mrb ben bişi sormak istiyorum sordum ama cvp gelmedi yani kuzenim için ama çekiniyorumda yardımcı olurmusunuz..ara sıra buraya giriyorum ama 5 aylık evli olduğum ve yeni bebek düşündüğüm için bu konularda bilgim yok
Kandiliniz Mübarek olsun arkadaşlar,
bu gece hepimiz için dua edeceğim. Dualarınızda beni unutmayın
BAT 4 gün kaldı stresim arttı. Akıntı geliyor. Ama henüz adet belirtisi sivilce, şişlik ağrı falan yok. Allahım sen büyüksün şu mübarek günlerde güldür yüzümüzü diye dua ediyorum.
Hayırlı Kandiller kızlar.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin göbişler kucaklar bebekle dolsun...
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun hepimiz için dua edecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim ben de dua edeceğim hepimiz için.
bugün biraz nedensiz canım sıkılıyor birazdan kendimi biraz dışarı atıcam.
hayırlı kandiller var mı güzel haberlerr kızlar nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun kızlaar .Rabbim bu gecenin hürmetine tüm dualarını kabul etsin inşallah38s hiç pas vermiyon unuttun mu beni (((
kızlar kandiliniz mübarek olsunn dualarda buluşmak dileğiyle...
Hayırlı kandiller arkadaşlar :) Allahım bu mübarek günlerde kalbinizdeki en temiz dileklerinizin kat kat fazlasını nasp etsin. Dualarımdasınız. dualarınıza benide katın sevgiler.
Kızlar kandiliniz mübarek olsun .bu kandil hayırlara vesile olsun inşallah hepinizin duaları kabul edilsin rabbim in katında âmin.
S38im bebeeeem nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?