ÖĞRETMENİM...ŞUAN SINIFTAYIM..3 BUÇUKTA KAN SONUCUMU ALICAM..1 HAFTA ÖNCE BAKTIRDIĞIMDA KANDADA İDRARDADA NEGATİFTİ..KAN ESTİNDEN 1 GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE 2 .ÇİZGİ ÇIKTI..SONRA 5 TANE DAHA İDRAR TESTİ YAPTIM HEPSİ POZİTİF.DÜN AKŞAMÜSTÜ KAN VERDİM.BUGÜN SONUÇ ALICAM.ADETİM DÜN OLMALIYDI OLMADI. BUGÜN BU SAAT OLDU HALA YOK. MUHTEMELEN HAMİLEYİM. :d[/QUOTE
hayırlısıyla bebeğini alırsın inşallah canım kucağına :):):) bu arada adetine kaç gün kala test yaptın ve sonucu aldın canım
38 sm beni unuttn mu ama şimdi sen bana kızcaksın ya giremyrm bayadır işten çıkmak bna yaramdı ya çok ktü şeyler yaşadık kardeşim askere gtcek demiştm ya gtmeden iki kere kaza atlattı 2. si çok agr oldu kuzenm yaralandı hastanede yatyo haftaya kardeşim gdyo çok agr seyler yaşadım evme ble gelememdm baydr annmdeyiz sen nasılsın özledm valla ya herkesi yeni hamişler katlmış tebrk ederm arkadaşlar hepnizi.....
kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)
canım benm özledm valla ya ey ne güzel darısı benm kardeşimle birlkte btn askere gdecelern başına inş:)canım seni unutur muyum hiç aşk olsun:)) ama dediğin gibi çoktandır yoksun özletiyosun kendini:)) güzelim çook geçmiş olsun ya allah acil şifalar versin.. Kardeşine de hayırlı tezkereler diyelim benimde kaynım dün geldi askerliği bitirip darısı size olur inşallah:))
canım benm özledm valla ya ey ne güzel darısı benm kardeşimle birlkte btn askere gdecelern başına inş:)
Ama ben korkuyorum...sizde hamilelikten doğum yapmaktan korkan yokmu aranızda :26:
hamilelikten değilde doğumdan tırsıyorum ben
ayy bebeğim benim arayı fazla açma sen yinede tamam mı:))
kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)
ÖĞRETMENİM...ŞUAN SINIFTAYIM..3 BUÇUKTA KAN SONUCUMU ALICAM..1 HAFTA ÖNCE BAKTIRDIĞIMDA KANDADA İDRARDADA NEGATİFTİ..KAN ESTİNDEN 1 GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE 2 .ÇİZGİ ÇIKTI..SONRA 5 TANE DAHA İDRAR TESTİ YAPTIM HEPSİ POZİTİF.DÜN AKŞAMÜSTÜ KAN VERDİM.BUGÜN SONUÇ ALICAM.ADETİM DÜN OLMALIYDI OLMADI. BUGÜN BU SAAT OLDU HALA YOK. MUHTEMELEN HAMİLEYİM. :d
takma kuzum ne zaman oluruna bırakırsan o zaman olurmuş inşallah
ama çok zor kafaya takmamak benim daha çok yeni ama onda bile baya heyecan yaptım
canım benim o senin tatlılığından kaynaklanıyo
herkesle öyle güsel ilgileniyosunki kimsenin gidesi yok
dur bakalım şehir tutacakmı hangi şehirdesin tatlım :)
ayy buda tuttu :)
ama ben evleneli 4 sene olacak:)
tebrik ederim arkadaşımm çok sevindim :)
canım benim ya hadi bakalım inşallah kocaman bi göbişin olacak
bence kesin hamilesin. Şimdiden hayırlı uğurlu olsuuunnn.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Bencede kesin hamilesin :) kan testi sonucunu bize bildir mutlaka. Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
38s canımm bak bu topik ne kadar uğurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?