görüşürüz canımm :79:tamam tatlım görüşürüz öpüyorum
Keşke olsa canım yhaa:98: kısçeler var mı güsel haberlerrrrr
Keşke olsa canım yhaa
inşallah allah nasip eder... sen nasılsın peki bulantı filan oluyo muolurr inşallahh olurrr sabırr dicez
düşünceli arkadaşım benim rabbim temiz kalbine göre istediğini versin inşallah:))
yok tatlım ya olmamıştır ama sen şimdi ayaklarına sıcak uygula ve uzan dinlen bi güzel tamam mı
rica ederim canım.. tünaydın
:98: kısçeler var mı güsel haberlerrrrr
eee ne yapıyosunuz kızlar keyifler yerinde mi?
bende varrrrheheheheeeeyyyttt kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok derinden geliyodu zor duyduk ama oldu :) heyecan yapmış yavrum nasıl hızlı atıyodu pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt yalnız bi durum var...sorun değil durum...şeyyy hani sata göre gebelik haftası hesaplıyoruz ya biz...bebeğin gelişimi ve kesenin boyutuna göre bir hafta geç oluyomuş...yani benim sata göre 7+1 dedim doktora...ama keseye bakınca buna göre 6+3 dedi...sorun değil dedim sağlıklıysa sıkıntı yok :) vajinal ultrasondan daha net duyulur ama önermiyorum dedi...karından hiç duymasaydık isterdim de ben de pek taraftar değilim zaten o konuda...velhasıl kelam durum bu ayy amma uzatmışım lafı
çooook güzel bi duygu olsa gerk canımmmm.. allah seni ve minik yavrunu korusun kendine çok iyi bak...inş. g ebeliğin sağlıklı sıhhatli geçer
Bu arada 2gun geciktim ufak bi sanci mi desem kramp mi desem bilemedigim bi agri yokluyo asagidan panik oldum.
Allah hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin bide mumkunse regl olmayayim amin :)
Valla hiç yerinde değil dün adet oldum hala üzerimden atamadım hayal kırıklığını :'(
kızlar bugün şu ana kadar hamile haberi yok
benim kan testi de negatif çıktı Çok ilginç çok rahatım
fakat ben de adet zamanında olmayan birçok belirti olmuştu
(sadece bu kadarı beni düşündürüyor ilginç diyorum)
bende varrrrheheheheeeeyyyttt kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok derinden geliyodu zor duyduk ama oldu :) heyecan yapmış yavrum nasıl hızlı atıyodu pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt yalnız bi durum var...sorun değil durum...şeyyy hani sata göre gebelik haftası hesaplıyoruz ya biz...bebeğin gelişimi ve kesenin boyutuna göre bir hafta geç oluyomuş...yani benim sata göre 7+1 dedim doktora...ama keseye bakınca buna göre 6+3 dedi...sorun değil dedim sağlıklıysa sıkıntı yok :) vajinal ultrasondan daha net duyulur ama önermiyorum dedi...karından hiç duymasaydık isterdim de ben de pek taraftar değilim zaten o konuda...velhasıl kelam durum bu ayy amma uzatmışım lafı
senin de günün aydın olsun takvimini gördüm de canım hamile değil misin zaten sen adet olma ihtimalin neden yeniyim ya çözmeye çalışıyorum canım çok eskileri okuyamadım
kan testi negatif yanlış çıkar mı?
adet de olmadım bekleyecem
yok canım hamiş değilim.tavimi uğur getirsin diye yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?