selam kizlar..ben biwey sormak istiyorum idrar testi bawka sebeblerden silik cika bilirmi??? emin olamiyorum sabah test yaptim 1 dakika falan baktim cope atdim dayanamayip 5 10dakika sonra baktim coooook silik cizgi belirmis ama cok silik ve ben utrogestan kullaniyorum adet olmak icin acaba onun etkisi ola bilirmi????
selam kizlar..ben biwey sormak istiyorum idrar testi bawka sebeblerden silik cika bilirmi??? emin olamiyorum sabah test yaptim 1 dakika falan baktim cope atdim dayanamayip 5 10dakika sonra baktim coooook silik cizgi belirmis ama cok silik ve ben utrogestan kullaniyorum adet olmak icin acaba onun etkisi ola bilirmi????
canım bunlar karşılıklı şeyler..sen bana nasılsan ben sana iki katını yaparım.. çook teşekkür ederim canım gerçekten kalp gözümüzle birbirimizi görmeden de sevebiliyoruz.. böyle bi şey yok yaa gerçekten..
kalp gözü.... gerçekten çok doğru. hiç tanımadan biri için sevinebilmek üzülebilmek ve ammi olmak burda bunu yaşıyorum ve çok hoşuma idiyor...
zannetmiyorum ilaçla ilgili olduğunu canım çok yeniyse çizgi hafif çıkar zaten. kaç gün geçti günün
benim son adetim martin 21...adetim duzensiz ilacla zamaninda ola biliyorum normal adetim gecen ayin 20si olucakti gecikti ben test yaptim negativ oldu ve yeniden o ilaci icmeye basladim bugun ilacin 9cu gunu yarin son gun..saba ruyamda gordum 4tane test yapmisim 2si kesin 2 cizgi 2si silik yani 4du de pozitiv..uyaninca dedim yapayim bari keske 2 3nu etseymisim 1tane test yaptim hemen de atdim ama simdi kaldikca daha da belirginlewiyor sanki 1ci gibi oluyor resim yerlesdiremiyorum ama elim ayagima dolasdi ne yapacagimi bilemedim duwunmekden bawima agri girdi ama bawka belittim yokkiiii
benim son adetim martin 21...adetim duzensiz ilacla zamaninda ola biliyorum normal adetim gecen ayin 20si olucakti gecikti ben test yaptim negativ oldu ve yeniden o ilaci icmeye basladim bugun ilacin 9cu gunu yarin son gun..saba ruyamda gordum 4tane test yapmisim 2si kesin 2 cizgi 2si silik yani 4du de pozitiv..uyaninca dedim yapayim bari keske 2 3nu etseymisim 1tane test yaptim hemen de atdim ama simdi kaldikca daha da belirginlewiyor sanki 1ci gibi oluyor resim yerlesdiremiyorum ama elim ayagima dolasdi ne yapacagimi bilemedim duwunmekden bawima agri girdi ama bawka belittim yokkiiii
Selam kızlar ben geldimm ben yokken güzel haberler oldumu
mrb canım hoş geldinne yapıyosun nasılsın?
hoşbulduk balım iyiyim hamdolsun teşekkürler sen nasılsın yokmu güzel bir haber sende
canım adet periyodunu ve hiç bu kadar uzun süre adet olmadan kalıp kalmadığını bilmiyorum ama martın 21 diyorsun son adet tarihi hamilelik olmuşta olabilir :) hadi inşallah bakalım. doktoruna görünmeyi düşünmüyormusun
bende iyiyim bebeğim yumurtlama günümdeyim bekliyorum bakalım
ay canım benim inşallah bu ay tutar sende hamileyim diye buraya yazarsın inşallahhhhhhhhh amin
ben doktorumu degistirmek istiyordum canim adetimi bekliyodum..simdi ortada kaldim hangisine gideyim bilemedim..en iyisi heyecan yapmamak yarin tekrar test yapmak.kan testi burda cok pahali onun icin kesin idrar testi pozitiv diye duwunsem yaptiricam ama bununla bi subhe var icimde ya ilacdansa ya test yalnissa ama simdi 2ci cizgi birinciden belirgin durdukca daha da beliriyor anlamadim hicbiwey hepiiiniiiziii cok opdum kizlar Inwallah yarin guzel seyler yaza bilirim Inwallah ALLAH SEVINDIRSIN TUM ISTEYENLERI o duyguyu taddirsin Inwallah aglamak istiyorummm
oyyy canım benim ağzını yerim senininşallah güzelim hamiş olunca ilk size söyleyeceğim zaten
canım benim sen hamile kalda ben en son duymayada razıyım
ayy canım benim ne diyeceğimi şaşırdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?