Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum annemi bi arayım sesini duyayım kendinize iyi bakın 1-2 saate görüşürüüüüüz :)

günaydın bebeğim nasılsın bakim bugün?

İyiyim canım çoook şükür Rabb'ime.iki gündür biraz yorgun uyanıyorum güne yansıyor o yorgunluk.sen nasılsın bebişim:))))

Canım ya normalde adetten tam bir hafta önce benim göğüsler şişer taş gibi olur koltukaltı tarafından doğru ağrımaya başlar dokunulmaz hale gelir.bat-a 3-4 gün var benim göğüslerde zerre değişiklik yok ilginç..

Herkeciklere gunaydiiiinnnn nasilsiniz kizlar ? Firsat bulmusken bi yazim dedim :)
Bide bisey sorcam hamileyken hergun belirti olmak zorundami ? Bugun hic belirtim olmadi mide bulantisi gibi ? Insallah iyidir bebegim

günaydın herkese.sağlıklı günler diliyorum.

Herkeciklere gunaydiiiinnnn nasilsiniz kizlar ? Firsat bulmusken bi yazim dedim :)
Bide bisey sorcam hamileyken hergun belirti olmak zorundami ? Bugun hic belirtim olmadi mide bulantisi gibi ? Insallah iyidir bebegim

zannetmem bebeğin iyidir.hiç belirti yaşamayan
gebeler tanıyorum.

bende iyiyim canım aman boşver olmasın adette olma sakın tamam mı

günaydın güzelim iyiyim çook şükür sen nasılsın?
ya aklına getirme öyle şeyler her gün belirti olmak zorunda değil ki canım iyidir inşallah meleğin

afiyet olsun.benim bata 4 gün kaldı.
15 ay oldu bebek bekleyeli.rabbim kimeyi uzun süre bekletmesin

sağol canım benim inşallah hemencecik gelecek senin de bebişin inşallah
sanada kolay gelsin canım görüşürüz

canım arada bi uğra durumlardan haberdar et
teyzeleri merak ediyo meleğini

Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum. aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim 33 yaşındayım
nisan ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik.
22 nisanda regl olmuştum. ovülasyon günüm 06 mayıs idi. 01.mayıs-03.mayıs ve 07.mayısta denedik..
ben duramadım tabi adetime 7 gün kala yani dün kanda beta hcg yaptırdım. sonuç 1.20 yani negatif
doktor adetin geçmesini bekle artabilirde artmaya bilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…