- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
inşallah canım senin batın ne zaman benimkine yakın herhalde:))
benimde evlenmeden önce göğüslerimden süt geliyordu bir sürü tahlil yapıldı guatr var mı yok mu diye, prolaktin seviyesini ölçtüler. ultrasondan baktılar. prolaktin biraz yüksek çıkmıştı. ilaç falan vermediler ama. 2 aylık evliyim ilk ay korundum 2. ay korunmadım ve hemen hamile kaldım. ben yaşım dolayısı ile korkuyordum hemen hamile kalamam diye çocuk istememizin öncelikli sebebi yaş çünkü yaşım 32. o yüzden sende sıkıntı yapma ilaç kullanman gerekiyorsa kullanırsın Rabbim tedavisiz dert vermesin önemli olan bu :) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
valla bilemiyorum bende belirtiler dolayısı ile internette kısa bi araştırma yaptım ve ondan sonra bu başlık ve bir kaç başlığa yazdım nihayetinde burdayımhaa birde belirtilerden birisi de göğüslerimde de ağrı vardı benim ve hala geçmedi dolgunluk hissi var. ve o kasık batmaları halen devam ediyor. hamile olduğumu öğrendikten sonra da geçmedi.
21 veya 22 mayıs canım senin?
herkese günaaaaydıııınnnnn
kızlar mrb günaydın..benim adetim 3 gün gecikti iltihap dolayısıyla antibiyotik ve fitil kullanmıştım onların etkisi olucağını düşündüm ama bir yandan da merak içindeyim bu gebelik testlerini sabahtan yapmak şart mı??kesin sonuç için yarın sabahı mı beklemem gerekir??
kızlar mrb günaydın..benim adetim 3 gün gecikti iltihap dolayısıyla antibiyotik ve fitil kullanmıştım onların etkisi olucağını düşündüm ama bir yandan da merak içindeyim bu gebelik testlerini sabahtan yapmak şart mı??kesin sonuç için yarın sabahı mı beklemem gerekir??
canım erken dönemlerde özellikle sabah yapmak daha kesin sonuç verir diyorlar 1 gün daha sabır :)
Günaydın kızlar nasılsınızzzzz???
iyiz saol sen nasılsın
İyiyiz iş güç uğraş dur işte.sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik canım:))
Günaydın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?