Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sabır taşına döndüm ben walla ewet ya bende okudum onları da korkuyorum onu yapamam

ya zaten öle cok gerıde bı sertlık deıl hemen ucta ...işte caresızlıkten denıyoz her yolu...allah sonumuzu hayretsın :))))

günaydın kızlar yeni arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz:)

Allah daha sağlıklı bebek nasip eder inş
bu arada adetin kaçıncı günü öğrendin kaç haftalık kaybettin

Canım adetim 2 gün geçtiğinde kan testinde öğrendim. Doktorum değerin çok düşük olduğunu ama hamile olduğumu söyledi. Bu kimyasal gebelik de olabilir klinik gebeliğe de dönüşebilir demişti. Adetim 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu. Yani bebeğim tahminen 4 haftalıktı.

aynı canım ya işte yumurtlama haftam çok heyecanlıyım yarın doktora gidicem filan öle sen naıksın?

canım benımde işte yarın regl gunum bakalım.sancılar var ama olagan agrılar.eger bu ay olmassa bende ovulasyon testı alcam.bıde sogan kürü yapcam bakalım ozaman ne olcak

canımmm çok geçmiş olsun gerçekten çook üzüldüm

Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm. ((((

canım geçmiş olsun...Rabbim bir dahaki sefere yüzünü güldürsün inşallah...Allahtan hayırlısını dileyelim...

canım benımde işte yarın regl gunum bakalım.sancılar var ama olagan agrılar.eger bu ay olmassa bende ovulasyon testı alcam.bıde sogan kürü yapcam bakalım ozaman ne olcak

bnmde soğan kürü 3. günüm bklım çok heyecanlıyım ya inş regl olmazsanda bebek haberini versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…