Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dediğin gbi kardeş ayrı oluyo... bide benim abim mardinde ilk basta hergün ağlardık annemle allahıma şükür haziranda bitrcek.... alışman zor olcak canım benim yhaaa ...ama sıkma canını tatlımmm

canım allah bilir ben ne deyim ki şimdi:)
şaşırdım soruyu görünce:))

sasırman çok normal canım bn saçmaladım k.bakma ..bn eşime de çok sorarım bu soruyu :) kendi kendime saçmalıyorum yha

sasırman çok normal canım bn saçmaladım k.bakma ..bn eşime de çok sorarım bu soruyu :) kendi kendime saçmalıyorum yha

yok tatlım ne kusuru.. bende eşime çook sorardım önceden niyeyse ama şimdi sormuyorum artık:))

yok tatlım ne kusuru.. bende eşime çook sorardım önceden niyeyse ama şimdi sormuyorum artık:))

bat yaklasıo benim beyin gidio arada bi :) sen sakın olmayı biliyosun ama ben deli gibiyim yha

bat yaklasıo benim beyin gidio arada bi :) sen sakın olmayı biliyosun ama ben deli gibiyim yha

hehe normaldir böyle şeyler tatlım anlıyorum seni:))
nasıl sakinim demi ben bile hayret ediyorum kendime

evet çok güzel bi huy aslında... sakinsin ne güzel yha genetik mi :)

yok kız ne genetiği
ben çoook sabırsızımdır ama diyorum ya ne olduysa 1 2 aydır bu kadar sabırlıyım ben bile inanamıyorum kendime

yok kız ne genetiği
ben çoook sabırsızımdır ama diyorum ya ne olduysa 1 2 aydır bu kadar sabırlıyım ben bile inanamıyorum kendime
oh ne güzel hayra alamet olsun diyelim :) hem baktım msj a cvp attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…