iyiyiz çok şükür sen nasılsın? aynen benimde dersler yoruyor hafta sonu sınavım var dua et bebişim
Bende iyim canim allaha sukur. Benimde sinav var hafta sonu :)) insallah basarilo oluruz canim benim dua edicem :)
mart 25 oldum cnm. bat da 22 23 olması lazımdı nisanın hala gelmedi işte. 3 aydır düzensizdi yani söyleki önceden 2 gün çekerek geliyodu düzenliydi buda 28 günde bi demek işte.
kasım geldi en son düzenli aralıkta 3 gün arttı geldi ocakta gelmedi şubatta geldi bi öncekinden bi hafta gecikmeyle. martta ilaç ile oldum. şimdi gelmedi daha işte. bi de bişe sorcam yaa ağzıma tat geliyo 2 gündür durduk yere böle bişeyle karşılaşan varmıı???
kızlarr dün gittim doktora kan testim 174,900 çıktı..sanırım değer düşük 2 güne bi ikiye katlayıp katlamadığına bakıcaz artık..
kızlar benimdeee sınavım var banada dua edinnn :) sizler ünidemisiniz açıktan hangi bölüm öyleysede?
Bende iyim canim allaha sukur. Benimde sinav var hafta sonu :)) insallah basarilo oluruz canim benim dua edicem :)
canım günaydın nasılsın? ya değerin iyi inşallah ikiye de katlar ona da katlar
inşallah canım dua edin bana..bugün okula gitmedim doktora gidicem birzdan evde miskinlik yapıcam:) sen nasılsın?
anladım canımm ya sen de benim gibiymişsin..şimdi yazdıklarını okuyorum senle aynı durumları yaşamışız aslında..bende hamilelik durumu olsa kanda çıkardı yada doktor uyarırdı zaten diye umutlanmamıştım pek ama anlattıklarına göre ihtimaller da var demekki..yarın da adetim gelmezse 4 gün gecikmiş olucak bakalım sabahına bir test yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun :))
kızlar böyle bir durumu daha önce yaşayan yada yakınlarında bunun gibi olanları duyan birileri varsa bana burdan yazabilir mi acaba çok endişeleniyorum(
herkese günaydın bundaan 1.5 ay önce ilk bebeğimi dşürdüm ve bana cevremdeki insanlar çok geç hamile kalırsın diyor bundan çok korkuyorum daha yeni düşük yaptım ama yine olmasını istiyorum düşük yaptıktan 8 gün sonra tekrar denemeye başladık ama hala birşey yok bu gerçkten doğrumu merak ediyorum benm yaşadığımı yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun
kızlar böyle bir durumu daha önce yaşayan yada yakınlarında bunun gibi olanları duyan birileri varsa bana burdan yazabilir mi acaba çok endişeleniyorum(
mrb daha yeni düşük yapmışsın vücudunun kendini toparlaması lazım 3 ay filan korunun diyo doktorlar fazla acele etme strese sokma kendini ve rahat ol. hem çevrendekilere bakma sen neden geç olsun ki allahın izniyle rabbim en kısa zamanda verir. umarım sağlıklı bi gebelik yaşarsın
doktoruma sordum 10 gün sonra bile başlayabilirsin kürtaj olmadığın için sorun olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?