kızlar size bir şey sorucam ama biraz özel cevaplarsınız umarım hamilelik belirtisi olarak o bölgede hep bi ıslaklık nemlilik hissi yaşadınız mı acaba?? ben bu işe kendimi iyice kaptırdım sanırım anormal gelen her şeyi hamilelik belirtisi olarak sayıyorum :))
kızlar doktordan geliyorum :) kese göründü çok şükür :))
evet hamile kalındığı andan itibaren akıntı çok artıyo ben artık günlük ped kullanmaya başladım yoksa çamaşır dayandıramıyorum
amin canlarım çok sağolunn :)) yavrumun ilk fotoğrafını da aldım15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gel dedi...önümüzdeki hafta gidicektim ama garanti olsun dedi doktor...hayırlısı bakalım...
akıntım pek fazla yok aslında ama yazdığım gibi anormal bi nemlilik hissediyorum..belki sorularım biraz fazla gelecek ama bu hamilelikte kan tahlilinde beta hcg değeri olmaması durumunda da doktor hamileliği bilebiliyor mu acaba??biliyor musunuz yada tahlilde başka bir değere daha mı bakmak gerekiyor?? umarım sorularımla sizi çok fazla sıkmamışımdır
kimse yokmuuuu
ben varımmmbellı olmaz hamılede olabılırsın ınsallah oylesındır
tşk ederim canım cevapladığın içinnn inşAllah öyledir yaa artık 2. evreye geçmek istiyorummm
inşallah canım en son nezaman regl oldun
hımm..doktorum 10 gün önce kasık agrısı şikayetimle benden bir kan tahlili istemişti baktım ama onda beta hcg diye bir kısım yok size de bi danışayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?