Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya benim kistimi eritmek için doktor yasmin vermişti ya ben geçen ay sadece 1 kutu kullandım bırakalı 10 gün de oldu zaten adet olup bittim de ama aklımdan çıkaramıyorum bir türlü yasmin gibi ilaçlar bıraktıktan sonra da etkisi sürebiliyormuş hiç bu konuda etrafınızda duyduğunuz bildiğiniz bir şey var mı sadece 1 kutu kullandım bıraktım.

okurum tabii ki canım benim zaten inşallah bi aksilik olmazsa hatim edeceğim..
bi de tutabilirseniz oruç tutalım hep birlikte yarın

hoşgeldin tatlımm..

iyiyim benn gün sayıyoruz işte.. sen nasılsın bakalım...

kötüyüm kızlar kardeşimi cumartesi gnü askeriyeyee teslim ettk çok ktydü ankaraya dndgmde tabi daha ktü psikolojim bzk evden dsarı çıkamıorm heryer hersey onu hatrlatyo çok özledm onu

kandil yarın gece dimi? kesin okurum ben yasin. Herkes içinde. zaten normalde de bol bol okurum. Allahın izniyle dualarımız kabul olacak.

evet canım herkes okursa süper olur ya inşallah güzel güzel bebişlerimiz olur

kız allah iyiliğini versin emi yardım lazım mı:))

Âmin Allah cümlemizin iyiliğini versin dualarımızı kabul etsin inşallah:)) sağol bebeğim düşünmen yeter walla sabah kocam sağolsun yaptık bitirdik artık parkeler yaza kaldı:)

ovvv... bişey diyemedim canım allah sabır versin kolay gelsin..hep böyle olurmuydu ki demek ki çok yağmur yağmıs

Âmin Allah cümlemizin iyiliğini versin dualarımızı kabul etsin inşallah:)) sağol bebeğim düşünmen yeter walla sabah kocam sağolsun yaptık bitirdik artık parkeler yaza kaldı:)

inşallah bebeğim benim.. neyse artık olan olmuş kafana takma sen şimdi sadece bebişe konsantre ol tatlım inşallah bu ay olacak

kötüyüm kızlar kardeşimi cumartesi gnü askeriyeyee teslim ettk çok ktydü ankaraya dndgmde tabi daha ktü psikolojim bzk evden dsarı çıkamıorm heryer hersey onu hatrlatyo çok özledm onu
canımmm seni çok iyi anlıyorum benm abim askerde ilk gittiğinde 1 ay kendime gelememiştim.. eşim de asker benim kursa filan gittiğinde çok kötü oluyodum ... içini ferah tutu canım benim üzülme

ovvv... bişey diyemedim canım allah sabır versin kolay gelsin..hep böyle olurmuydu ki demek ki çok yağmur yağmıs

Yok canım ya hiç böyle birşey olmadı 2senedir neyse olacağı varmış kocam sağolsun yardım etti.bizim ev yeni maldivler beklerim tatile:)))

Yok canım ya hiç böyle birşey olmadı 2senedir neyse olacağı varmış kocam sağolsun yardım etti.bizim ev yeni maldivler beklerim tatile:)))
hehhehhee
oh iyi bari eşin saolsun :) sen yine dikkat et ayaklarına filan

canımmm seni çok iyi anlıyorum benm abim askerde ilk gittiğinde 1 ay kendime gelememiştim.. eşim de asker benim kursa filan gittiğinde çok kötü oluyodum ... içini ferah tutu canım benim üzülme
ben eşimide bekledm ama kardeş başka oluomuş odasına anneme gttgmde gremedm btn fotoğrafları kaldrdm tlf yanmdan hc ayrmıorm her an arar ulaşamaz die allhm güç versn die dua edyrm çok zrmuş gercekten saol canım teselln için

inşallah bebeğim benim.. neyse artık olan olmuş kafana takma sen şimdi sadece bebişe konsantre ol tatlım inşallah bu ay olacak

Yok takmadım kafama zaten çok güldüm durumuma ilginç bi deneyim oldu benim için sadece alt komşuya da geçmiş olmasına üzüldüm biraz.yaa kuzum yalnız ayaklarımı üşüttüm sanırım belimi de zorladım 2-3 gün kaldı bata bişey olmaz dimi???

Hoşbuldum canlarım benim hamdolsun iyiyiz bizde :) ama şu an yataktan kalmak bile istemiyorum hem çok uykucu oldum hemde mide bulantılarım arttı kusma yok ama sadece bulanıyor birde canım hiç bir şey istemiyor

hehhehhee
oh iyi bari eşin saolsun :) sen yine dikkat et ayaklarına filan

Allah ondan razı olsun:)) benim korkum da o sanırım üşüttüm ayaklarımı belimi de biraz zorladım biraz bata 2-3 var hayırlısı

düşünceli arkadaşım benim rabbim temiz kalbine göre istediğini versin inşallah:))
yok tatlım ya olmamıştır ama sen şimdi ayaklarına sıcak uygula ve uzan dinlen bi güzel tamam mı

Hoşbuldum canlarım benim hamdolsun iyiyiz bizde :) ama şu an yataktan kalmak bile istemiyorum hem çok uykucu oldum hemde mide bulantılarım arttı kusma yok ama sadece bulanıyor birde canım hiç bir şey istemiyor

oyy oyy nazlı bi anneyiz hııı
fazla da uyuma şekerim biraz hareket et.. bişeyler yemeye çalış ya gıdasız bırakma kendini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…