diyeceğin tek şey bende hamileyim olsun ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah kocaman öptüm yanaklarından doğacak olan bebeğininde pamuk ellerinden
inşallah tadarsın annelik duygusunu canım benimde ilk yaptığım testte çıkmamıştı 15 dakka sonra baktım çok net ikinci çizgi çıkmıştı ama daha reglime 4 gün vardı 1 gün kala gene yaptım iki ayrı markadan birinde çokk silik gölge gibi çıktı diğerinde hiç bir şey çıkmadı hatta iki saat sonra baktım genede yoktu sonra beklemeye başladım 4 günü geçti kan testi yaptım kanda çıktı inşallah sendede var
tünaydın kızlar...
Uzuun zaman sonrasında tekrar aranızdayım özledim sizive yine bat ları saymaya basladım...
38s canımmm benim batı değiştir 22 mayıs... 22 ugurlu sayım inş. bu ay bebişim benimle olurr benimle birlikte herkezin inşallaaahhbu ay 5. ayımız yorulmaya basladım tükeniyorum
oyyy çok saoll canım benimmm bnde koskacaman özledim :))) bilmem ya takıntılı oldugum için hem kendimi hem çevremi yoruyorum biraz.. Kİmileri ilk denemede kalıyo... düşündükçe üzülmüyo değilim .. umudum hep var amamrb canım evet özlettin kendini:)) batlarımız da aynı canım:)) umudunu hiç kaybetme tatlım daha 5. denemen çok olmamış ki..
oyyy çok saoll canım benimmm bnde koskacaman özledim :))) bilmem ya takıntılı oldugum için hem kendimi hem çevremi yoruyorum biraz.. Kİmileri ilk denemede kalıyo... düşündükçe üzülmüyo değilim .. umudum hep var amaAllah biliyo ben ne yaparsam yapayım boş
inşallah canım benim yha.. aynı gün güzel haber veririzcanım rabbim ne zaman dilerse o zaman verir..bizim elimizden sadece istemek geliyor güzelim hiç öyle şeyler düşünme ya.. inşallah bizimde göbişlerimiz bebiş olacak
inşallah canım benim yha.. aynı gün güzel haber veririzdua ediyorum bol bol Alllahım sesimizi duyar inşallah
ben doktorumu degistirmek istiyordum canim adetimi bekliyodum..simdi ortada kaldim hangisine gideyim bilemedim..en iyisi heyecan yapmamak yarin tekrar test yapmak.kan testi burda cok pahali onun icin kesin idrar testi pozitiv diye duwunsem yaptiricam ama bununla bi subhe var icimde ya ilacdansa ya test yalnissa ama simdi 2ci cizgi birinciden belirgin durdukca daha da beliriyor anlamadim hicbiwey hepiiiniiiziii cok opdum kizlar Inwallah yarin guzel seyler yaza bilirim Inwallah ALLAH SEVINDIRSIN TUM ISTEYENLERI o duyguyu taddirsin Inwallah aglamak istiyorummm
merhaba kızlar, nasılsınız?
ben bebişi gördüm geçtiğimiz haftasonu.
büyümüş sıpa:)
elleri kolları..müthiş bir duygu..
bacaklarını çırpıyordu, dönüp duruyordu.
Allah size de nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Doktorum şimdilik her şey yolunda dedi.
bir sonraki kontrolde ense kalınlığı ölçümü ve ikili test yapılacak.
kilo almamışım, şişkinlik kilo aldığın hissi uyandırıyor dedi.
pek paylaşmamıştım hamileliğimi, artık söylemeye başladım
zaten karnımı tutma refleksim oluştu :)
insanlar fark ediyor.
bulantılar yok oluyor tam derken birden bire çıkıveriyor..
ama çok şükür iyiyim..
merhaba kızlar, nasılsınız?
ben bebişi gördüm geçtiğimiz haftasonu.
büyümüş sıpa:)
elleri kolları..müthiş bir duygu..
bacaklarını çırpıyordu, dönüp duruyordu.
Allah size de nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Doktorum şimdilik her şey yolunda dedi.
bir sonraki kontrolde ense kalınlığı ölçümü ve ikili test yapılacak.
kilo almamışım, şişkinlik kilo aldığın hissi uyandırıyor dedi.
pek paylaşmamıştım hamileliğimi, artık söylemeye başladım
zaten karnımı tutma refleksim oluştu :)
insanlar fark ediyor.
bulantılar yok oluyor tam derken birden bire çıkıveriyor..
ama çok şükür iyiyim..
ayy canım benim teyzesi yer onu yerherşeyin yolunda olmasına nasıl mutlu oldum anlatamam inanki.. inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın.. rabbim kolay bi doğum nasip etsin bitanem.. inşallah bizlerde görürüz o günleri.. siz anlatırken ben nasıl heyecanlanıyorum ya sanki benim bebişim
çok sağolun kızlar..
ben de bu duyguyu tatmanızı çok istiyorum..
topiğimizin sahibesiii.. canım benim çok sağol.
dua ediyorum sizin için..
senin kürler nasıl gidiyor?
bakara 127-129
al-i imran 35,38,39
ibrahim 37 - 39
furkan 74
saffat 100
enbiya 89-90
ahkaf 15
araf 189 ayetleri
ve meryem suresi...
hamile kalmadan önce okudum hala okuyorum.
sonrasında isteyen bekleyen arkadaşlarıma da nasip et Allah'ım diyorum..
Allah'ın isimleriyle dua edin arkadaşlar.
Ya Musavvir, Ya Halik, Ya Bari, Ya Evvel..
aklınıza geldikçe okuyun..
dini içerikli yazmamak gerekiyor galiba ama sizinle paylaşmak istedim.
kopyalayın olmazsa silerim birazdan..
Kızlar merhaba allah hamile arkadaşlarımızın bebeklerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Allah en yakın zamanda biz bekleyenlerede nasip etsin...Ben hergün dua ediyorum rabbimde inşallah dualarımı duyar ekimden beri bekliyorum...Aranızda benim kadar bekleyen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?