Gunaydinn kizlar nasilsiniz ? Bu aralar pek giremiyorum islerim yogun okul bi taraftan dersleri yetistirmeye calisiyorum.. Ama yazdiklarinizi okuyorum :))
kızlar bi saat sonra görüşürüz
benimde 21 mayıs :) ayy birlikte alırız inşallahh güzel haberi
ay inşallah allah hayırlı evlat nasip etsin bize :) yaşınız kaç
kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)
çok teşekkür ederim..ama kan testinde görmedikçe inanamıycam sanırım..merhabalar tebrik ederm inş sağlıklı eli ayağı düzgn bir bebeğin olur:)
tebrik ederim arkadaşımm çok sevindim :)kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)
çok teşekkür ederim..ama kan testinde görmedikçe inanamıycam sanırım..
kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)
amin aminnn aminnnnn 27 senin kaç?
anammm yaşta anynı tesadüfe bak:)
38 sm beni unuttn mu ama şimdi sen bana kızcaksın ya giremyrm bayadır işten çıkmak bna yaramdı ya çok ktü şeyler yaşadık kardeşim askere gtcek demiştm ya gtmeden iki kere kaza atlattı 2. si çok agr oldu kuzenm yaralandı hastanede yatyo haftaya kardeşim gdyo çok agr seyler yaşadım evme ble gelememdm baydr annmdeyiz sen nasılsın özledm valla ya herkesi yeni hamişler katlmış tebrk ederm arkadaşlar hepnizi.....
geçmiş olsn allah acil şifalar versin arkadaşım
ÖĞRETMENİM...ŞUAN SINIFTAYIM..3 BUÇUKTA KAN SONUCUMU ALICAM..1 HAFTA ÖNCE BAKTIRDIĞIMDA KANDADA İDRARDADA NEGATİFTİ..KAN ESTİNDEN 1 GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE 2 .ÇİZGİ ÇIKTI..SONRA 5 TANE DAHA İDRAR TESTİ YAPTIM HEPSİ POZİTİF.DÜN AKŞAMÜSTÜ KAN VERDİM.BUGÜN SONUÇ ALICAM.ADETİM DÜN OLMALIYDI OLMADI. BUGÜN BU SAAT OLDU HALA YOK. MUHTEMELEN HAMİLEYİM. :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?