Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel demek 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyor.darısı bizlerin başına.sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

yumurtlamadan 10 gün sonra falan belli olur kanda diyorlar genelde böyle duydum oldu mu senin o kadar.benim daha zamanım çok haziranda bekliycem adet görmemeyi ama sizler için çok heyecanlıyım

ben düzensiz adet oluyorum bazen 32 bazen 35 hatta 42 günde
adet oldum o yüzden emin olamıyorum bir de belirtim çok fazla
neyse zamana bırakıp bekleyecem Allah a şükür çok rahatım

Mrb ben birsey sormk istiyorum..Benim nisanli olan kuzenimin nisanlisiyla soyle bi durumu olmus..Asla iliskiye girme surtunme ole seyler asla olmamis..Bir ara nisanlisi elini cinsel organina degdrms zevk suyu gelms sonra o eliyle kuzeniimi tatmin etmis ama vajinanin icine parmagini sokmadan cunku kizlik zari durdugu icin ole bisey yapmamis..bunuda ilk defa yapmslar simdi kafaya takmis bunu yasadiktn 1 hafra sinra gununde regl olmus..29 30.gunde regl oluyoms zaten 1 hafta kala yumurtlaman bitmstr reglde oldun korkma diyrm hem pisman hem uzgun..bende 5 aylik evliyim ikimzde yas olarak gencz..size sormk istedm bu mumkunmu bide cocuk vajinaya elini surmeden once eli bi yerlere degmste olabilir yani o zevk suyundan mumkun degil demi bole bisi..

1Merhaba arkadaşlaaaaar naber nasılsınız? Sizleri çok özledim. Evde olunca bilgisayara pek bakamıyorum bol bol yatıyorum. Sizleri çok özledim yeni hamişler var çok sevindim Rabbim herkesin bebişini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Özellikle bu mübarek aylarda bebek bekleyen herkesin gönüllerinin dileklerini en hayırlı şekillerde nasip etsin.

çok sevindim canım senin adına inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

Yeni ogrendim keseyi yeni gorduk inşallah haftaya kontrolüm var kalp atisini duyarimmm

hayırlı olsun canım. İnşallah duyabilirsin kalp atışlarını bebişinin. Ama duyamazsanda çok üzülme benim 6+3 ken duyulmamıştı 8+3 ken duyabilmiştim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar cumartesi kontrolüm var dua edin bana inşallah düşük tehlikem geçmiştir ve meleğim iyidir

ne güzel demek 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyor.darısı bizlerin başına.sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ama satınıza göre 6 haftalıkken duyamayabilirsiniz...siz gene de 8. haftaya girmeyi bekleyin sata göre...doktor bana haftaya gelseydin daha net duyardın dedi...ama devlet hastanesindeki doktorum bu hafta duyabileceğimi söyledi diye biz hareketlendik olsun...az da olsa duyduk ya şükür rabbime :) kalbinin atışına yandığım yavrum...çook uzaktan derinden geliyoduuu hani uzaktan bir helikopter geçer ya belli belirsiz duyarsınız sesi..yada bikaç sokak ötede tartartartar çalışma vardır da dikkatli dinlemeden duymazsınız pek...aynen öyle...bi garip bi hoşşş :)
ben gene kendimi kaybettim günaydın bu arada kızlar :)

mrb canım nasılsın?
inşallah dualarımız kabul olur tatlım.. iyi bakalım afiyet olsun ben ilk içtiğimde çook kötüydü tadı

günaydın canımm
kuzum bende kireçlenme var bitkisel tedavi olmuştum bi ara isveç şurubu denilen bişey var bitkisel ilaç
onu içtim 3 ay o kadar berbat bişeyki demek onlardan sonra soğan güsel geldi

uzatcan tabi canım uzun uzun anlatıcan bizde bilgilenicez
rabbim hayırlısıyla kucağında da almayı nasip etsin emi

bu arada kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
bu mübarek gün hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydın Hanımlar ...
bat a yaklastıkca korkuyorummmm :18:

günaydın hanımlar :)

kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun, Allah isteyen bekleyen sabreden herkese bu ayda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

günaydın hanımlar :)

kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun, Allah isteyen bekleyen sabreden herkese bu ayda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
seninde kandilin mübarek olsun canım .... inşallah dileklerimiz kabul olur..... bgün çok dua ediyorum bendee

22sinde canım adet belirtilerim yok hiç biyerim ağrımıo üstelik sivilce çıkmadı .. adetten 10 gün önce çıkardı normalde :18:

ah biz ne sabırsısız dimi canım ya daha 1 hafta var şimdiden stres yapma bu kadar
ben bu ay kendime söz verdim adet günümü bile unutcam aa benim adetim geçmiş dicem
duyda inanma hahaha

ah biz ne sabırsısız dimi canım ya daha 1 hafta var şimdiden stres yapma bu kadar
ben bu ay kendime söz verdim adet günümü bile unutcam aa benim adetim geçmiş dicem
duyda inanma hahaha
aahh hiç sorma ben çok merak ediyorum 5. ayımız ''olsun artık yaaa'' modundayım 1-2 gün unutuyorum sonra aklıma gelio en iyisini sen yapıosun canımm ya süpersin

aahh hiç sorma ben çok merak ediyorum 5. ayımız ''olsun artık yaaa'' modundayım 1-2 gün unutuyorum sonra aklıma gelio en iyisini sen yapıosun canımm ya süpersin

valla şunu söliyim insan hamilelik düşünmeye başladıktan sonra 1 ayda aynı 5 ayda aynı

biz nisanın 10undan sonra korunmayı bıraktık daha 1 ay oldu yani
soğan suyu içiorum şuan bugün 5. günüm daha 10 günüm var inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…