Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb ben bişi sormak istiyorum sordum ama cvp gelmedi yani kuzenim için ama çekiniyorumda yardımcı olurmusunuz..ara sıra buraya giriyorum ama 5 aylık evli olduğum ve yeni bebek düşündüğüm için bu konularda bilgim yok

Kandiliniz Mübarek olsun arkadaşlar,
bu gece hepimiz için dua edeceğim. Dualarınızda beni unutmayın
BAT 4 gün kaldı stresim arttı. Akıntı geliyor. Ama henüz adet belirtisi sivilce, şişlik ağrı falan yok. Allahım sen büyüksün şu mübarek günlerde güldür yüzümüzü diye dua ediyorum.

Son düzenleme:

canım bak sana yardımcı olmaya çalıştım bikaç sefer ama sende bu soruyla işi abarttın!
burası cinsellik köşesi değil bizler rahatsız olduk bu msjından lütfen siler misin.. silmeyi bilmiyorsan mesajı düzenle de ve başka bişeyler yaz..
yaşımız küçük diyosun ne kadar küçük olabilir ki?
burası hamilelik bekleyenlerin yeri soruna burda cevap alamazsın!!!!

sağol güzelim seninde kandilin mübarek olsun
hepimiz bugün bol bol dua edeceğiz ve inşallah rabbim de kabul eder
aman boşver tatlım olmasın hiçbirşey daha güzel ya

Hayırlı Kandiller kızlar.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin göbişler kucaklar bebekle dolsun...

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun hepimiz için dua edecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim ben de dua edeceğim hepimiz için.

bugün biraz nedensiz canım sıkılıyor birazdan kendimi biraz dışarı atıcam.

Hayırlı Kandiller kızlar.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin göbişler kucaklar bebekle dolsun...

sağol canım sana da hayırlı kandiller amin canım inşallah

hayırlı kandiller canım nasılsın? bizde sana teşekkür ederiz tatlım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder de hepimizin göbişleri bebiş olur

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller arkadaşlar :) Allahım bu mübarek günlerde kalbinizdeki en temiz dileklerinizin kat kat fazlasını nasp etsin. Dualarımdasınız. dualarınıza benide katın sevgiler.

kandiliniz mübarek olsun kızlaar .Rabbim bu gecenin hürmetine tüm dualarını kabul etsin inşallah38s hiç pas vermiyon unuttun mu beni (((

kandiliniz mübarek olsun kızlaar .Rabbim bu gecenin hürmetine tüm dualarını kabul etsin inşallah38s hiç pas vermiyon unuttun mu beni (((

kandilin mübarek olsun güzelim seni hiç unutur muyum aşk olsun yaaa
nasılsın bakalım, bebişin iyi mi?
bol bol dinleniyosun ama buraya hiç uğramıyosun fark etmedim sanma

Kızlar kandiliniz mübarek olsun .bu kandil hayırlara vesile olsun inşallah hepinizin duaları kabul edilsin rabbim in katında âmin.

S38im bebeeeem nasılsın??

Kızlar kandiliniz mübarek olsun .bu kandil hayırlara vesile olsun inşallah hepinizin duaları kabul edilsin rabbim in katında âmin.

S38im bebeeeem nasılsın??

aminnnn canım benimmm seninde kandilin mübarek olsun
iyiyim bebeğim uykum geldi yaa sen nasılsın bakimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…