Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu haftasonu yumurtlama günlerim başlıyor.Allahın izniyle bu ay hamile kalacağım inşallah

arttırır valla bizimki tavan yapmış durumda:)) sen kaç yaşındasın batın ne zaman ve bebiş var mı?

90 doğumluyum çok büyük sayılmam bebiş çalışmalarına hafta sonu itibariyle başlıcaz bakalım bat ım 2 mayıs sabırsızlıkla bekliyorum

90 doğumluyum çok büyük sayılmam bebiş çalışmalarına hafta sonu itibariyle başlıcaz bakalım bat ım 2 mayıs sabırsızlıkla bekliyorum

benden büyüksün ama anlamadım nasıl yani? adet olacaksan çalışma nasıl oluyo? yanlış yazdın sanırım

benden büyüksün ama anlamadım nasıl yani? adet olacaksan çalışma nasıl oluyo? yanlış yazdın sanırım

bişey itiraf edeyim bat ne demek biten adet tarihi mi başlangıc adet tarihi mi 2 sinde bitiyor öyle diyim ben

hımmmm sağol yaa valla soramadım da kaç gündür cehalet kötü gerçekten bat ım 24 mayıs o zaman

canım hiç çekinme ya sanki biz önceden biliyo muyduk cahillikle alakası yok tamam birlikte bekleme listemize ekleyim senide ister misin?

şükürler olsun iyiyim işte nolsun ki ikonlarda neler çıkıo valla kötü bişi çıkarsa alınmayınn :78:

allah iyilik versin canım belli zaten değişik değişik çıkıyo anlıyorum ben zaten yine deneme yapıyo diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…