canım bilmıyorum ama benımde dehset karnım şiş :) 3-4 aylık gibi yani bakalım bu bir belirti mi
kızlar ya karnım ağrıyo bi iki gündür belim kasıklarımda falanda ağrı var.adetim yaklaşıyoo bende bi heyecan sormayınn :/ sağ göğsümde arada sızlıyo sanki iğne batıyo gibi
aayy inş bebişlerimizin habercisidir canım bu şişlikler ya adet şişliği desem ben adetimde bile cok fazla şişlik görmem vucudumda ki bu şişlik bir haftadır war yani aay inş sonaycım
eee sen hamilesin heralde takvimi yapmışsın tebrikler
ne adeti tatlım? sen hamile değilmisin?kızlar ya karnım ağrıyo bi iki gündür belim kasıklarımda falanda ağrı var.adetim yaklaşıyoo bende bi heyecan sormayınn :/ sağ göğsümde arada sızlıyo sanki iğne batıyo gibi
ne adeti tatlım? sen hamile değilmisin?
Eki Görüntüle 662561 Kızlar testimi yaptım, silik bir çizgi çıktı resimde görebilirsiniz. Markası laboquick. Laboquickin ovulasyon testinden memnun olduğum içn almıştım ama bugün gebelik testi için yanlış sonuç veriyor gibi şeyler okudum forumda. Siz ne dersiniz? Kullananınız var mı?
merhaba canım ama hamilelik var gibi duruyo
resim dahi olsa silik çizgi bayağı bi gözüküyo
inşallah hamilesindir bebişin seninledir canım
Eki Görüntüle 662561 Kızlar testimi yaptım, silik bir çizgi çıktı resimde görebilirsiniz. Markası laboquick. Laboquickin ovulasyon testinden memnun olduğum içn almıştım ama bugün gebelik testi için yanlış sonuç veriyor gibi şeyler okudum forumda. Siz ne dersiniz? Kullananınız var mı?
hamile olabilirsin bence.bnmde ilk gebelikte(kaybettiğim bebeğimde) sonuç böyle çıkmıştı..bende bekliyorum bakalım bu ay göğüslerimde karıncalanma hissi var günlerdir.. kasıklarım ve belimde ağrıyor. bat ım 26 mart umarım gelmez kırmızılar..
aa benim de bat 26 mart veya 27 mart :) Ben erken gebelik testi yaptım gördüğün gibi. Sen de deneyebilirsin :) İnşallah hamileyizdir canım. Bu forumu gördüm göreli herkese dua ediyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin İnşaallah.
tebrik ederim canım şimdiden
ikinci cizgi silik olsada pozitif diyorlar inş bebişin seninledir ve daima seninle kalır Allahım hepımıze bu mutlulugu yasatsın ınsallah
Kızlar merhabaaa....Yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hepiniz hoşgeldinizAllahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.benim bugün 27. günüm ve hala adet olmadım :) inşallahta olmam....Kasıklarımda ve belimde sürekli adet olcakmışım gibi garip bir his oluyor,ara ara ince ince sızlayıp batıyor...Hayırlısı inşallah olmam :) cuma 30. günüm kızlar olmazsam pazar testi yapıcam bol bol dualarınızı bekliyorum
Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm.((((
canlaım benim kırmızılar geldiüzügünüm olmadı bu ayda rabbimden siliyorum sizlere versin inş güzel haberlerinizi bekliyorum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun dua edin bizlere
Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm.((((
olsun canım moral bozmak yok yaaa denemeye devam rabbim en hayırlı zamanda nasip etcektir
üzüldüm canım( dunyada yicek lokması yokmus canım öyle dusunmek lazım cok sukur hepimiz sağlıklıyız rabbim olmayanı olduruyor inş ben inanıyorum hepimiz bir gün bebişlerimize kavuşçaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?