Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydinn kizlar nasilsiniz ? Bu aralar pek giremiyorum islerim yogun okul bi taraftan dersleri yetistirmeye calisiyorum.. Ama yazdiklarinizi okuyorum :))

Gunaydinn kizlar nasilsiniz ? Bu aralar pek giremiyorum islerim yogun okul bi taraftan dersleri yetistirmeye calisiyorum.. Ama yazdiklarinizi okuyorum :))

iyiyiz çok şükür sen nasılsın? aynen benimde dersler yoruyor hafta sonu sınavım var dua et bebişim

kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)

38 sm beni unuttn mu ama şimdi sen bana kızcaksın ya giremyrm bayadır işten çıkmak bna yaramdı ya çok ktü şeyler yaşadık kardeşim askere gtcek demiştm ya gtmeden iki kere kaza atlattı 2. si çok agr oldu kuzenm yaralandı hastanede yatyo haftaya kardeşim gdyo çok agr seyler yaşadım evme ble gelememdm baydr annmdeyiz sen nasılsın özledm valla ya herkesi yeni hamişler katlmış tebrk ederm arkadaşlar hepnizi.....

geçmiş olsn Allah acil şifalar versin arkadaşım

ÖĞRETMENİM...ŞUAN SINIFTAYIM..3 BUÇUKTA KAN SONUCUMU ALICAM..1 HAFTA ÖNCE BAKTIRDIĞIMDA KANDADA İDRARDADA NEGATİFTİ..KAN ESTİNDEN 1 GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE 2 .ÇİZGİ ÇIKTI..SONRA 5 TANE DAHA İDRAR TESTİ YAPTIM HEPSİ POZİTİF.DÜN AKŞAMÜSTÜ KAN VERDİM.BUGÜN SONUÇ ALICAM.ADETİM DÜN OLMALIYDI OLMADI. BUGÜN BU SAAT OLDU HALA YOK. MUHTEMELEN HAMİLEYİM. :d

mrb hoş geldin hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…