bende varrrrheheheheeeeyyyttt kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok derinden geliyodu zor duyduk ama oldu :) heyecan yapmış yavrum nasıl hızlı atıyodu pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt yalnız bi durum var...sorun değil durum...şeyyy hani sata göre gebelik haftası hesaplıyoruz ya biz...bebeğin gelişimi ve kesenin boyutuna göre bir hafta geç oluyomuş...yani benim sata göre 7+1 dedim doktora...ama keseye bakınca buna göre 6+3 dedi...sorun değil dedim sağlıklıysa sıkıntı yok :) vajinal ultrasondan daha net duyulur ama önermiyorum dedi...karından hiç duymasaydık isterdim de ben de pek taraftar değilim zaten o konuda...velhasıl kelam durum bu ayy amma uzatmışım lafı
ayyy bebiş mi geliyor yoksa canım
yumurtlamadan 10 gün sonra falan belli olur kanda diyorlar genelde böyle duydum oldu mu senin o kadar.benim daha zamanım çok haziranda bekliycem adet görmemeyi ama sizler için çok heyecanlıyım
bende varrrrheheheheeeeyyyttt kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok derinden geliyodu zor duyduk ama oldu :) heyecan yapmış yavrum nasıl hızlı atıyodu pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt yalnız bi durum var...sorun değil durum...şeyyy hani sata göre gebelik haftası hesaplıyoruz ya biz...bebeğin gelişimi ve kesenin boyutuna göre bir hafta geç oluyomuş...yani benim sata göre 7+1 dedim doktora...ama keseye bakınca buna göre 6+3 dedi...sorun değil dedim sağlıklıysa sıkıntı yok :) vajinal ultrasondan daha net duyulur ama önermiyorum dedi...karından hiç duymasaydık isterdim de ben de pek taraftar değilim zaten o konuda...velhasıl kelam durum bu ayy amma uzatmışım lafı
Yeni ogrendim keseyi yeni gorduk inşallah haftaya kontrolüm var kalp atisini duyarimmm
ne güzel demek 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyor.darısı bizlerin başına.sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
mrb canım nasılsın?
inşallah dualarımız kabul olur tatlım.. iyi bakalım afiyet olsun ben ilk içtiğimde çook kötüydü tadı
günaydın kızlar.gününüzaydın olsun.
göbüşleriniz bebiş dolsun.
Günaydın Hanımlar ...
bat a yaklastıkca korkuyorummmm :18:
22sinde canım adet belirtilerim yok hiç biyerim ağrımıo üstelik sivilce çıkmadı .. adetten 10 gün önce çıkardı normalde :18:günaydın canım ne zamanki bat düşünmemeye çalış
seninde kandilin mübarek olsun canımgünaydın hanımlar :)
kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun, Allah isteyen bekleyen sabreden herkese bu ayda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
22sinde canım adet belirtilerim yok hiç biyerim ağrımıo üstelik sivilce çıkmadı .. adetten 10 gün önce çıkardı normalde :18:
aahh hiç sorma ben çok merak ediyorumah biz ne sabırsısız dimi canım ya daha 1 hafta var şimdiden stres yapma bu kadar
ben bu ay kendime söz verdim adet günümü bile unutcam aa benim adetim geçmiş dicem
duyda inanma hahaha
aahh hiç sorma ben çok merak ediyorum5. ayımız ''olsun artık yaaa'' modundayım 1-2 gün unutuyorum sonra aklıma gelio en iyisini sen yapıosun canımm ya süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?