Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni Bat 29 Mayıs 2013...

38s bir ara müsait olduğunda eklersin tatlım..kendine iyi bak...

tamam tatlım değiştirdim inşallah bi daha değiştirmem

ekleyin canımm çok sevinirimm

peki canım seni de listemize ekledim umarım sana da uğurlu gelir listemiz

38s canım benide yazar mısın bende 4 haftalık hamileyim kan testi yaptırdım. allah herkese nasip eder inşallah

ya tatlım çoook sevindim inanki geçen gün aklımdaydın acaba ne yaptı hamiş kaldı mı diyodum rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

canım benim o senin tatlılığından kaynaklanıyo
herkesle öyle güsel ilgileniyosunki kimsenin gidesi yok

sağol güzelim sende çok tatlısın ben elimden geldiği kadar ilgi gösteriyorum ama tabii ki bu ilgimi sizler de karşılıksız bırakmıyosunuz sakın gitmeyin bir yere tamam mı şekerlerim

21 veya 22 mayıs canım senin?

benimki de seninkiyle aynı inşallah hepberaber hamiş kalırız canım

günaydın kızlar hepınıze 38s nerelerdesinnnn sen
geldim kız geldim giremedim iki gündür ne yapıyosun nasıl gidiyo??

canım sen yenisin aramızda kendini tanıtır mısın? bu arada hoş geldin

hoşbulduk cnm..9aylık evliyim..dkh bıraktım bebek düşünüyoruz yavaş yavaş..Allah kısmet ederse bakalım..topiğin hoşuma gitti..belki banada şans getirir dedim

hoşbulduk cnm..9aylık evliyim..dkh bıraktım bebek düşünüyoruz yavaş yavaş..Allah kısmet ederse bakalım..topiğin hoşuma gitti..belki banada şans getirir dedim

teşekkür ederim canım inşallah getirecek hmm daha yeniymiş evliliğin inşallah meleğin hemen gelir annesi kaç yaşındasın peki?

Günaydın canım :) ben izinden döndükten beri müdavimi oldum bak senin topiğinin Ben şahsen iyiyim şükür. sen nasılsın?

allah iyilik versin güzelim bende iyiyim çook şükür evet canım biliyorum zaten öyle olduğunu teşekkür ederim ilgin için

beraber olucaz senle inş.. yada bikaç ay farkla

bugün bir ağırlık var üzerimde ya yaz gelemedi gitti geçsin artık şu bahar yorgunluğu. sen neler yapıyosun canım

o bahar yorgunluğunu attım ben üzerimden çook şükür.. seninkinin de gidişi olurda dönüşü olmaz inşallah bende ne yapim valla aynı işte:))

güzelimmm nasılsın sesin çıkmıyor slm bile yok bakıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…