- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
Kızlar merhaba allah hamile arkadaşlarımızın bebeklerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Allah en yakın zamanda biz bekleyenlerede nasip etsin...Ben hergün dua ediyorum rabbimde inşallah dualarımı duyar ekimden beri bekliyorum...Aranızda benim kadar bekleyen varmı acaba?
yüzümde anlamsız bi gülümse yarattığın için sana ne kadar çook teşekkür etsem azdır güzelim.. bende senin o göbişini ısırırım canım benim iyiki varsın tatlım kendine çook iyi bak görüşürüz allaha emanet ol
kızlaaaar epeydir giremiyorum ve yazamıyorum size...değerlerim normal bi şekilde artıyo çok şükür..cuma gel keseni görelim dedi..inşallah bakalım...Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inş en kısa sürede...bu ay da bi çok kişiden umutluyum burdan takip edip inşallah alıcam hayırlı haberlerinizi:)
günaydın kızlar nasılsınız?
Arkadaşlar bugün doktora gittim veeeeee sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını. İnanılmazdı, tarifi imkansız. Bu Rabbimin bir mucizesi gözlerim doldu kalbini dinlerken. hatta ultrasondan da gördüm çok mutluyum Hamdolsun Rabbime :)))
1 ay sonraya gel dedi çeşitli tahliller istedi. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mucizeyi :)))
günaydın ben iyim çok şükür sen nasılsın cnm?.dün doktora gittim ultrasonda göremedi rahim duvarı kalınlaşmış olabilir dedi.kan verdim ama sonucu gösteremedim az önce internette yayınlamışlar tahlil sonucumu b-hcg 1150.5 yazıo.hemşire arkadaşıma sordum 4-5 haftalık var dedi.hayırlısıyla ultrasondada görürüm inşallahh :)))
valla haberini aldım daha iyi oldum güzelimhemen hamiş olarak ekliyorum listeye inşallah görürsün tatlım maşallah değerinde çook güzel tekrardan tebrik ederim
teşekkür ederimm cnm darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah :)
günaydın ben iyim çok şükür sen nasılsın cnm?.dün doktora gittim ultrasonda göremedi rahim duvarı kalınlaşmış olabilir dedi.kan verdim ama sonucu gösteremedim az önce internette yayınlamışlar tahlil sonucumu b-hcg 1150.5 yazıo.hemşire arkadaşıma sordum 4-5 haftalık var dedi.hayırlısıyla ultrasondada görürüm inşallahh :)))
Günaydınn arkadaşlaaarrr
hayırlı uğurlu olsuuunn çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım çook sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinben sana demiştim demi değerlerin iyi inşallah katlanacak diye:))
seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah sende iyiki varsın canım benim
Arkadaşlar bugün doktora gittim veeeeee sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını. İnanılmazdı, tarifi imkansız. Bu Rabbimin bir mucizesi gözlerim doldu kalbini dinlerken. hatta ultrasondan da gördüm çok mutluyum Hamdolsun Rabbime :)))
1 ay sonraya gel dedi çeşitli tahliller istedi. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mucizeyi :)))
kızlaaaar epeydir giremiyorum ve yazamıyorum size...değerlerim normal bi şekilde artıyo çok şükür..cuma gel keseni görelim dedi..inşallah bakalım...Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inş en kısa sürede...bu ay da bi çok kişiden umutluyum burdan takip edip inşallah alıcam hayırlı haberlerinizi:)
darısı en kısa zamanda senin de başına canım dua ediyorum isteyen herkes için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?