canım acaba 2. test mi bozuktu... ya tam arada kalmışsın desene inşallah hamiş olursun. ne zaman kan vereceksin peki?
canım hiç çekinme ya sanki biz önceden biliyo muyduk cahillikle alakası yoktamam birlikte bekleme listemize ekleyim senide ister misin?
ekleyin canımm çok sevinirimm
Hoşgeldin eliflider rabbim kalbinden geçeni en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah:))
Canım , benim herhangi bir şikayetim olmadan gittim doktora göğsümden süt falan gelmedi yani... 5 aydır deniyoruz bir sorun mu var diye kontrole gittim, Prolaktin seviyem yüksek çıktı,doktora sordum "seviye yüksek diye mi gebe kalamıyorum" dedim, şimdilik ciddi bir durumun yok,ilacını kullan,önümüzdeki ay regli olunca gel tekrar kanda bakalım dedi :S
Ama asıl sebebi stres ve bu durumu çok kafaya takmakmış meğerse... Artık takmıycam inşallah
ohhh iyi iyi çok sevindim bol bol yumurtan varmış bi de bebiş olsaevet yaa çook mutlu oluyorum topiğime girdikçe bi buçuk ayda böyleyse 1 sene sonrasını düşünemiyorum bile... oyyy canlarımm benimmm
38s canım benide yazar mısın bende 4 haftalık hamileyim kan testi yaptırdım. allah herkese nasip eder inşallah
38s canım benide yazar mısın bende 4 haftalık hamileyim kan testi yaptırdım. allah herkese nasip eder inşallah
Tüm hamile arkadaşları tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı allah nasib eder...Dün benimde çatırt diye yumurtam çatladı ilk defa bu kadar farkına vardım bu ay çörek otu kürü yapmıştım inşallah bizede nasib olur...
kızlar 8 gun sonra kalp atışlarını duymaya gıdıcem bebeğimin benim için dua edin herkese nasıp olsun ınsallah bu duygu cok güzel
canım merhaba sen yeni hamişlerimizdensin
rabbim sorunsuz sağlıkla alırsın bebişini kucağına
nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?