Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm. ((((

Çok geçmiş olsun canım, üzülme rabbim sağlıklısından versin inşallah. Yine denersiniz olur inşaallah. Her durumda hamdetmek çok önemli.

canım bu arada bu erken gebelik testleri her eczanede satılıyormu? fiyatları ne kadar bide?

Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm. ((((

Allah daha sağlıklı bebek nasip eder inş
bu arada adetin kaçıncı günü öğrendin kaç haftalık kaybettin

beni kahve çay etkilemiyor şimdilikte ben uykum olsa bile gece oturanlardanım eşimde öyle

gece kuşlarıııı
ben adet olmadım daha dün doktora gittim kan negatif
haftaya yine gel dedi bekliyorum

anlayacağınız ya hamileysem geç döllenme olmuş olacak
ya da adetim geç olacak

Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????

çok iyi olur 10 aydır delı olaagım artık umarım bu ay hamiş oluruz :))) 2 gün sonra adet olacağım merakla gelp gelmeyecegını bekliyorum...

Son düzenleme:
iyi geceler gece kuşları ben yatıyorum hamileysem yormayım kendimi hemen de moda girdim ortada bişi yok ama

inş bakalım allah tan ümit kesilmez diyorum ama ama daha önce de böyle oldu pko var bende

aynen canım biz duamızı edicez rabbime sığınıp sabredicez artık herşeyn çözümü var artık sükürler olsun dediğin gibi ümidimizi kaybetmicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…