Canım adetim 2 gün geçtiğinde kan testinde öğrendim. Doktorum değerin çok düşük olduğunu ama hamile olduğumu söyledi. Bu kimyasal gebelik de olabilir klinik gebeliğe de dönüşebilir demişti. Adetim 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu. Yani bebeğim tahminen 4 haftalıktı.
canım adetim 2 gün geçtiğinde kan testinde öğrendim. Doktorum değerin çok düşük olduğunu ama hamile olduğumu söyledi. Bu kimyasal gebelik de olabilir klinik gebeliğe de dönüşebilir demişti. Adetim 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu. Yani bebeğim tahminen 4 haftalıktı.
bnmde soğan kürü 3. Günüm bklım çok heyecanlıyım ya inş regl olmazsanda bebek haberini versin:)
canım sende çocuk var mı anlaşılan 7 yıllık ewlisin
evet bir kızım var 4 yaşında oda hiç korunmadığımız halda evlendikten ikibuçuk sene sonra oldun ondada düşük tehlikesi yaşadım şimdide kızıma kardeş istiyoruz inşallah olur çünkü kızım çok istiyor
ayy ne güzel inşallah dileğimiz gerçekleşir canım yaa bende çoook istiyorum olursa ilk olacak...
inşallah canım en kısa zamanda sende diğer isteyen arkadaşlarda tadarsınız bebeğinizi elinize alınca annelik duygusunu :) inşallah bende tekrar yaşarım annelik duygusunu amin :)
inşallah canım en kısa zamanda sende diğer isteyen arkadaşlarda tadarsınız bebeğinizi elinize alınca annelik duygusunu :) inşallah bende tekrar yaşarım annelik duygusunu amin :)
Kızlar hamile olduğumun müjdesini vermiştim sizlere ama malesef bebeğim beni bıraktı bugün. Çok üzgünüm.((((
ınş canım.aynı şekılde sende guzel haber ver :))kaçıncı gun başladın sogan kurune
iyiyim canım sen nasılsın? bugünde yok canım ya
ohhh ne güzel hamiesin ya nie gtmiosn bebegim doktra bir kanına bakıt bak başka bişeyde çıkabilir allah korusun...
Amin canım aynen hakkımızda hayırlısı inşallah bu arada dualarımızda birbirmizi unutmayalım
ağzından bal damlıyo şekerimmmm.........gitmek istemiyorum ya 2 kere de böyle olmuştu kanı wermiştim ertesi günü hasta olmuştum... yine aynısı olursa o zaman daha kötü olurum.. şimdiye kadar bekledim pazartesiye kadar da beklerim
pazartesi günü gidecek misin peki? öle düşünme ama ya hayırlısıysa olsun.....
ewet şayet olmazsam giderim tatlım zaten bu ay bende ki sabır soğukkanlılık kimsede yok herhalde
canım inşallah istediğin haberi hayırlı bir şekilde alırsın
rad sen ne yaptın tekrar yaptınmı test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?