Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm.((((
Eki Görüntüle 662561 Kızlar testimi yaptım, silik bir çizgi çıktı resimde görebilirsiniz. Markası laboquick. Laboquickin ovulasyon testinden memnun olduğum içn almıştım ama bugün gebelik testi için yanlış sonuç veriyor gibi şeyler okudum forumda. Siz ne dersiniz? Kullananınız var mı?
Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm.((((
nermin sende benim gibi gece kuşu musun:)))
ayol yok oturamam en geç 11 de yatarım yatmak istiyom artıkınbeni kahve çay etkilemiyor şimdilikte ben uykum olsa bile gece oturanlardanım eşimde öyle
anlayacağınız ya hamileysem geç döllenme olmuş olacak
ya da adetim geç olacak
Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????
nermin sende benim gibi gece kuşu musun:)))
çok iyi olur 10 aydır delı olaagım artık umarım bu ay hamiş oluruz :)))
happymsm sanırım bende sen gibi gece kuşuyum....
inş bakalım allah tan ümit kesilmez diyorum ama ama daha önce de böyle oldu pko var bendeaay cnm inş mutlu haberlerle gelirsin
inş bakalım allah tan ümit kesilmez diyorum ama ama daha önce de böyle oldu pko var bende
iyi geceler gece kuşları ben yatıyorum hamileysem yormayım kendimi hemen de moda girdimortada bişi yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?