Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canımm ya sen de benim gibiymişsin..şimdi yazdıklarını okuyorum senle aynı durumları yaşamışız aslında..bende hamilelik durumu olsa kanda çıkardı yada doktor uyarırdı zaten diye umutlanmamıştım pek ama anlattıklarına göre ihtimaller da var demekki..yarın da adetim gelmezse 4 gün gecikmiş olucak bakalım sabahına bir test yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun :))[/QUOTE]

canımm benimmm inşAllah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız. testtem sonra bizide haberdar et. olmazsada üzülme denemeye devam :) ne kadarlık evlisin ? kaç yaşındasın?

bende 25 martta oldum aynen 22 nısanda olmadım 26 da doktora gıttım ve vajinal ultrayonla baktı gebelik kesesı gorundu sende bence gıt doktora canım hamıle olabılırsın

kızlarr dün gittim doktora kan testim 174,900 çıktı..sanırım değer düşük 2 güne bi ikiye katlayıp katlamadığına bakıcaz artık..

kızlarr dün gittim doktora kan testim 174,900 çıktı..sanırım değer düşük 2 güne bi ikiye katlayıp katlamadığına bakıcaz artık..

canım günaydın nasılsın? ya değerin iyi inşallah ikiye de katlar ona da katlar

canımm benimmm inşAllah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız. testtem sonra bizide haberdar et. olmazsada üzülme denemeye devam :) ne kadarlık evlisin ? kaç yaşındasın?[/QUOTE

tatlımm günaydınn..az önce test yaptım ikinci çizgi net bir şekilde belirdi emin olamadım başka marka test daha uyguladım o da aynı..sonuca göre şu anda hamile gözüküyorum istiyoduk da aslında ama içimde garip bir burukluk ve endişe var nedense çünkü bundan 10 gün kadar önce iltihap tedavisi için monodox antibiyotik ve fitik kullanmıştım şimdi netten bakıyorum hamilelikte özellikle ilk aylarda bu ilaçların bebeğin sağlığını ciddi şekilde etkilediğini okudum okudukça da moralim bozuluyo ben tahlil için verdiğim kandan çıkmıştır diye doktor verdiği için nasılsa hamilelik de yok diye rahat rahat kullanmıştım napıcağımı bilemedim şimdi..bugun doktora gidicem bakalım sonucu netleştirmeye..

kızlar böyle bir durumu daha önce yaşayan yada yakınlarında bunun gibi olanları duyan birileri varsa bana burdan yazabilir mi acaba çok endişeleniyorum (

herkese günaydın bundaan 1.5 ay önce ilk bebeğimi dşürdüm ve bana cevremdeki insanlar çok geç hamile kalırsın diyor bundan çok korkuyorum daha yeni düşük yaptım ama yine olmasını istiyorum düşük yaptıktan 8 gün sonra tekrar denemeye başladık ama hala birşey yok bu gerçkten doğrumu merak ediyorum benm yaşadığımı yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun

kızlar böyle bir durumu daha önce yaşayan yada yakınlarında bunun gibi olanları duyan birileri varsa bana burdan yazabilir mi acaba çok endişeleniyorum (

mrb biraz sakin ol ya inşallah hamilesindir ve inşallah bebeğine bi zararı olmamıştır ilaçlarının..

mrb daha yeni düşük yapmışsın vücudunun kendini toparlaması lazım 3 ay filan korunun diyo doktorlar fazla acele etme strese sokma kendini ve rahat ol. hem çevrendekilere bakma sen neden geç olsun ki allahın izniyle rabbim en kısa zamanda verir. umarım sağlıklı bi gebelik yaşarsın

benim arkaadaşım da aynı durumdaydı o gripti antibiyotik alıyodu ilaçları bittiğinde öğrendi ki hamileymiş 5 haftalık bebek de beklemiyodu ama doğum yaptı maşallah çok tatlı bi oğlu oldu bi sıkıntı olmadı yani canım inşallah sende de olmamıştır sanmıyorum ben

canm bendede aynı sorun vardı bende bu ilaçlardan kullandım ama bebeğimi düşürdüm doktor bana bundan değil diyor ama bilmiorum allahın izniyle birşey olmaz

doktoruma sordum 10 gün sonra bile başlayabilirsin kürtaj olmadığın için sorun olmaz dedi

doktoruma sordum 10 gün sonra bile başlayabilirsin kürtaj olmadığın için sorun olmaz dedi

hmm anladım canım dediğim gibi olumsuz düşünme ya geç olurmuş lafa bak.. sen boşver kimin ne dediğini strese girersen olumsuz etkiler seni. ama inşallah meleğin hemen gelir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…