canım ben 25 yaşındayım 3 yıl bitti 4 ün içindeyiz eskidik iyicesen yinede dikkat et stres yapma bende 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım bu son ay kullanmadım her şey zamanında oldu işte bekliyorum çocuk damarı oluyormuş annem bizlere damarı çekilince hamiş kalmış geçen adet bitiminde yanımdaydı çekti damarımı ondan biraz daha ümitliyim canım öyle işte
amin canım benim amin.. sende çook sağol canım ne kadar iyisin kız yerim ben senibu ya çook güzel bi rüya gördüm bebişle ilgili inşallah gerçekleşir çok etkiledi beni ama bebişle ilgili görüncede hep adet görüyorum
allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle geleceksin inşallah bizi haberdar et ama :)
merhaba bende gebelik bekleyenlerdenim
1 sene oldu bekleyeli ama nazlı bebek hala gelmedi.
canım ben 25 yaşındayım 3 yıl bitti 4 ün içindeyiz eskidik iyicesen yinede dikkat et stres yapma bende 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım bu son ay kullanmadım her şey zamanında oldu işte bekliyorum çocuk damarı oluyormuş annem bizlere damarı çekilince hamiş kalmış geçen adet bitiminde yanımdaydı çekti damarımı ondan biraz daha ümitliyim canım öyle işte
kızlar bir şey soracağım bende br kaç değişiklik var ama belirtimidir bilemedim yardımcı olurmusunuz.kasıklarım ve belimde ağrı özellikle ayağa kalkınca kasıklarımda doluluk hissi beyaz sümüğümsü ip gibi uzayan akıntı (yumurtlama dönemimde olduğumdanda olabilir) bacaklarımda özellikle eklem yerlerimde ağrı ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum. birde özellikle sağ göğsümde ara ara sol göğsümde sızı (sanki ceryanda kalmışım gibi ara sıra sızı saplanıyor) ve son olarak sabahları kalkarken kalbim pır pır atıyor ve giyinirken bile yorulma hissi. acaba bahar yorgunluğumudur ben kendimimi dinliyorum yoksa belirti olabirlimi bilemedim
kızlar bir şey soracağım bende br kaç değişiklik var ama belirtimidir bilemedim yardımcı olurmusunuz.kasıklarım ve belimde ağrı özellikle ayağa kalkınca kasıklarımda doluluk hissi beyaz sümüğümsü ip gibi uzayan akıntı (yumurtlama dönemimde olduğumdanda olabilir) bacaklarımda özellikle eklem yerlerimde ağrı ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum. birde özellikle sağ göğsümde ara ara sol göğsümde sızı (sanki ceryanda kalmışım gibi ara sıra sızı saplanıyor) ve son olarak sabahları kalkarken kalbim pır pır atıyor ve giyinirken bile yorulma hissi. acaba bahar yorgunluğumudur ben kendimimi dinliyorum yoksa belirti olabirlimi bilemedim
LABOQUICK marka kullanyrm canım ben 28 günde bir regl olurum 10.gün başladım erken yumurtlarım belki diye bugün 17.günüm hiç çift çizgi olmadı yalnız dün akşamki her zamankinden daha koyuydu ama aynı koyulukta değillerdi malesef bugün belki olur geç yumurtluyorum diye düşündük
canım belirti arama inan ben daha önce hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım ama fıs çıktı rahat olsun için ben şimdi belirti aramıyorum artık eskisi gibi canım
batınıda yaz da listemize ekleyeyim seni tabi istersen? çocuk damarı mı? yeni duydum ben bunu valla nerde ki bu damarkorunmayı yeni bırakıp bu ay mı çalışmalara başladın canım
tabi ki bekleyebilirsin canım yaşını ve batını yazar mısın listemize ekleyeyim senide:))
her ay kendimde belirti aradım.
bütün gebelik belirtilerini yaşadım.
ama olmadı.doktorlara gittiğimde kafandan atmalısın diyo.
çok kolaymış gibi.
bende sizlerle geblik bekleyebilirmiyim.
yaş 29 beklenmeyen adet tarihim 17 mayıs
2 dış gebelik geçirdim ben bu yüzden tüpümün
birini kaybettim. tek tüple dotorlar olur diyorlar.
insallahlah tabii
canım tabiki isterim batım 9 mayıs işte az kaldı bakalım
ben pko hastasıyım daha önce 9 aya yakın klomen kullandım 1 kere çatlatma iğnesi oldum ama döllenme olmadı son 2 aydır da dr um ilaç verdi düzenlemesi için canım işte ilaçla son adetim 9 nisan bu damar işini anlamış değilim ama annem 4 hamileliğine de bu yolla kalmış bende de denemek istedik her zaman derdi annem ama hiç bir zaman adet bitiminde yanımda olamamıştı işte bu ay allahım nasip etti de oldu belkim tutmuştur meleğim
canım ne kadar vahim şeyler yaşayan kadınlar bile hamile kalabiliyor. tep tüp tek yumurtalık çok görülmüş örneği. benim çok yakın arkadaşımın oldu şimdi kızı 6 aylık rabbim gönlümüze göre verir bebeklerimizi alırız kucağımızı inşallah aramıza hoşgedin canım
hafifte olsa varmıydı canım çizgi
canım tabiki isterim batım 9 mayıs işte az kaldı bakalım
ben pko hastasıyım daha önce 9 aya yakın klomen kullandım 1 kere çatlatma iğnesi oldum ama döllenme olmadı son 2 aydır da dr um ilaç verdi düzenlemesi için canım işte ilaçla son adetim 9 nisan bu damar işini anlamış değilim ama annem 4 hamileliğine de bu yolla kalmış bende de denemek istedik her zaman derdi annem ama hiç bir zaman adet bitiminde yanımda olamamıştı işte bu ay allahım nasip etti de oldu belkim tutmuştur meleğim
yaş 29 beklenmeyen adet tarihim 17 mayıs
2 dış gebelik geçirdim ben bu yüzden tüpümün
birini kaybettim. tek tüple dotorlar olur diyorlar.
insallahlah tabii
tamam canım eklerim:)) bende de pko var ama normal yolla hamile kalabilirsin doktorum adetlerim düzenli kilo problemimde yok çok şükür biraz yumurtalarım tembelmiş..inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın canım
o senin kalbinin iyiliği canım benim. Sen bu kadar içten, bu kadar neşeli olmasan bizler burada olurmuyduk ki :)))) İnşallah rüyan gerçek olur hayırlara gelsin.
inşallah canım darısı senin başına inaşşallah hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim ben çıkıyorum kızlar kusuruma bakmayın öğleden sonra günüm var da hazırlanmam lazımöpüyorum sizleri by by
evet hep hafifte olsa vardı ama kullanma talimatında hafif çizgi negatiftir diyo sadece dünki biraz daha belirgindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?