Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım sende bendensin bende ekimden beri bekliyorum Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah

mrh kızlarrr
ben hemen hergün yazdıklarınızı okuyorum
en son 6 nisan da adet gördüm
adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman olurum bilmem
6 gün önce test yaptım negatif her şeyin hayırlısı bakalım
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah sende iyiki varsın canım benim

Arkadaşlar bugün doktora gittim veeeeee sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını. İnanılmazdı, tarifi imkansız. Bu Rabbimin bir mucizesi gözlerim doldu kalbini dinlerken. hatta ultrasondan da gördüm çok mutluyum Hamdolsun Rabbime :)))

1 ay sonraya gel dedi çeşitli tahliller istedi. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mucizeyi :)))

kızlaaaar epeydir giremiyorum ve yazamıyorum size...değerlerim normal bi şekilde artıyo çok şükür..cuma gel keseni görelim dedi..inşallah bakalım...Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inş en kısa sürede...bu ay da bi çok kişiden umutluyum burdan takip edip inşallah alıcam hayırlı haberlerinizi:)

canım çook sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ben sana demiştim demi değerlerin iyi inşallah katlanacak diye:))

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın ben iyim çok şükür sen nasılsın cnm?.dün doktora gittim ultrasonda göremedi rahim duvarı kalınlaşmış olabilir dedi.kan verdim ama sonucu gösteremedim az önce internette yayınlamışlar tahlil sonucumu b-hcg 1150.5 yazıo.hemşire arkadaşıma sordum 4-5 haftalık var dedi.hayırlısıyla ultrasondada görürüm inşallahh :)))

ayy canım benim mutluluğun daim olur inşallah

valla haberini aldım daha iyi oldum güzelim hemen hamiş olarak ekliyorum listeye inşallah görürsün tatlım maşallah değerinde çook güzel tekrardan tebrik ederim

Günaydınn arkadaşlaaarrr

hayırlı uğurlu olsuuunn çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

allahım kolay br hamilelik ve doğum versin inşallah çok sevindim canım gözn aydın

keseyi görünce haber ver bize emi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…