Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bizde bebek çalışmalarına başlayacağız inşallah son adetimden sonra. Bugün eczaneye gidip folik asit alacağım inşallah. Folik plus almayı düşünüyorum. Tecrübelilerden fikir ve yardım beklerim :)

gözünaydın çok sevindim Allah sağsalim kavuştursun :)

Herkeciklere gunaydiiiinnnn nasilsiniz kizlar ? Firsat bulmusken bi yazim dedim :)
Bide bisey sorcam hamileyken hergun belirti olmak zorundami ? Bugun hic belirtim olmadi mide bulantisi gibi ? Insallah iyidir bebegim

Hoşgeldin canıım ilk soru sen nasılsın ikinci soru bebiş nasıl??? :)) takma belirti fln olmasına gerek yok demekki vücudun hamileliğe uyum sağlamaya başlıyor ki belirti vermiyoriyidir bebiş iyiiiiii

ohh ne güzel keyiflerde yerinde maşallah..
kız sen 9 ay nasıl sabredeceksin ben onu düşünüyorum

merhaba kızlar ben de artık anne olmaya hazırlanıyorum .2 ay önce adet gecikmesiyle gittim ve kistim olduğunu öğrendim.adet söktürücü ile adet görüp yasmin kullandım yasminim bitti muayene oldum kistim bitmiş bugün de adetim bitti artık bebiş çalışmalarına başlıycaz tavsiyeleri olan var mı ben 1 ay kullandım yasmini ama bakalım etkisi kalmamıştır umarım.bu arada 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim kist olduğunu öğrendiğim anda ne kadar çok anne olmak istediğimi anladım çünkü adet gecikmesi beni endişelendirdi.doktorum bana adetin ilk gününden sayılmak üzere 11.ve 17.günleri arasında ilişkiye girilmeye özen gösterilmeli dedi.inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimize sahip oluruz

cnm folik asit kullanıyor musun yada başlayacak mısın?

canımmmm adına gerçekten çok çok sevindimmmmm ... içim kıpır kıpır oldu çok mutlu oldum allah seni ve minnik bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm.... kendine çok iyi bak ahhh bizede nasip olur inşallaahhh .....

ohh ne güzel keyiflerde yerinde maşallah..
kız sen 9 ay nasıl sabredeceksin ben onu düşünüyorum

beni mahalledekiler tutamadı varya o kadar areketliydim ki bilemezsiniz kızım da doğuma gitmeden temizlik ütü yemek namaz niyazz merdivenlerde in çık in çık valla böyleydim otutturamazlardı beni ama doğum günü insan kendinde + bir enerji olurmuş ALLAHTAN işte oda bilginiz olsun sonra biyerde şimdiler de gözüme takıldı okudum da :76: hepberaber ederizz koştura koştura ederiz canlarım

mrb canım hoş geldin
inşallah en kısa zamanda sende hamiş kalırsın
dr nin dediği gibi o günlere özen göster tam yumurtlama dönemi oluyo o günler..

kız çook alemsin sen beni çook güldürüyosun allahta seni güldürsün emi

evey folik asit kullanıyorum 3 aydır çünkü kist olayından önce de yaza niyetim vardı diye doktor tavsiyesi ile başlamıştım.ama bebişi ilk defa deniycez

hangisini kullanıyorsun peki?
ben bugün başlayacağım kullanmaya inşallah.

mrb canım hoş geldin
burda bi çok arkadaşımız folik asit kullandı ve çokta tavsiye ettiler

inşallahhh bebeğim inşallahh amin ilk önce kardeşleriniz için dua edin birbirinize edilen dualar günahsız dille çabuk kabul olunurmuş bende varya burda hamiş duydukça seviindim inanın kendimde 2.ye bukadar değil ilk önce tatmayanlara sizlere karşımda oturan bi arkadaş var ona nasib et RABBİM dedim birbirimize ettiğimiz dualar günahsız dille yapılmış olunur peygamber efendimiz (s.a.v) böyle buyurmuşlar günahsız dille dua edin diyyee ben yemeğe ineyim sora konuşuruk kızçeler emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…