Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkese günayyyyyyydınnnnnn yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzz...........

Son düzenleme:
canım bu arada bu erken gebelik testleri her eczanede satılıyormu? fiyatları ne kadar bide?

Merhaba canım, evet genelde satılıyor ama eczanelerde biraz pahalı, ben 20 liraya alıyorum eczaneden. Ama artık gittigidiyordan söylüyorum, ordan tanesi 6 liraya falan geliyor. bir de erken gebelik testleri de değişiyor, mesela benim bu yaptığım bhcg değeri 5 in üstünde olunca gösterir yazıyor, bazılarıysa 25in üstündekileri saptıyor. Ona göre, alırken dikkatli ol :)

canım eğer 2-3 dakıkada bu sonucu aldıysan büyük ihtimalle hamılesin :) ama eğer bi yere gittin 1-2 saat geçtiyse zaten cıkıyor bende ılk ayımda bu şekilde oldu yaptım okula gittim eve geldiimm aaa hamıleyım felan sonra husran arkasında 5 dakıka içinde çıkan sonuçlar geçerlidir yazıyor inşallah hamilesindir ama

Kadın doğum doktorum erken gebelik testlerinin doğruluğunu tıbben kabul etmediklerini söylemişti.
"Hormonların stabil durumda olduğu bir dönem değil. Güvensizler" demişti.
Şimdi konuda görünce aklıma geldi. Temkinli olmakta fayda var.
Allah herkesin, hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bende gece kuşuydum ama artık uykum cok gelıyor erkenden yatıyorum gece filmelerine bayılırdım bidegündüz uykularına

ben hala gece kuşuyum ....sabahta kalkmak bilmiyorum ( eşimi kahvaltısız yolluyorum ...çok üzücü ama uyuyamıyorum ve kalkamıyorum ((

Merhaba,
Bende hamile kalmak istiyorum ama korkumdan kalamıyorum. Çok moralim bozuk.
canım meraba...neden korkuyosun ki yaa...dünyanın enn güsel duygusunu yasamaktan neden mahrum bırakıyosun kendını .... bi sıkıntın varsa yardımcı olalım....

tatlım ailen belkı senın için endişelendiklerinden dolayı baskı yapıyo olabilirler fakat sunu unutmaki herseyın bi vakti zamanı var rabbim ol derse olur istemiyorum deme kesınlıkle ..... inşallah rabbim hakkında hayırlısını versin....ben çok istiyorum ama bende de kistlerden ve sprali çıkarttırdım 4ay önce ...rahımın toplanmasını bekliyorum ....dedım ya vakti geldımı olur kuzum sakın kafana takma....bakacak olan ssensin allahın izni ile...rabbim gelecek bebegı rızkıyla gonderır bakarsın birden durumunuz iyi olur...bende yasadım aynı seylerı ....ama bebekten sonra süper bi yaşantım oldu.....aklında bulunsun ...sen sadee hayırlısını iste...

herkese gunaydınnnn...regl olmama son bır gun hadı bakalım inş olmam....bebiş vardır

Canım üzülmemeni istiyorum...Herşeyde bir hayır vardır diye düşün rabbim bir dahaki aya nasip et die bol bol dua et...Gerçekten olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır...Rabbim senin için hayırlı zamanı alnına yazmıştır ve sen sadece o günü bekle bol bol dua edip...

Valla beklemek zor tabi ama rabbim nasip ettiyse o kendiliğinden olacaktır zaten çok fazla kafama takıp strese girmek istemiyorum...Bugün 28. günüm inşallah olmam tek dileğim o....Umarım seninde önümüzdeki aya nasip eder rabbim...Hepimiz için dua ediyorum.En kısa zamanda mutlu haberleri paylaşırız inşallah

ne diyoruz umudumuz warrrrrr:)))))))))))))) yok daha geçen sene de bu ayda böyle gecikmiştim mevsim değişikliğinden oldu herhalde

vallahı bu işler sabır işi...ne zormuş yaa.ben ılk gece hamıle kalanlara bravo dıyorum valla..ha bıde dun burda bişey okudum elle kontrol dıye..sertlık varsa hamıle deılmişsın falan dıolardı..malesef denedım sertlık vardı ama bılmıorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…