günaydın arkadaşlar nasılsınız yazamadım bı kac gundur basım cok ağrıyor bu aralar ozledım sızlerı kısmetse ogleden sonra gırecem bıraz ıslerım var gorusuruz
bende çkıyorum bayanlar .sizlere
sağlıklı günler.
saol canımmmhamarat arkadaşım benimkaç kilosun şimdi peki?
saol canımmm66 kiloyum :26: evlendkten sonra 10 kilo aldım çok zayftım bekarken... şimdi vermeye çalışıyorum
evet ya çok çok aldım tamamen evrim geçirmiş gibiyimçok almışsın canım ya nedense evlilikte kilo alınıyo bende 48 kiloydum şimdi 52 kiloyum
evet ya çok çok aldım tamamen evrim geçirmiş gibiyimsen de zayıfmıssın massallah tatlım ... sen 4 kilo ile kurtarmıssın ne güzel
ayy yok iyisinn canımmm :) boyum 161çabuk kilo alan biri değildim zaten hiç diyetle filan uğraşmam ama bazen kilolu geliyorum kendime bakıncaboyun kaç canım?
canım annemlerle görüşüryordum da kapadım geldim yanınıza
ayy yok iyisinn canımmm :) boyum 161benim 54 filan olmam lazım.. diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum .. düğünümden 3 hafta önce safre kesem alındı amelyat oldum bişey yiyemiyorum zaten
hoş geldin canımyarın bat günün hadi bakalım gelmez inşallah 9 ay
evet yarın bat hadi hayırlısı bu ay çok farklı hissediyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı diyorum artık valla adet belirtim yok tabikinem
saol canım benimsende öylesin canım benimgeçmiş olsun canım senin ki ameliyattan olmuştur kesin bende 1.64 filanım herhalde..
saol canım benimevet doktorum alırsın demişti ... hareketsiz kalmak zorunda kalmıstım ... Neyseki geçti kurtuldum sancılı günlerim olmustu çok sükür
Hakkında hayırlısı olsun canımm ... İnş. güzel haberlerle bizi de mutlu edersinevet yarın bat hadi hayırlısı bu ay çok farklı hissediyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı diyorum artık valla adet belirtim yok tabikinem
Amin canım benimm :13:neyse ben çıktım ben liseden arkadasım bana gelcek hazırlık yapayım :) kendine iyi bak görüşmek üzereee :79:allah bi daha yaşatmasın o günlerini tatlım kendine çook iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?