zümrüt arkadaşımızı tebrik ederim.
darısı isteyenlerin başına.
buarada herkese günaydı.
zümrüt belirtilerin varmıydı.
artık belirti aramıyorum ama.
desem yalan olur.umut işte
bebeğim niye slm vermiyosun sen bakimnasılsın ne yapıyosun?
Herkese gunaydiiinnnnn kizlar cok ozledim sizleri ! Pazartesinden itibaren 3hafta boyunca coookkk yogun olcam stajlarim basladi :) bugun benim tatil gunum evdeyim yani hemen sizlere yazim dedim :)
38s canim benm bos vakit buldukca okumaya calisiyorum daha yeni yeni bitti okumam yetistim sayfalara heheh :) ilgin icin cok teseker ederim :)
Sen nasilsin nasil gidiyo sinavlarin varmi hala ?
günaydın iyiyimben beklemedeyim
yumoş günüm geçti benim. ama hiç bir
belirtim yok.
zümrüt arkadaşımızı tebrik ederim.
darısı isteyenlerin başına.
buarada herkese günaydı.
zümrüt belirtilerin varmıydı.
artık belirti aramıyorum ama.
desem yalan olur.umut işte
Günaydınlar herkese... Kızlar 30 Nisan da hamile olduğumu öğrendim bende. Sabah idrar testi ve akşamında da kan testiyle doğruladık ama değerim 90,42 çıkmıştı. Sonra 6 Mayıs'a randevu aldım ve ultrasonda kese göründü ama muayene olduğum her 2 doktorda kaç haftalık olduğu konusunda bilgi vermedi, sadece çok yeni olduğunu söylediler. Sat'ım 26 Mart ama geç döllenme olmuş olabilir dediler. Ayın 20'sine randevu verdi doktorum ve birsürü tahlil istedi. İnşallah geldiğinde sağlıklı bir gebelikse kalp atışlarını da duyarız dedi. O kadar... Zaman geçmek bilmiyor, "sağlıklı bir gebelikse" derken ne demek istemiştir doktor heyecandan soramadım... Fikriniz var mı? Eminim ki deneyimli arkadaşlar cevap vereceklerdir.
Herkese selamlar...
Gününmüz aydın olsun kızlaaaR...
Bat a 1 gün daha yaklastıkyatılı misafirim vardı 1 hafta kaldılar... 2 kilo vermişim o kadar mutluyum ki
mrb canım muhtemelen 3 4 haftalıktır.. biraz korkutmuşlar seni anlaşılan canım hiç canını sıkma.. yeni olduğu için kalp atışlarını duymamışlar o yüzden de öyle söylemişlerdir.. inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın
ayy canım aynen dedğin gbi koşuşturmaktan bi hal olmustum kyınvalidemgil geldiler kalabalık oldu malum... kendimi paraladımgünaydın kız çok mu koşturdun ne yaptında verdin o kiloyu:))
teşekkür ederim arkadaşım darısı en kısa zamanda sizlere inşallahcnm belirti diyebileceğim pek bişey yok aslında sadece adet günüme daha bi hafta varken kasıklarım ve göğüslerim ağrıdı eyvah dedim erken adet olacağım galiba sonra geçti.adet günümden buyanada hiçbir farklılık yok ne karnım ağrıo nede göğüslerim,sahi bide akıntım yoğundu
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallah öyle olur. İyi haberleri mutlaka paylaşacağım sizlerle... Allah isteyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah :)
ayy canım aynen dedğin gbi koşuşturmaktan bi hal olmustum kyınvalidemgil geldiler kalabalık oldu malum... kendimi paraladım
yok canım gebelik belirtisi.
benim yumutlama günüm 11-15.günlrde olur
ve geçti .adetimi bekliyorum.9gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?