günaydın güzelim iyiyim çook şükür sen nasılsın?
ya aklına getirme öyle şeyler her gün belirti olmak zorunda değil ki canım iyidir inşallah meleğin
çok güzel bir topic olmuş şekerim
mutlaka o listeye gireceğim bende ama şimdilik değil
Dusunmeye calisiyorum zaten ama elimde degil iste :) sen nasilsin canim nasil gdiiyo ?
Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum. aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim 33 yaşındayım
nisan ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik.
22 nisanda regl olmuştum. ovülasyon günüm 06 mayıs idi. 01.mayıs-03.mayıs ve 07.mayısta denedik..
ben duramadım tabi adetime 7 gün kala yani dün kanda beta hcg yaptırdım. sonuç 1.20 yani negatif
doktor adetin geçmesini bekle artabilirde artmaya bilirde
kızlarrrrrrr hamiş olmuşummm RABBİM sizlerede nasib etsinnn inşallah çok yenimiş adetten önce öğrendim zaten 1 2 güne adet günüm yarın veya ertesi gün olcek normmaldee İNŞALLAH hemen sizlerde hamiş oluverirsiniz eee varmı başka gelişmeler
ayy kıyamam nasılda düşünüyo bebişinimerak etme güzelim iyidir inşallah bebişin:))
bende iyiyim canım yaramaz bişey yok her zaman ki bekliyorum bakalım:))
Hamile kalmasan nesen olmuyo diye kaygilaniyoduk simdide acaba iyimi bisey olmusmudur diye tedirgin oluyoruz :) insallh seninkide en kisa surede kavusuz guzel annesine :)
kızlarrrrrrr hamiş olmuşummm RABBİM sizlerede nasib etsinnn inşallah çok yenimiş adetten önce öğrendim zaten 1 2 güne adet günüm yarın veya ertesi gün olcek normmaldee İNŞALLAH hemen sizlerde hamiş oluverirsiniz eee varmı başka gelişmeler
canlarım yaa inşallar herşeyin vakti varr ,3 aydır içime doğuyodu ama ne bilim 2.bir analık yaşıcam inşallahh,içime doğdu mu bilmem ben daha öncede bunları yaşadım ama tutmadı eşimle sitresliydik :78: ondandır dicem bilmiom ilk kızımda 2 sene bekledim bu bebiş 2 ayda oluverdi RABBİM işte İnşallah güzel haberlerinizi tez vakitte duyarızzz hepiciğinizin inşallaahhh
inşallah canım ya inşallah:))
nasıl öğrendin peki?
2 erken gebelik testi cuma cumartesi evde yaptım + , dün izin aldım doktora beta hcg testi gebelik varmış haftaya çağırdı işte varya şimdide bi durgunluk bende bi durgunluk sormayınn :76:
2 erken gebelik testi cuma cumartesi evde yaptım + , dün izin aldım doktora beta hcg testi gebelik varmış haftaya çağırdı işte varya şimdide bi durgunluk bende bi durgunluk sormayınn :76:
yarın kalp atışı müjdesi vermek istiyorum zaten teyzoşları :)
merhaba kızlar kısa bi aradan sonra sizlerleyim
ayy ne güzel bi bebeğin daha olacak senden mutlusu yok şuan da
bu ne durgunluğu ya ben ölmüştüm şimdi o heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?