hoşbuldum
ooo kolay gelsin şimdiden hazırlık yapıyoruz desene
resmini koyda bende bi bakim...
nasıl güzel mi?
hehhehhe saol canım benim
hazırlık sayılmaz da vakit geçirmek diyelim
hem daha yeni basladım biraz daha öreyim de resm olarak gösteririrm
kızlar bir haftadır süren mide yanması hayra alametmidir ? :)
Canım günaydın
BATım bugün veya yarın :)
renkli yapcam canım ama çerçevesini yapıyorum şimdi çok açık yeşil bu renk :) bnde daha önceden de ördüm battanye yelek filan pek bişey bildiğim sayılmaz ama uğrasıyorum işte :) hazırlar var alırız diye düşünüyorum ama bunlarda hatıra olsun.. hatta ben bi yelek ördüm cebine bi kağıt koydum kağıda da seni bekliyoruz bebeğimm gel artık yazmıstımbence hazırlık canımbende bi iki tane bişey yaptım duruyo öyle bi köşede:))
tamam canım hangi renk yapıyosun peki
renkli yapcam canım ama çerçevesini yapıyorum şimdi çok açık yeşil bu renk :) bnde daha önceden de ördüm battanye yelek filan pek bişey bildiğim sayılmaz ama uğrasıyorum işte :) hazırlar var alırız diye düşünüyorum ama bunlarda hatıra olsun.. hatta ben bi yelek ördüm cebine bi kağıt koydum kağıda da seni bekliyoruz bebeğimm gel artık yazmıstım
Ayyyy ins ya bu sefer nedense içimde bir ümit var farklı olarak :)
ayy kıyamam ben sana inşallah hemencicik gelir bebişin
ben yeşili çook severim ya
ellerine sağlık dediğin gibi hiç gerek yok örgüyü abartmaya hazırları ne güne duruyo alırız giydiririz bebişlerimize
İnş herkez mutlu olsun :)
inşallah aynı bebişlerimiz tez zamanda bizimle olur.aynen yha hazırlar var hemde artık eskisi bigi tek değil çeşit çeşit... bende sıkıntımı gideriyorum.. sigarayı bıraktım da vakit anca böyle geçiyooo:18:[/SIZE][/FONT]
eved çok mutluyum bıraktım ve basardım kimi çok zorlanıo ama ben bitirdim çok şükürinşallah canım:))
kız iyi yapmışsın bırakmakla ben nefret ederim sigaradan bırakmasan çook kızardım sana
eved çok mutluyum bıraktım ve basardım kimi çok zorlanıo ama ben bitirdim çok şükür
Günaydın kızlar herkeseeee:)
Günaydın kızlar herkeseeee:)
bende mutlu oldum valla ne yalan söyleyeyim çook iyi yapmışsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?