oyy oyy nazlı bi anneyiz hııı
fazla da uyuma şekerim biraz hareket et.. bişeyler yemeye çalış ya gıdasız bırakma kendini:))
:) mecbur kalkmak zorundayım zaten kızımlada ilgilenmem lazım yemek içinde kendimi baya zorluyorum
dediğin gbi kardeş ayrı oluyo... bide benim abim mardinde ilk basta hergün ağlardık annemleben eşimide bekledm ama kardeş başka oluomuş odasına anneme gttgmde gremedm btn fotoğrafları kaldrdm tlf yanmdan hc ayrmıorm her an arar ulaşamaz die allhm güç versn die dua edyrm çok zrmuş gercekten saol canım teselln için
ye ye afiyet olsun tatlım kızınıda benim yerime bi tane öp
teşekkür ederim öptüm şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz işler beni bekliyor :) kendine iyi bak canım
mera22 im
bebeğim sana bi şey sorcam ama gülme
-
-
senin 6. hissine güveniyorum sence ben hamiş miyim hissediyo musun
O zaman çok teşekkür ederim. Gunaydin herkese ::)))
canım allah bilir ben ne deyim ki şimdi:)
şaşırdım soruyu görünce:))
sasırman çok normal canım bn saçmaladım k.bakma ..bn eşime de çok sorarım bu soruyu :) kendi kendime saçmalıyorum yha
yok tatlım ne kusuru.. bende eşime çook sorardım önceden niyeyse ama şimdi sormuyorum artık:))
bat yaklasıo benim beyin gidio arada bi :) sen sakın olmayı biliyosunama ben deli gibiyim yha
hehenormaldir böyle şeyler tatlım anlıyorum seni:))
nasıl sakinim demi ben bile hayret ediyorum kendime
evet çok güzel bi huy aslında... sakinsin ne güzel yha genetik mi :)
oh ne güzel hayra alamet olsun diyelim :) hem baktım msj a cvp attım canımyok kız ne genetiği
ben çoook sabırsızımdır ama diyorum ya ne olduysa 1 2 aydır bu kadar sabırlıyım ben bile inanamıyorum kendime
oh ne güzel hayra alamet olsun diyelim :) hem baktım msj a cvp attım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?