Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.
bat' a 3 günüm kaldı. gidip kan testi yaptırsam mı dayanamıyorummmmmmmm ((

ben battan bir gün önce kan vermiştim..22 nisanda...ertesi gün tatil tabi 24 nisanda almıştım sonucu...ama bir kaç gün önceden de sorun olmaz herhalde...battan bir gün önce verdiğim kanda 313 çıktı maşallah :)

süper yaaaa Allah nazarlardan saklasın. darısı başıma inşallahhhhhhhh aminnnnnnnnnnn

süper yaaaa Allah nazarlardan saklasın. darısı başıma inşallahhhhhhhh aminnnnnnnnnnn

amin tatlım 2014 ocak anneleri topiğinde bat günü 700lerde bir değer çıkmış... erken döllenme olduysa...inşallah senin de çıkar şimdi gitsen..

günaydınn canııımmm... daha kahvaltı bile yapmadan girer oldum artık foruma... kk amma da bağımlılık yapıyomuş... bi yumurta haşliim geliyorum :)

hahaa bende yumurta koydum haşlanıyo güzelim
aynen ya girmeden duramıyorum sizi seviyorum ben yaa

günaydın canlarımmm benimmm

Bebeğim günaydın sana günaydın herkese.akşam yaptım negatif ne diyelim sana söz verdim hayırlısı neyse rabbim bilir ve onu verir inşallah:))) sen nasılsın bakalım???

Bebeğim günaydın sana günaydın herkese.akşam yaptım negatif ne diyelim sana söz verdim hayırlısı neyse rabbim bilir ve onu verir inşallah:))) sen nasılsın bakalım???

iyiyim bebeğim sen nasılsın bakim
acele ettin bacım ama dur bakalım hakkımızda hayırlısı... ben daha senin müjde verdiğin günleri göreceğim

iyiyim bebeğim sen nasılsın bakim
acele ettin bacım ama dur bakalım hakkımızda hayırlısı... ben daha senin müjde verdiğin günleri göreceğim

İyiyimmm bebeğimm çok şükür herşey yolunda Cumartesi işe de son evet acele ettim sanırım bide akşam baktım canımın içi artık önce senden bekliyorum güzel haberi sonra ben:)))))

İyiyimmm bebeğimm çok şükür herşey yolunda Cumartesi işe de son evet acele ettim sanırım bide akşam baktım canımın içi artık önce senden bekliyorum güzel haberi sonra ben:)))))

aman iyi ol bacım.. hakkında hayırlısı olsun artık evdesin yani:)
evet canım biraz acele etsin ama olsun yapmadan duramıyodun kendini tatmin etmiş oldun sakın üzülüp sıkma canını
bebeğim benim ağzından bal damlıyo yaaa inşallah canım inşallah

günaydın hanımlar :)

sanırım kırmızılarım gelicek belli etti 1-2 güne kalmaz

günaydın hanımlar :)

sanırım kırmızılarım gelicek belli etti 1-2 güne kalmaz

38s haklı ben belirtileri birebir yaşadım...karın ağrısı göğüs sızısı...hepsi...ama hamilelik belirtisiymiş bu seferki adet değil :) hatta öğrendim hamile olduğumu hala daha tuvalete korka korka gidiyodum sanki gelicek gibi...akıntı yoğun zaten.gelmiş gibi oluyo koşuyosun tuvalete yokk :)

:) inşallah bnmde öyle olur diycem ama hiç hissetmiyorum

19u batım canım bnm 2 gün önceden lekelenmem olur sabah peçeteye geldi

belki bu sefer yerleşmeden dolayı akıntın olmuştur bitanem.. umutsuzluğa kapılma rabbim zamanı gelince verir zaten.. sakın moralini bozup üzülme tamam mı

belki bu sefer yerleşmeden dolayı akıntın olmuştur bitanem.. umutsuzluğa kapılma rabbim zamanı gelince verir zaten.. sakın moralini bozup üzülme tamam mı

keşke onu yapabilsem 38sim ya 8.ay bu ay nedense çok ümitliydim bakalm 1-2 güne netleşir hakkımızda hayırlısı napalım

günaydın canlar

napıosunuz bakalım görüşmeyeli henüz yeni bi hamiş haberi yok gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…