Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o ney canım ya çocuk damarı hiç duymamıştım

o senin kalbinin iyiliği canım benim. Sen bu kadar içten, bu kadar neşeli olmasan bizler burada olurmuyduk ki :)))) İnşallah rüyan gerçek olur hayırlara gelsin.

allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle geleceksin inşallah bizi haberdar et ama :)

Amin canım inşallah. Mutlaka haberdar ederim merak etmeyin.

merhaba bende gebelik bekleyenlerdenim
1 sene oldu bekleyeli ama nazlı bebek hala gelmedi.

Rabbim tez zamanda dileğine kavuştursun inşallah. Bu topik uğurlu geliyor bak söylemedi deme :)))

İlk kez duydum nasıl oluyor ki o damar çekmek?

inşallah bahar yorgunluğu değildir canım bebek belirtileridir

canım yumurtlama dönemindesin sende benim gibi. o yüzden takma bunları kafana.. rahat ol stres yapma iyi değerlendir bu günlerini tamam mı şekerim

hafifte olsa varmıydı canım çizgi

canım belirti arama inan ben daha önce hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım ama fıs çıktı rahat olsun için ben şimdi belirti aramıyorum artık eskisi gibi canım

kendimi dinlemiyorum aslında kendiliğinden oldu bunlar ama oldukça hadi inşallah diyorum kendimce hevesleniyorum

batınıda yaz da listemize ekleyeyim seni tabi istersen? çocuk damarı mı? yeni duydum ben bunu valla nerde ki bu damar korunmayı yeni bırakıp bu ay mı çalışmalara başladın canım

canım tabiki isterim batım 9 mayıs işte az kaldı bakalım
ben pko hastasıyım daha önce 9 aya yakın klomen kullandım 1 kere çatlatma iğnesi oldum ama döllenme olmadı son 2 aydır da dr um ilaç verdi düzenlemesi için canım işte ilaçla son adetim 9 nisan bu damar işini anlamış değilim ama annem 4 hamileliğine de bu yolla kalmış bende de denemek istedik her zaman derdi annem ama hiç bir zaman adet bitiminde yanımda olamamıştı işte bu ay allahım nasip etti de oldu belkim tutmuştur meleğim

her ay kendimde belirti aradım.
bütün gebelik belirtilerini yaşadım.
ama olmadı.doktorlara gittiğimde kafandan atmalısın diyo.
çok kolaymış gibi.
bende sizlerle geblik bekleyebilirmiyim.

hadi gel bekleyelim arkadaşım...

kızlar damar olayı ne derece doğru bilmiyorum ama kasıklardan çekti annem nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok inanın anneme sorar yazarım sizlere

yaş 29 beklenmeyen adet tarihim 17 mayıs

2 dış gebelik geçirdim ben bu yüzden tüpümün
birini kaybettim. tek tüple dotorlar olur diyorlar.
insallahlah tabii

canım ne kadar vahim şeyler yaşayan kadınlar bile hamile kalabiliyor. tep tüp tek yumurtalık çok görülmüş örneği. benim çok yakın arkadaşımın oldu şimdi kızı 6 aylık rabbim gönlümüze göre verir bebeklerimizi alırız kucağımızı inşallah aramıza hoşgedin canım

canım nasıl yaptınız o damar çekmeyi

hoşbulduk canım.teşekkür ederim sıcak karşılamanız için.
şimdi çıkmam lazım. ama sık sık görüşeceğiz.hepinizi öpüyorum
tekrar teşekkürler.

tamam canım eklerim:)) bende de pko var ama normal yolla hamile kalabilirsin doktorum adetlerim düzenli kilo problemimde yok çok şükür biraz yumurtalarım tembelmiş..inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın canım

yaş 29 beklenmeyen adet tarihim 17 mayıs

2 dış gebelik geçirdim ben bu yüzden tüpümün
birini kaybettim. tek tüple dotorlar olur diyorlar.
insallahlah tabii

geçmiş olsun canım inşallah hepberaber hamiş kalacağız.. her zaman beklerim görüşürüz

inşallah canım darısı senin başına inaşşallah hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim ben çıkıyorum kızlar kusuruma bakmayın öğleden sonra günüm var da hazırlanmam lazım öpüyorum sizleri by by

o senin kalbinin iyiliği canım benim. Sen bu kadar içten, bu kadar neşeli olmasan bizler burada olurmuyduk ki :)))) İnşallah rüyan gerçek olur hayırlara gelsin.

canım bunlar karşılıklı şeyler..sen bana nasılsan ben sana iki katını yaparım.. çook teşekkür ederim canım gerçekten kalp gözümüzle birbirimizi görmeden de sevebiliyoruz.. böyle bi şey yok yaa gerçekten..

amin canım inşallah.. görüşürüz kolay gelsin öpüyorum

selam kizlar..ben biwey sormak istiyorum idrar testi bawka sebeblerden silik cika bilirmi??? emin olamiyorum sabah test yaptim 1 dakika falan baktim cope atdim dayanamayip 5 10dakika sonra baktim coooook silik cizgi belirmis ama cok silik ve ben utrogestan kullaniyorum adet olmak icin acaba onun etkisi ola bilirmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…