Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım seni unutur muyum hiç aşk olsun:)) ama dediğin gibi çoktandır yoksun özletiyosun kendini:)) güzelim çook geçmiş olsun ya allah acil şifalar versin.. kardeşine de hayırlı tezkereler diyelim benimde kaynım dün geldi askerliği bitirip darısı size olur inşallah:))

canım benm özledm valla ya ey ne güzel darısı benm kardeşimle birlkte btn askere gdecelern başına inş:)

hamilelikten değilde doğumdan tırsıyorum ben

acıdan kimseye bir şey olmamış heralde :) acıdan değilde normal doğum esnasında doğumu gerçekleştirememekten korkuyorum ben ya beceremezsem ya ıkınmada sorun olursa ya bebeğe zarer verirsem diye

ayy bebeğim benim arayı fazla açma sen yinede tamam mı:))

tammm canım musait oldkça grmeye çalışıorm inn o kadar yoğunuz ki haftaya tokata gdyrm ordan geldğim gece de sakaryaya arkadaşmla kuzenmn nişanına....

kızlar idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı...akşam doktora gidip kan testi yaptırcam dua edin lütfen:)

bence kesin hamilesin. Şimdiden hayırlı uğurlu olsuuunnn.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Bencede kesin hamilesin :) kan testi sonucunu bize bildir mutlaka. Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın

38s canımm bak bu topik ne kadar uğurlu

Son düzenleme:
doğumdan bende çok tırsıyorum ödüm kopuyor :18:

nasıl olcak, ne şekilde olcak, hadi bişey olursa diye

Sağol canım,umarım takmamayı becerebilirim

kızlar size bir şey sorucam ama biraz özel cevaplarsınız umarım hamilelik belirtisi olarak o bölgede hep bi ıslaklık nemlilik hissi yaşadınız mı acaba?? ben bu işe kendimi iyice kaptırdım sanırım anormal gelen her şeyi hamilelik belirtisi olarak sayıyorum :))

inşallah canım bende eşimde öğretmeniz okul çıkışını bekleyip doktora gidicez..eşimin gelmesiniz dört gözle bekliyorum..sonucu sizlere bildiricem inşallahhh..bu arada gerçekten bu topik çok uğurlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…