Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni arkadslarında hamılellıklerını kutluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah ve darısı tum ısteyenlere

günaydın arkadaşlar nasılsınız yazamadım bı kac gundur basım cok ağrıyor bu aralar ozledım sızlerı kısmetse ogleden sonra gırecem bıraz ıslerım var gorusuruz

iyiyim canım çook geçmiş olsun kolay gelsin görüşürüz

saol canımmm 66 kiloyum :26: evlendkten sonra 10 kilo aldım çok zayftım bekarken... şimdi vermeye çalışıyorum

çok almışsın canım ya nedense evlilikte kilo alınıyo bende 48 kiloydum şimdi 52 kiloyum

çok almışsın canım ya nedense evlilikte kilo alınıyo bende 48 kiloydum şimdi 52 kiloyum
evet ya çok çok aldım tamamen evrim geçirmiş gibiyim sen de zayıfmıssın massallah tatlım ... sen 4 kilo ile kurtarmıssın ne güzel

evet ya çok çok aldım tamamen evrim geçirmiş gibiyim sen de zayıfmıssın massallah tatlım ... sen 4 kilo ile kurtarmıssın ne güzel

çabuk kilo alan biri değildim zaten hiç diyetle filan uğraşmam ama bazen kilolu geliyorum kendime bakınca boyun kaç canım?

merhaba ben geldim bende hala kırmızılardan eser yok hadi hayırlısı diyorum ne diyeyim beklemedeyim

çabuk kilo alan biri değildim zaten hiç diyetle filan uğraşmam ama bazen kilolu geliyorum kendime bakınca boyun kaç canım?
ayy yok iyisinn canımmm :) boyum 161 benim 54 filan olmam lazım.. diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum .. düğünümden 3 hafta önce safre kesem alındı amelyat oldum bişey yiyemiyorum zaten

ayy yok iyisinn canımmm :) boyum 161 benim 54 filan olmam lazım.. diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum .. düğünümden 3 hafta önce safre kesem alındı amelyat oldum bişey yiyemiyorum zaten

sende öylesin canım benim geçmiş olsun canım senin ki ameliyattan olmuştur kesin bende 1.64 filanım herhalde..

hoş geldin canım yarın bat günün hadi bakalım gelmez inşallah 9 ay

evet yarın bat hadi hayırlısı bu ay çok farklı hissediyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı diyorum artık valla adet belirtim yok tabikinem

sende öylesin canım benim geçmiş olsun canım senin ki ameliyattan olmuştur kesin bende 1.64 filanım herhalde..
saol canım benim evet doktorum alırsın demişti ... hareketsiz kalmak zorunda kalmıstım ... Neyseki geçti kurtuldum sancılı günlerim olmustu çok sükür

saol canım benim evet doktorum alırsın demişti ... hareketsiz kalmak zorunda kalmıstım ... Neyseki geçti kurtuldum sancılı günlerim olmustu çok sükür

allah bi daha yaşatmasın o günlerini tatlım kendine çook iyi bak

evet yarın bat hadi hayırlısı bu ay çok farklı hissediyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı diyorum artık valla adet belirtim yok tabikinem
Hakkında hayırlısı olsun canımm ... İnş. güzel haberlerle bizi de mutlu edersin

allah bi daha yaşatmasın o günlerini tatlım kendine çook iyi bak
Amin canım benimm :13:neyse ben çıktım ben liseden arkadasım bana gelcek hazırlık yapayım :) kendine iyi bak görüşmek üzereee :79:

inşallah canlarım beklemedeyim işte sizin çalışmalar nasıl gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…