çok iyi olur 10 aydır delı olaagım artık umarım bu ay hamiş oluruz :))) 2 gün sonra adet olacağım merakla gelp gelmeyecegını bekliyorum...
canım bu arada bu erken gebelik testleri her eczanede satılıyormu? fiyatları ne kadar bide?
kızlar herkese günayyyyyyydınnnnnnyeni arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzz...........
14 şubat son bat
Eki Görüntüle 662561 Kızlar testimi yaptım, silik bir çizgi çıktı resimde görebilirsiniz. Markası laboquick. Laboquickin ovulasyon testinden memnun olduğum içn almıştım ama bugün gebelik testi için yanlış sonuç veriyor gibi şeyler okudum forumda. Siz ne dersiniz? Kullananınız var mı?
beni kahve çay etkilemiyor şimdilikte ben uykum olsa bile gece oturanlardanım eşimde öyle
hoş geldin canım aramıza
bende gece kuşuydum ama artık uykum cok gelıyor erkenden yatıyorum gece filmelerine bayılırdım bidegündüz uykularına
canım meraba...neden korkuyosun ki yaa...dünyanın enn güsel duygusunu yasamaktan neden mahrum bırakıyosun kendını .... bi sıkıntın varsa yardımcı olalım....Merhaba,
Bende hamile kalmak istiyorum ama korkumdan kalamıyorum. Çok moralim bozuk.
Size komik gelecek ama aile baskısı. 3.5 yaşında bi kızım var ama ona bi kardeş istiyorum kendim için de istiyorum tabi. Ama ailem karşı çıkıyor 4 sene önce iflas ettik kendimizi yeni toparlıyoruz 2.ci çocuk neyinize diyorlar. O kadar kafam karışık ki ne yapacağımı şaşırdım. Ama ben hazırlıklara başladım biraz :) soğan kürüne başladım. Çünkü bende biraz akıntı sorunu vardı. İlk çocuğuma da öyle hamile kalmıştım. Şu anda çok kararsızım. poffff
Teşekkür ederim tatlım....umarım güzel arkadaşlıklar kurarız :))))
herkese gunaydınnnn...regl olmama son bır gun hadı bakalım inş olmam....bebiş vardır
nasıl beklyebildin bilmiyorum ama rabbim bu sabrının karşılığını güzel haberlerle verir sana inş canım hayırlısı ile dua edeceğim bende bekiyordum her ay 20 gün geciken mansim bu ay 1 gün önce oldum şaşkınlardayım valla güzel haberlerini bekiyorum canım
hadi bakalım şekerim bi gün daha bekle bakalım
evet ama umudum yok pek..sen ne yaptın..gelen gıden varmı :)))
ne diyoruz umudumuz warrrrrr:)))))))))))))) yok daha geçen sene de bu ayda böyle gecikmiştim mevsim değişikliğinden oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?