Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım acaba 2. test mi bozuktu... ya tam arada kalmışsın desene inşallah hamiş olursun. ne zaman kan vereceksin peki?

canım bana kalsan hemen gidip vericem ama çalışıyorumya aslında öğleden sonralarım boş ama sanırım korkuyorum

Yeni Bat 29 Mayıs 2013...

38s bir ara müsait olduğunda eklersin tatlım..kendine iyi bak...

canım hiç çekinme ya sanki biz önceden biliyo muyduk cahillikle alakası yok tamam birlikte bekleme listemize ekleyim senide ister misin?

ekleyin canımm çok sevinirimm

Son düzenleme:
Hoşgeldin eliflider rabbim kalbinden geçeni en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah:))

ne güzel bi dua ettin canım benim amin cümlemizin inşallah kucaklarımız bebişlerimizle dolsun hayırlısıyla

38s canım benide yazar mısın bende 4 haftalık hamileyim kan testi yaptırdım. allah herkese nasip eder inşallah

takma kuzum ne zaman oluruna bırakırsan o zaman olurmuş inşallah
ama çok zor kafaya takmamak benim daha çok yeni ama onda bile baya heyecan yaptım

canım benim o senin tatlılığından kaynaklanıyo
herkesle öyle güsel ilgileniyosunki kimsenin gidesi yok

38s canım benide yazar mısın bende 4 haftalık hamileyim kan testi yaptırdım. allah herkese nasip eder inşallah

hadi gözünüz aydınn defne çok sevindimmm sağlıcakla koynuna al bebişini inşallah

günaydın kızlarrr

Son düzenleme:
Tüm hamile arkadaşları tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı allah nasib eder...Dün benimde çatırt diye yumurtam çatladı ilk defa bu kadar farkına vardım bu ay çörek otu kürü yapmıştım inşallah bizede nasib olur...

tsk ederız darısı sana olsun ınsallah

kızlar 8 gun sonra kalp atışlarını duymaya gıdıcem bebeğimin benim için dua edin herkese nasıp olsun ınsallah bu duygu cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…