim temizlik gibisi yok ama başkası yaparsa:))))) doktor baktı yumurtlamam çok iyiymiş burası kaynıyo!! Dedi:))))))) yarın tatil Perşembe gideceğim tekrar kontrole bakalım hayırlısı) farkında mısın ne kadar kalabalık ve güzel insanlarla dolu bir tipik in oldu:)

merhaba arkadaşlar. 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım. ve 3 aydır korunmuyoruz. sizce kaçıncı ayda hamile kalırım? reglime 1 hafta var ve 3 gündür yaşadığım bel ağrısından başka belirti yok. acaba bu ay hamile kalmışmıyımdır?

ohhh iyi iyi çok sevindim bol bol yumurtan varmış bi de bebiş olsa evet yaa çook mutlu oluyorum topiğime girdikçe bi buçuk ayda böyleyse 1 sene sonrasını düşünemiyorum bile... oyyy canlarımm benimmm

mrb hoş geldin canım biraz sabırlı ol adetin bi geçsin sonra test filan yaparsın:)) umarım kalmışsındır bu ay

ahh o bel ağrısı....bence ilk belirti o...
1.bel ağrısı
2.kasıklarda şişlik ağrı batma gibi bişey
3.göğüslerde sızı
4.bulantı belki de kusma (ben psikolojik sanmıştım:))
5.adet gecikmesi
6.hamile olduğunu öğrenme :)
bence ilk aşamadasın ve oldu pembesaraycım

dkh kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların süresi yapıya göre değişiyor..bende bırakalı 2ay oldu daha bakalım kısmet

Hoşgeldin canım doktorlar doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalınabileceğini söylüyorlar hiç canını sıkma sen:) inşallah bu ay hamile kalmışındır az kalmış

hamile kalmış olayım çok istiyorum. ama başka belirti olmaması kafamı kurcalıyor. 1 hafta nasıl beklicem ben:)

Walla canım ben stresli bir adamım açıkcası bu hamilelik olurmu stresini bıraktım artık ama başka problemleri stres yapmayı ihmal etmiyorum off bilmiyorum yaa baya sıkıldım artık!! Sağolun bi burada mutlu olabiliyorum

canım ne deyim bilmiyorum ki( işi bırak diyemem izinde alamıyosun allah yardımcın olsun güzelim.. seni mutlu edebiliyosa burası ne mutlu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…