Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zannetmiyorum ilaçla ilgili olduğunu canım çok yeniyse çizgi hafif çıkar zaten. kaç gün geçti günün

canım senin adetlerin düzensiz ya o yüzden kan testi yaptır canım kesin sonuç için..

kalp gözü.... gerçekten çok doğru. hiç tanımadan biri için sevinebilmek üzülebilmek ve ammi olmak burda bunu yaşıyorum ve çok hoşuma idiyor...

bebeğim niye slm vermiyosun sen bakim nasılsın ne yapıyosun?

kalp gözü.... gerçekten çok doğru. hiç tanımadan biri için sevinebilmek üzülebilmek ve ammi olmak burda bunu yaşıyorum ve çok hoşuma idiyor...

evet canım çok tarifsiz bişey bu yaa

zannetmiyorum ilaçla ilgili olduğunu canım çok yeniyse çizgi hafif çıkar zaten. kaç gün geçti günün

benim son adetim martin 21...adetim duzensiz ilacla zamaninda ola biliyorum normal adetim gecen ayin 20si olucakti gecikti ben test yaptim negativ oldu ve yeniden o ilaci icmeye basladim bugun ilacin 9cu gunu yarin son gun..saba ruyamda gordum 4tane test yapmisim 2si kesin 2 cizgi 2si silik yani 4du de pozitiv..uyaninca dedim yapayim bari keske 2 3nu etseymisim 1tane test yaptim hemen de atdim ama simdi kaldikca daha da belirginlewiyor sanki 1ci gibi oluyor resim yerlesdiremiyorum ama elim ayagima dolasdi ne yapacagimi bilemedim duwunmekden bawima agri girdi ama bawka belittim yokkiiii

en kesin yol bir an önce kan testi yaptırman. Bir an önce kan testi yaptır bence :)

canım adet periyodunu ve hiç bu kadar uzun süre adet olmadan kalıp kalmadığını bilmiyorum ama martın 21 diyorsun son adet tarihi hamilelik olmuşta olabilir :) hadi inşallah bakalım. doktoruna görünmeyi düşünmüyormusun

ben doktorumu degistirmek istiyordum canim adetimi bekliyodum..simdi ortada kaldim hangisine gideyim bilemedim..en iyisi heyecan yapmamak yarin tekrar test yapmak.kan testi burda cok pahali onun icin kesin idrar testi pozitiv diye duwunsem yaptiricam ama bununla bi subhe var icimde ya ilacdansa ya test yalnissa ama simdi 2ci cizgi birinciden belirgin durdukca daha da beliriyor anlamadim hicbiwey hepiiiniiiziii cok opdum kizlar Inwallah yarin guzel seyler yaza bilirim Inwallah ALLAH SEVINDIRSIN TUM ISTEYENLERI o duyguyu taddirsin Inwallah aglamak istiyorummm

inşallah tadarsın annelik duygusunu canım benimde ilk yaptığım testte çıkmamıştı 15 dakka sonra baktım çok net ikinci çizgi çıkmıştı ama daha reglime 4 gün vardı 1 gün kala gene yaptım iki ayrı markadan birinde çokk silik gölge gibi çıktı diğerinde hiç bir şey çıkmadı hatta iki saat sonra baktım genede yoktu sonra beklemeye başladım 4 günü geçti kan testi yaptım kanda çıktı inşallah sendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…