Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın kızlar...

Uzuun zaman sonrasında tekrar aranızdayım özledim sizi ve yine bat ları saymaya basladım...
38s canımmm benim batı değiştir 22 mayıs... 22 ugurlu sayım inş. bu ay bebişim benimle olurr benimle birlikte herkezin inşallaaahhbu ay 5. ayımız yorulmaya basladım tükeniyorum

Son düzenleme:
diyeceğin tek şey bende hamileyim olsun ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah kocaman öptüm yanaklarından doğacak olan bebeğininde pamuk ellerinden

yüzümde anlamsız bi gülümse yarattığın için sana ne kadar çook teşekkür etsem azdır güzelim.. bende senin o göbişini ısırırım canım benim iyiki varsın tatlım kendine çook iyi bak görüşürüz allaha emanet ol

ayyyInwallah canim yaa cok istiyorum....Allah buyuk olmasa da olsa da en hayirlisi olucak Inwallah..Allah buyuk datdiricak o duyguyu Inwallah...benim cizgi baya koyulasdi hayirlisi bakalim Inwallah yalniw deyildir bozuk degildir...Inwallahhhh

mrb canım evet özlettin kendini:)) batlarımız da aynı canım:)) umudunu hiç kaybetme tatlım daha 5. denemen çok olmamış ki..

mrb canım evet özlettin kendini:)) batlarımız da aynı canım:)) umudunu hiç kaybetme tatlım daha 5. denemen çok olmamış ki..
oyyy çok saoll canım benimmm bnde koskacaman özledim :))) bilmem ya takıntılı oldugum için hem kendimi hem çevremi yoruyorum biraz.. Kİmileri ilk denemede kalıyo... düşündükçe üzülmüyo değilim .. umudum hep var ama Allah biliyo ben ne yaparsam yapayım boş

canım rabbim ne zaman dilerse o zaman verir..bizim elimizden sadece istemek geliyor güzelim hiç öyle şeyler düşünme ya.. inşallah bizimde göbişlerimiz bebiş olacak

canım rabbim ne zaman dilerse o zaman verir..bizim elimizden sadece istemek geliyor güzelim hiç öyle şeyler düşünme ya.. inşallah bizimde göbişlerimiz bebiş olacak
inşallah canım benim yha.. aynı gün güzel haber veririz dua ediyorum bol bol Alllahım sesimizi duyar inşallah

merhaba kızlar, nasılsınız?
ben bebişi gördüm geçtiğimiz haftasonu.
büyümüş sıpa:)
elleri kolları..müthiş bir duygu..
bacaklarını çırpıyordu, dönüp duruyordu.
Allah size de nasip etsin hayırlısıyla inşallah.

Doktorum şimdilik her şey yolunda dedi.
bir sonraki kontrolde ense kalınlığı ölçümü ve ikili test yapılacak.
kilo almamışım, şişkinlik kilo aldığın hissi uyandırıyor dedi.

pek paylaşmamıştım hamileliğimi, artık söylemeye başladım
zaten karnımı tutma refleksim oluştu :)
insanlar fark ediyor.
bulantılar yok oluyor tam derken birden bire çıkıveriyor..
ama çok şükür iyiyim..

bekle bakalım canım bir kaç gün daha ikinci çizgiyi daha belrigin gör gidersin çizgi silikte olsa şüphelenmek gerekir bence :)

öyle gülümseyerek okudumki yazdıklarını rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bizimde yüzümüze gülsün inşallah

ayy canım benim teyzesi yer onu yer herşeyin yolunda olmasına nasıl mutlu oldum anlatamam inanki.. inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın.. rabbim kolay bi doğum nasip etsin bitanem.. inşallah bizlerde görürüz o günleri.. siz anlatırken ben nasıl heyecanlanıyorum ya sanki benim bebişim

rabbim seninde temiz kalbine göre verir inşallah 38s :)

çok sağolun kızlar..
ben de bu duyguyu tatmanızı çok istiyorum..

topiğimizin sahibesiii.. canım benim çok sağol.
dua ediyorum sizin için..
senin kürler nasıl gidiyor?

bakara 127-129
al-i imran 35,38,39
ibrahim 37 - 39
furkan 74
saffat 100
enbiya 89-90
ahkaf 15
araf 189 ayetleri
ve meryem suresi...

hamile kalmadan önce okudum hala okuyorum.
sonrasında isteyen bekleyen arkadaşlarıma da nasip et Allah'ım diyorum..

Allah'ın isimleriyle dua edin arkadaşlar.
Ya Musavvir, Ya Halik, Ya Bari, Ya Evvel..
aklınıza geldikçe okuyun..

dini içerikli yazmamak gerekiyor galiba ama sizinle paylaşmak istedim.
kopyalayın olmazsa silerim birazdan..

sağol bitanem kür filan yapmaya zamanım olmadı canım benim.. dini içerik olmasında bi sakınca yok canım silmene gerek yok.. allah dualarımızı kabul etsin..

Kızlar merhaba allah hamile arkadaşlarımızın bebeklerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Allah en yakın zamanda biz bekleyenlerede nasip etsin...Ben hergün dua ediyorum rabbimde inşallah dualarımı duyar ekimden beri bekliyorum...Aranızda benim kadar bekleyen varmı acaba?

ami canım amin:)) bu da soru mu şimdi? biz bebek için ölüyoruz kuzum yoksa bizim burda işimiz ne

ben artık bu ay umutlanmak istiyorum....2 hamilelik yaşadım iki kayıp.... ve her hamileliğin belirtileri başkaydı....bu ay karnım çok ağrıyo yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç bitmedi ya üşüttüm yada bebek için ümitleniyorum...benim durumum sizinkilerden farklı galiba aranızda benim gibi düşük yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…