Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb biraz sakin ol ya inşallah hamilesindir ve inşallah bebeğine bi zararı olmamıştır ilaçlarının..

inşallah tatlımm hayırlısı..vala şu an yanıyorum yüzüm gözüm her yerimi ateş bastı şüphelerim var birazdan eşim gelecek doktora gidicem ama zamanı geciremiyorum...

hmm anladım canım dediğim gibi olumsuz düşünme ya geç olurmuş lafa bak.. sen boşver kimin ne dediğini strese girersen olumsuz etkiler seni. ama inşallah meleğin hemen gelir:))

inş yha daha yeni evliyim diye istemiodum ama allahım birden verdi oda düştü şimdi çok istiyorum ama bilmiorum bu ay adet olmaazsam inş hamile olurum o kötü duyguyuda hiç tatmam allahım kimseyede tattırmasın

inşallah tatlımm hayırlısı..vala şu an yanıyorum yüzüm gözüm her yerimi ateş bastı şüphelerim var birazdan eşim gelecek doktora gidicem ama zamanı geciremiyorum...

inşallah güzel haberlerle dönersin canım ama şu an sakin olman lazım sen bol bol dua et rahatlarsın:))

inş yha daha yeni evliyim diye istemiodum ama allahım birden verdi oda düştü şimdi çok istiyorum ama bilmiorum bu ay adet olmaazsam inş hamile olurum o kötü duyguyuda hiç tatmam allahım kimseyede tattırmasın

amin canım amin

hayırlı uğurlu olsuunn çok sevindim. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Kullandığın ilaçlar bebek daha yeni oluşmaya başladığı için bir sıkıntı çıkarmaz inş. Allaha güven o herşeyin en iyisini bilir

Bu arada kıızzzlaaar hepinize günaydınlaaaarrr

günaydın başbelam benim nasılsın??

inşallah güzel haberlerle dönersin canım ama şu an sakin olman lazım sen bol bol dua et rahatlarsın:))

saol canımm şu an sizlerle konuşmak baya iyi geldi..hayırlısı olur inşallah :)

inşallah dediğin gibidir canım içim biraz daha rahatladı şimdi çok sağol..Rabbime çok güveniyorum zaten herkesin gönlünden geçeni en iyi o anlar..biz kızları bilirsin işte en küçük bişeyi evham yapıp telaşa veriyoruz yapımızda var olumlu düşünmeye çalışıyorum:)

samimiyet anlamında sordun galiba bende yeniyim zamanla kaynaşıyoruz amacımız aynı bu yolda birbirimize destek oluyoruz hepimiz arkadaşız hem cinsiz ilk önce tabiki =) öyle düşünme herkes birbirinin yanında burda

burda kmseyle konuşamadığın konuları konuşuosun dertleşiosun bu yönden çok güzel bende bi geldim daha gidemiyorum D:

günaydın başbelam benim nasılsın??

çok şükür iyiyim canım benim ağrılarım var biraz Samsun da doktor araştırması yapıyorum kafam iyice çorba oldu hala kendime bir doktor bulamadım. Çok önerilen bir doktor var en erken randevu tarihi 20 mayıs ve ben o kadar bekleyemem daha bebeğin kalp atışını duyamadım geçici başka bir doktora gideceğim artık. 2 gündrü çok az kan geldi korkuyorum da araştırmalarıma göre sıkıntı olmazmış ama işte endişe insanı öldürüyor. Bu arada yarınki sınavınızda hepinize başarılar. Rabbim kolaylık versin.

Hiç kalbini bozma. Aynen yapımızda var. Hepimiz bayan telaşeleriz Doktor sonucunu bizede mutlaka bildir.

yha burda benim nie hiç arkadaşım yok

Biz hiç birimiz burda birbirimizi tanımıyoruz ki. Ama özellikle bu topikte çok samimi bir ortam oluştu. Kimse birbirini yok saymıyor. Herkes herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Gruplaşma yok kesinlikle. Bir kaç gün takıl sende göreceksin

canım bugün senin batın.. eee gelen giden yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…