Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende 5 haftalık bebeğimi kaybetti mayıs 2012 de ondan sonra 3 ay korun dedi doktorum 3 bittikten sonrada korunmayı bıraktık 7 aydırda bebek olmasını bekiyoruz özellikle kızım için çünkü çok istiyor bir kardeşi olmasını rabbim inşallah en kısa zamanda göbüşlerimizi bebeklerle doldursun inşallah amin

canım geçmiş olsun.en kısa zamanda tekrar hamıle kalman dılegıyle.bende bebegımı 3aylık kaybettım.allah yardımcın olsun.cok fazla uzulme.

canım sende çocuk var mı anlaşılan 7 yıllık ewlisin

evet bir kızım var 4 yaşında oda hiç korunmadığımız halda evlendikten ikibuçuk sene sonra oldun ondada düşük tehlikesi yaşadım şimdide kızıma kardeş istiyoruz inşallah olur çünkü kızım çok istiyor

ayy ne güzel inşallah dileğimiz gerçekleşir canım yaa bende çoook istiyorum olursa ilk olacak...

ayy ne güzel inşallah dileğimiz gerçekleşir canım yaa bende çoook istiyorum olursa ilk olacak...

inşallah canım en kısa zamanda sende diğer isteyen arkadaşlarda tadarsınız bebeğinizi elinize alınca annelik duygusunu :) inşallah bende tekrar yaşarım annelik duygusunu amin :)

inşallah canım en kısa zamanda sende diğer isteyen arkadaşlarda tadarsınız bebeğinizi elinize alınca annelik duygusunu :) inşallah bende tekrar yaşarım annelik duygusunu amin :)

aminn inşşş canım benım saol

amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o; hakkımızda hayırlısı ne zamansa da o zaman olsun.............

Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm. ((((

çok geçmiş olsun merve.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın üzülme vardır bunda da bi hayır allahım sağlıklı bebişler nasip eder inşallah hepimize

Amin canım aynen hakkımızda hayırlısı inşallah bu arada dualarımızda birbirmizi unutmayalım

ohhh ne güzel hamiesin ya nie gtmiosn bebegim doktra bir kanına bakıt bak başka bişeyde çıkabilir allah korusun...

ağzından bal damlıyo şekerimmmm......... gitmek istemiyorum ya 2 kere de böyle olmuştu kanı wermiştim ertesi günü hasta olmuştum... yine aynısı olursa o zaman daha kötü olurum.. şimdiye kadar bekledim pazartesiye kadar da beklerim

pazartesi günü gidecek misin peki? öle düşünme ama ya hayırlısıysa olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…