aminnnn canım benimmm seninde kandilin mübarek olsun
iyiyim bebeğim uykum geldi yaasen nasılsın bakimm:))
İyiyim Allah'a binlerce şükürler olsun:)) walla çalışıyorum ama bitsede gitsek modumdayım:)))) yaa benim bat geldi çattı ya sabrettim hee:))) acaba diyorum baksam mı akşam idrar da ne dersin ???
kızlar hepınızın kandılı mübarek duaları kabul olur ınsallah
kolay gelsin tatlımhayır tatlım dur birazcık daha bekle bi iki gün geçsin üzerinden sonra yaparsın canım benim.. sabırlı ol..
Ama ama ama ama amaaaaaaaaa((((( yaaa la hala çeksem geçer mi bakmam gerek düşüncesi kafamdan:)))))
düşünmemeye çalış tatlım sanki batına bi hafta varmış gibi düşün
dayanamazsan test yap bacım ama negatif olursa üzülmek yok tamam mı söz ver bakim
Hehehehhh sööööözzzz üzülmek yok hayırlısı hakkımda böylemiş diyeceğim söz.hem geçen aylar kadar düşkünlüğüm yok bu konuya biliyorsun bu ayakşam yapacağım sen sabah haberini alırsın artık:))
tamam bebişim o haberi dört gözle bekleyeceğim
demek düşkünlüğün yok hemiii yalancıııı
kız bizim kadar isteyen var mı hiççç
inşallah bu ay gelmiştir göbişine bebişin
beni yakaladıııınnn:)) evet çok istiyorum ama olmazsa Rabb'inin takdiri demeyi öğrendim artık inşallah seninki ordadır yanında ,benimkide benim yanımda bacım. istiyoruz çok rabbim hepimize ver bebeklerimizi hayırlısıyla tez elden şu kandillerin üç ayların yüzü suyu hürmetine âmin. Bekle beni bebeğim bende seni bekleyeceğim:*
öldüm bittim resmen eridim kız ne yazacağımı şaşırdım
dün gece uyumadan o kadar dua ettim ki nasıl huzurlu uyudum bilemezsin..
tabii sizleride unutmadım
kız bu ay acayip bi istek var bende yaa olacak gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı:))
hastalandım...bu ayda olmadı kızlar....çörek otu falan bahane mi acaba artık bu ay doktora gideceğim ....
canım.insallah bu ya güzel haberleri alırsın.
Ben iyiyi hamdolsun canım benim bebiş nasıl bilmiyorum inşallah asıl iyi olan odur. Cumartesi öğreneceğim meleğim nasılmış. Bugün o kadar sıkıldım ki eşimle gezmeye çıktım az yürüyüş yaptık gezdik falan. Kendime 1 tane tunik aldım ama benim göbeğim meğerse büyümüş :) 38 beden bana bol gelirken 40 beden almak zorunda kaldım sormayın güya kilo almadım hamile kaldığımdan beri aynı kilodayım (49 kg) ama göbeğim büyümüş. Bugün gezdim diye sanırsam gene kahverengi lekelenmem oldu. Ya benim bebiş nazlı, ya ben nazlıyım anlayamadım ki. Olsun her sıkıntıya razıyım Meleğim iyi, sağlıklı olsun yeter ki :)
İnşallah bu ay sizlerinde göbüşleriniz bebişle dolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?