vallahı bu işler sabır işi...ne zormuş yaa.ben ılk gece hamıle kalanlara bravo dıyorum valla..ha bıde dun burda bişey okudum elle kontrol dıye..sertlık varsa hamıle deılmişsın falan dıolardı..malesef denedım sertlık vardı ama bılmıorum...
ya zaten öle cok gerıde bı sertlık deıl hemen ucta ...işte caresızlıkten denıyoz her yolu...allah sonumuzu hayretsın :))))
kızlar herkese günayyyyyyydınnnnnnyeni arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinizzzzzzzzzz...........
herkese gunaydınnnn...regl olmama son bır gun hadı bakalım inş olmam....bebiş vardır
hmm anladım canım o zaman bu ay hasta mı olacaksın eline değmiş ya
günaydın kızlar yeni arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz:)
gunaydın canım hoşgeldın
gizemcim sende durumlar nasıl canım
günaydın kızlar yeni arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz:)
Allah daha sağlıklı bebek nasip eder inş
bu arada adetin kaçıncı günü öğrendin kaç haftalık kaybettin
aynı canım ya işte yumurtlama haftam çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem filan öle sen naıksın?
Canım adetim 2 gün geçtiğinde kan testinde öğrendim. Doktorum değerin çok düşük olduğunu ama hamile olduğumu söyledi. Bu kimyasal gebelik de olabilir klinik gebeliğe de dönüşebilir demişti. Adetim 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu. Yani bebeğim tahminen 4 haftalıktı.
38 s nasılsın bugün varmı bişey?
günaydın hoşbulduk teşekkürler
Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm.((((
canım benımde işte yarın regl gunum bakalım.sancılar var ama olagan agrılar.eger bu ay olmassa bende ovulasyon testı alcam.bıde sogan kürü yapcam bakalım ozaman ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?