Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet hamile kalındığı andan itibaren akıntı çok artıyo ben artık günlük ped kullanmaya başladım yoksa çamaşır dayandıramıyorum

kızlar doktordan geliyorum :) kese göründü çok şükür :))

canım gözün aydınnn çok sevindimmmm hadi bakalım sıra kalp atışlarında inşallah bugün bir sürü güzel haber aldık darısı diğer günlere :)

amin canlarım çok sağolunn :)) yavrumun ilk fotoğrafını da aldım 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gel dedi...önümüzdeki hafta gidicektim ama garanti olsun dedi doktor...hayırlısı bakalım...

evet hamile kalındığı andan itibaren akıntı çok artıyo ben artık günlük ped kullanmaya başladım yoksa çamaşır dayandıramıyorum

akıntım pek fazla yok aslında ama yazdığım gibi anormal bi nemlilik hissediyorum..belki sorularım biraz fazla gelecek ama bu hamilelikte kan tahlilinde beta hcg değeri olmaması durumunda da doktor hamileliği bilebiliyor mu acaba??biliyor musunuz yada tahlilde başka bir değere daha mı bakmak gerekiyor?? umarım sorularımla sizi çok fazla sıkmamışımdır

amanda amaannn yesmide varmış amann :) bak daha bu sabah keseyi görsek diyordun oldu oda olacak inşallahh :)

kızlar doktordan geliyorum :) kese göründü çok şükür :))

hayırlı olsunnn çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Even bencede doktorunun dediği tarihte git bende meraklanıp 6+3 ken gittim kalp atışını duyamadım 1 hafta sonra gel dedi ama ben garanti olsun diye haftaya gidicem.

hamilelikte beta hcg değerine bakılıyor diye biliyorum başka bir değere bakılıyor mu bakılmıyor mu bilemiyorum. Ama kan tahlilinde gebelik varsa kesin çıkıyormuş.

kızlar bişey sorucam bhcg'niz nasıl?4+6da kan verdim 313.6 çıktı 5+6 da kan verdim 6336 ...biraz fazla mı dersiniz?

hamilelikte beta hcg değerine bakılıyor diye biliyorum başka bir değere bakılıyor mu bakılmıyor mu bilemiyorum. Ama kan tahlilinde gebelik varsa kesin çıkıyormuş.[/QUOTE]

hımm..doktorum 10 gün önce kasık agrısı şikayetimle benden bir kan tahlili istemişti baktım ama onda beta hcg diye bir kısım yok size de bi danışayım dedim..

hımm..doktorum 10 gün önce kasık agrısı şikayetimle benden bir kan tahlili istemişti baktım ama onda beta hcg diye bir kısım yok size de bi danışayım dedim..[/QUOTE]

canım merhaba. bende kasık ağrısı ile acile gitmiştim korunmayı ilk bıraktığım dönem. kan filan aldılar benden sonuçlar çıkınca temiz dedi sadece ilaç yazdı bide ben yazarken gebelik filan yok dimiii dedim. oda şüpheleniyomusun dedi bende yani yeni evliyim dedim deseydin beta hcg bakardık dedi yani sadece beta yaptırman gerekiyo normal kan tahlilleri farklı farklı şeyleri gösteriyo. ona göre bakıyolar. sen gebelik öğrenmek için sadece beta yaptır tatlım :)

canlar bu arada bugün kan verdim pazartesi çıkar dediii yaa birde bugün fazlaca sağ ve sol tarafım sırası ile ağrıyoo neden olabilirr aslında ben bu ay yumurtlamamış olabilirim diye düşündüm regl olmayınca. o yüzden gebelik şüphesi pek yok ama regl olmama mide bulantısı baş dönmesi fln yaparmı..

inşallah canım en son nezaman regl oldun

mart 25 oldum cnm. bat da 22 23 olması lazımdı nisanın hala gelmedi işte. 3 aydır düzensizdi yani söyleki önceden 2 gün çekerek geliyodu düzenliydi buda 28 günde bi demek işte.
kasım geldi en son düzenli aralıkta 3 gün arttı geldi ocakta gelmedi şubatta geldi bi öncekinden bi hafta gecikmeyle. martta ilaç ile oldum. şimdi gelmedi daha işte. bi de bişe sorcam yaa ağzıma tat geliyo 2 gündür durduk yere böle bişeyle karşılaşan varmıı???

hımm..doktorum 10 gün önce kasık agrısı şikayetimle benden bir kan tahlili istemişti baktım ama onda beta hcg diye bir kısım yok size de bi danışayım dedim..

canım merhaba. bende kasık ağrısı ile acile gitmiştim korunmayı ilk bıraktığım dönem. kan filan aldılar benden sonuçlar çıkınca temiz dedi sadece ilaç yazdı bide ben yazarken gebelik filan yok dimiii dedim. oda şüpheleniyomusun dedi bende yani yeni evliyim dedim deseydin beta hcg bakardık dedi yani sadece beta yaptırman gerekiyo normal kan tahlilleri farklı farklı şeyleri gösteriyo. ona göre bakıyolar. sen gebelik öğrenmek için sadece beta yaptır tatlım :)[/QUOTE]

anladım canımm ya sen de benim gibiymişsin..şimdi yazdıklarını okuyorum senle aynı durumları yaşamışız aslında..bende hamilelik durumu olsa kanda çıkardı yada doktor uyarırdı zaten diye umutlanmamıştım pek ama anlattıklarına göre ihtimaller da var demekki..yarın da adetim gelmezse 4 gün gecikmiş olucak bakalım sabahına bir test yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…