Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bilmıyorum ama benımde dehset karnım şiş :) 3-4 aylık gibi yani bakalım bu bir belirti mi

aayy inş bebişlerimizin habercisidir canım bu şişlikler ya adet şişliği desem ben adetimde bile cok fazla şişlik görmem vucudumda ki bu şişlik bir haftadır war yani aay inş sonaycım

kızlar ya karnım ağrıyo bi iki gündür belim kasıklarımda falanda ağrı var.adetim yaklaşıyoo bende bi heyecan sormayınn :/ sağ göğsümde arada sızlıyo sanki iğne batıyo gibi

eee sen hamilesin heralde takvimi yapmışsın tebrikler

aayy inş bebişlerimizin habercisidir canım bu şişlikler ya adet şişliği desem ben adetimde bile cok fazla şişlik görmem vucudumda ki bu şişlik bir haftadır war yani aay inş sonaycım

kızlar bende de şişkinlik var ama benim adet dönemi de çok şişer

Eki Görüntüle 662561 Kızlar testimi yaptım, silik bir çizgi çıktı resimde görebilirsiniz. Markası laboquick. Laboquickin ovulasyon testinden memnun olduğum içn almıştım ama bugün gebelik testi için yanlış sonuç veriyor gibi şeyler okudum forumda. Siz ne dersiniz? Kullananınız var mı?

merhaba canım ama hamilelik var gibi duruyo
resim dahi olsa silik çizgi bayağı bi gözüküyo
inşallah hamilesindir bebişin seninledir canım

hamile olabilirsin bence.bnmde ilk gebelikte(kaybettiğim bebeğimde) sonuç böyle çıkmıştı..bende bekliyorum bakalım bu ay göğüslerimde karıncalanma hissi var günlerdir.. kasıklarım ve belimde ağrıyor. bat ım 26 mart umarım gelmez kırmızılar..

aa benim de bat 26 mart veya 27 mart :) Ben erken gebelik testi yaptım gördüğün gibi. Sen de deneyebilirsin :) İnşallah hamileyizdir canım. Bu forumu gördüm göreli herkese dua ediyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin İnşaallah.

allahım inş biz dahil herkese nasip eder bu güzel duyguyu.bu kadar sabrettim 1 hafta daha beklicem kendimi çokta kaptırmak istemiyorum sonra hüsrana uğrarsam üzülürüm o yuzden zor da olsa son 1 hafta:)

tebrik ederim canım şimdiden
ikinci cizgi silik olsada pozitif diyorlar inş bebişin seninledir ve daima seninle kalır Allahım hepımıze bu mutlulugu yasatsın ınsallah

tebrik ederim canım şimdiden
ikinci cizgi silik olsada pozitif diyorlar inş bebişin seninledir ve daima seninle kalır Allahım hepımıze bu mutlulugu yasatsın ınsallah

Aminn inşaallah. Yarın tekrar test yapıcam inşaallah hüsran olmaz sonu. Sizlerden de güzel haberleri duyarız inşallah.

canlaım benim kırmızılar geldi üzügünüm olmadı bu ayda rabbimden siliyorum sizlere versin inş güzel haberlerinizi bekliyorum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun dua edin bizlere

Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm. ((((

nasıl beklyebildin bilmiyorum ama rabbim bu sabrının karşılığını güzel haberlerle verir sana inş canım hayırlısı ile dua edeceğim bende bekiyordum her ay 20 gün geciken mansim bu ay 1 gün önce oldum şaşkınlardayım valla güzel haberlerini bekiyorum canım

Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm. ((((

kader ortağımsın canım bugün aynı durumdayım kırmızılar geldi benimde rabbim bizlerde nasip etsin inş isteyen herkese tabi sıkmayalım ki daha sonrasını etkilemesin canım dualarım sizlerle

canlaım benim kırmızılar geldi üzügünüm olmadı bu ayda rabbimden siliyorum sizlere versin inş güzel haberlerinizi bekliyorum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun dua edin bizlere

olsun canım moral bozmak yok yaaa denemeye devam rabbim en hayırlı zamanda nasip etcektir

üzüldüm canım ( dunyada yicek lokması yokmus canım öyle dusunmek lazım cok sukur hepimiz sağlıklıyız rabbim olmayanı olduruyor inş ben inanıyorum hepimiz bir gün bebişlerimize kavuşçaz

iyi dileklerin ve moralin için tşk kuzum inş canım sabır ama oda kalmadı artık ama duamızı esirgemiyoruz kimseden herşyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…