aaaaa yarebbiiiimmmmm tanrıııııııııııımmhoş geldin kız hemen haberi verim hamişimiz var
kızlarrrrrrr hamiş olmuşummm RABBİM sizlerede nasib etsinnn inşallah çok yenimiş adetten önce öğrendim zaten 1 2 güne adet günüm yarın veya ertesi gün olcek normmaldee İNŞALLAH hemen sizlerde hamiş oluverirsiniz eee varmı başka gelişmeler
Herkeciklere gunaydiiiinnnn nasilsiniz kizlar ? Firsat bulmusken bi yazim dedim :)
Bide bisey sorcam hamileyken hergun belirti olmak zorundami ? Bugun hic belirtim olmadi mide bulantisi gibi ? Insallah iyidir bebegim
canım yaa ölmeyin hemen yaşayın bu duyguyu ben ilkinde havalara uçtummmm yeminle 2 seneden sonraa yuppiii diyee hastenede elimdeki sigara paketini fırlattımmm bunda da sevindim tabi olmucak gibi 2 sene gibi beklerim diyodum ama otobüste teyezenin biri 2ciler hemen olur merak etme demişti kendi anneminde 7 seneden sorraa olmuş ilki bırt bırt enson bennss olarak kız hepimiz kızzanama çekmişişim ama hiççç sormayın
gözünaydın çok sevindim Allah sağsalim kavuştursun :)
aaaaa yarebbiiiimmmmm tanrıııııııııııımmallahım a şükür kim o ki
aminnnn hepimizin inşalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhh amin RABBİM bu arkadaşlarımın nerelerde varsa onları da sevindir YA RABBİMMM aminnnnnn
merhaba kızlar ben de artık anne olmaya hazırlanıyorum .2 ay önce adet gecikmesiyle gittim ve kistim olduğunu öğrendim.adet söktürücü ile adet görüp yasmin kullandım yasminim bitti muayene oldum kistim bitmiş bugün de adetim bitti artık bebiş çalışmalarına başlıycaz tavsiyeleri olan var mı ben 1 ay kullandım yasmini ama bakalım etkisi kalmamıştır umarım.bu arada 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim kist olduğunu öğrendiğim anda ne kadar çok anne olmak istediğimi anladım çünkü adet gecikmesi beni endişelendirdi.doktorum bana adetin ilk gününden sayılmak üzere 11.ve 17.günleri arasında ilişkiye girilmeye özen gösterilmeli dedi.inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimize sahip oluruz
kızlarrrrrrr hamiş olmuşummm RABBİM sizlerede nasib etsinnn inşallah çok yenimiş adetten önce öğrendim zaten 1 2 güne adet günüm yarın veya ertesi gün olcek normmaldee İNŞALLAH hemen sizlerde hamiş oluverirsiniz eee varmı başka gelişmeler
ohh ne güzel keyiflerde yerinde maşallah..
kız sen 9 ay nasıl sabredeceksin ben onu düşünüyorum
merhaba kızlar ben de artık anne olmaya hazırlanıyorum .2 ay önce adet gecikmesiyle gittim ve kistim olduğunu öğrendim.adet söktürücü ile adet görüp yasmin kullandım yasminim bitti muayene oldum kistim bitmiş bugün de adetim bitti artık bebiş çalışmalarına başlıycaz tavsiyeleri olan var mı ben 1 ay kullandım yasmini ama bakalım etkisi kalmamıştır umarım.bu arada 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim kist olduğunu öğrendiğim anda ne kadar çok anne olmak istediğimi anladım çünkü adet gecikmesi beni endişelendirdi.doktorum bana adetin ilk gününden sayılmak üzere 11.ve 17.günleri arasında ilişkiye girilmeye özen gösterilmeli dedi.inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimize sahip oluruz
cnm folik asit kullanıyor musun yada başlayacak mısın?
şimdi geçmişi okudum ve gördüm darısı bizim basımıza 38s imECRINGÜL arkadaşımız:))
beni mahalledekiler tutamadı varya o kadar areketliydim ki bilemezsiniz kızım da doğuma gitmeden temizlik ütü yemek namaz niyazz merdivenlerde in çık in çık valla böyleydim otutturamazlardı beni ama doğum günü insan kendinde + bir enerji olurmuş ALLAHTAN işte oda bilginiz olsun sonra biyerde şimdiler de gözüme takıldı okudum da :76:hepberaber ederizz koştura koştura ederiz canlarım
evey folik asit kullanıyorum 3 aydır çünkü kist olayından önce de yaza niyetim vardı diye doktor tavsiyesi ile başlamıştım.ama bebişi ilk defa deniycez
Kızlar bizde bebek çalışmalarına başlayacağız inşallah son adetimden sonra. Bugün eczaneye gidip folik asit alacağım inşallah. Folik plus almayı düşünüyorum. Tecrübelilerden fikir ve yardım beklerim :)
hangisini kullanıyorsun peki?
ben bugün başlayacağım kullanmaya inşallah.
canımmmm adına gerçekten çok çok sevindimmmmm... içim kıpır kıpır oldu çok mutlu oldum allah seni ve minnik bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm .... kendine çok iyi bak ahhh bizede nasip olur inşallaahhh .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?