Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yeni olduğum için zamanla çzücem sanırım sizleri bir arkadaşımızın hamile olduğunu gördüm şimdi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen bizlere herkese nasip etsin inşallah.benim eğer Allah kısmet ederse ilk olacağı için çok hevesli ve sabırsızım

canım çook iyisin ya allah gönlüne göre versin
afiyet olsun :))

canım merak etme çabuk ısınırsın topiğe:))
batını ve yaşını yazar mısın listeye ekleyeyim

doğru söylüyosun canım dua ediyorum her gün herkeze tüm isteyenlere Allahım sesmimizi duyar inş. bizede nasip eder...
hadi afiyet olsun canım:
3:

folik acid olarak dün doktor bana FOLİDOCE yi 9 tl sgk ödemiyor, verdi onu iççem ben nceki gebeliğimde FOLİCPLUS 18 tl kulandırtmışlardı, ödeyen bitane var ama eczane bile tavsiye etmedi gebelikten önce kullanayım diye valla kafama göre gittim FOLİCPLUS aldım içtim 2 3 ay sonra hamiş olmuşum benim bebiş bol folikli olcekk

hayır canım bi sonraki adet tarihin yani beklemediğin adetini sordum:))

hmm anladım cnaım benim 11 haziran olucak o zaman ama öncesi düzensizdi 1 aylık doğum kontrol hapı ile düzene girdi yeni gelecek ay nasıl olcak ben de tam bilmiyorum 11 hazirandan daha geç de olabilir şimdilik istersen 11 haziran kalsın önümüzdeki ay inşallah olmam ama adet olursam netleşir herhalde yazarım yine

tamam canım ben11 haziran yazıyorum inşallah hemen gelir meleğin

Merhaba hoş geldin canım ben geçen ay folic plus kullanmaya basladım arkadaslarım da onu tavsiye etmişlerdi... günde 1 kez tok karnına almamı istedi doktor..

inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım.eklemişsin gördüm teşekkür ederim iyi ki araştırıp buldum bu sayfayı şimdi daha bi iyi hissettim kendimi

rica ederim canım ne demek her zaman gel beklerim

Merhaba hoş geldin canım ben geçen ay folic plus kullanmaya basladım arkadaslarım da onu tavsiye etmişlerdi... günde 1 kez tok karnına almamı istedi doktor..

merhaba kızlar bende yeni başladım bu ay banada doktor folic plus verdi. birde yanında vitamin verdi.
inşallah en kısa sürede hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…